Halloween in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Dit jaar viert Attractie- en Vakantiepark Slagharen voor het eerst Halloween op een grandioze wijze. Het park verwelkomt niet één, maar twee nieuwe spookachtige evenementen: het familievriendelijke “Scary Prairie” en het angstaanjagende “Western Nightmares”. Hoewel we graag alle details met je willen delen, kunnen we je verzekeren dat het zelf beleven van deze evenementen nog veel leuker en spannender is!

Versalg door Yvonne van Vegalifestyle.nl

halloween slagharen
Yvonne – met hippe cowboyboots, awesome – in de Halloweenssfeer van Slagharen.

Wij hadden het voorrecht om, samen met een selecte groep andere genodigden, als eersten door de spookhuizen te dwalen. Eerst overdag en na een heerlijk diner, mochten wij de betoverende sfeer van Halloween ’s avonds ontdekken.

Halloween in pretpark Slagharen

Van 7 tot en met 29 oktober kunnen families overdag genieten van een huiveringwekkende ervaring tijdens “Scary Prairie”: een Wild West Halloween-avontuur geschikt voor alle leeftijden. Op acht avonden in oktober blijft het park open tot 22:00 uur, speciaal voor bezoekers met stalen zenuwen die tijdens “Western Nightmares” de duistere kant van het Wilde Westen willen verkennen.

halloween slagharen

Halloweensfeer

De Halloween-sfeer wordt vanaf het moment dat je het park nadert al voelbaar. Het is versierd met hooibalen en pompoenen, en de pompoenmarkt is een waar pompoenfestijn..

halloween slagharen

3 spookhuizen twee keer totaal anders

De drie spookhuizen bieden overdag een vriendelijke sfeer voor jongere bezoekers. En in de avond veranderen ze in ware horror.

halloween slagharen

The Manor

We begonnen onze spookhuizenreis bij “The Manor”. Hier werden we vriendelijk verwelkomd door een lief spookje dat ons uitleg gaf over wat te verwachten. We vonden spook na spook en kregen zelfs de kans om hen te laten schrikken. Het spookhuis is prachtig ingericht en brengt je volledig in de Halloween-sfeer.

The Manor in de avond

’s Avonds verandert “The Manor” in een ware nachtmerrie. De spoken verbergen zich en verrassen je met angstaanjagende effecten. Een bepaalde kamer was bijzonder angstaanjagend. Hetzelfde spookhuis, maar met andere spoken en een totaal andere sfeer.

Crowsnest

Daarna bezochten we “Crowsnest”, een spookhuis dat vooral geschikt is voor jongere kinderen. Voor oudere kinderen kan het wat kinderachtig lijken. Je dwaalt door een doolhof van hooibalen op zoek naar de oplossing om er bij de uitgang weer uit gelaten te worden. De vriendelijke vogelverschrikkers je proberen te helpen, maar of zij alles nu zo goed weten?!

halloween slagharen

Crownest by night

’s avonds verandert het doolhof in een echt doolhof, en de eens vriendelijke vogelverschrikkers worden plotseling minder vriendelijk. Nu proberen ze niet alleen de kraaien weg te jagen, maar ook jou!

halloween slagharen

Outcast Camp

Mijn persoonlijke favoriet was “Outcast Camp”. Het is geen traditioneel spookhuis met spoken, maar eerder een verlaten camping vol met personages. Het is prachtig gedecoreerd en biedt spannende avonturen. Je valt van het ene avontuur in de andere! Weet jij in het donker dan nog de uitgang te vinden?

halloween slagharen

Outcast Camp in de avond

’s Avonds gedragen de campingbewoners zich een stuk minder vriendelijk dan overdag, en zelfs overdag waren ze niet al te aardig. Hoewel ik meer spektakel had verwacht tijdens de avonduren, was “Outcast Camp” nog steeds geweldig en buitengewoon spannend.

halloween slagharen

De spookhuizen zijn niet bij de entree prijs inbegrepen

Het bezoeken van de spookhuizen is niet inbegrepen in de toegangsprijs van het park. Je moet hiervoor apart betalen en een tijdslot reserveren. Overdag zijn alle andere attracties tot ongeveer 17:00 uur geopend. Je kunt tussen de attracties door dan een spookhuis bezoeken als je dit gereserveerd hebt. En anders kun je eerst van de attracties genieten voordat je je ’s avonds in het avontuur stort.

halloween slagharen

De acteurs in de spookhuizen

De acteurs in de spookhuizen zijn werkelijk fantastisch en zeer bekwaam. Ik had een paar favorieten. Overdag was de acteur die je als eerste bij “The Manor” tegenkomt lief en schattig, maar ’s avonds staat er een angstaanjagend spook voor de deur. De prestaties zijn indrukwekkend en de algehele sfeer is prachtig vormgegeven. Het is echt bewonderenswaardig hoe alles eruitziet. Oma in de Outcast Camp is zowel overdan als in de avond onwijs leuk.

Kortom, Halloween in Attractie- en Vakantiepark Slagharen is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Of je nu overdag van de attracties wilt genieten of ’s avonds op zoek bent naar spanning en avontuur, dit evenement biedt voor ieder wat wils. De spookhuizen, de acteurs en de algehele sfeer maken het een must-visit tijdens het Halloween-seizoen.

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.