Zelfverzekerd naar elke gelegenheid met een anti zweetshirt

Een etentje met vrienden, een belangrijke zakelijke afspraak of de eerste date. Eén ding is zeker: je wil zelfvertrouwen uitstralen. Geen zorgen maken over of je haar wel goed zit, of je kleding niet verkeerd zit. Maar al helemaal niet of je zweetplekken ziet of eventueel een zweetgeur ruikt. Gelukkig is daar tegenwoordig een goede oplossing voor. Namelijk anti zweetshirts. Zeg maar dag tegen je zweetplekken en zweetgeur! 

antizweetshirt
Foto: Confidence for all

Wat zijn anti zweetshirts?

Anti-zweetshirts zorgen ervoor dat jij vol zelfvertrouwen de dag door kan komen. Doordat er een ‘pad’ dat vocht opneemt is ingenaaid, kun je voorkomen dat zweetplekken in je kleding komen. Een soort menstruatieondergoed voor je oksels dus. Ook die vervelende zweetgeur kun je met deze shirts voorkomen. Het zijn ondershirts, dus je draagt het onder je normale kleding. En we hebben het nu over shirts, maar er zijn meerdere varianten op de markt. Shirts met lange en korte mouwen, maar ook tops. De shirts en tops zijn geschikt voor mannen, vrouwen, maar ook voor tieners. Wie er in jouw gezin ook heftig transpireert, de subtiele oplossing kun je als hint op het bed leggen.


Voordelen van een shirt tegen zweetplekken

Dat je met deze shirts geen zweetplekken meer ziet en geen zweetgeur meer ruikt is inmiddels duidelijk. Maar wat levert jou dat in het dagelijks leven op?

  • Zorgeloos netwerken

Veel mensen hebben er last van: angstzweet. Dit klinkt vrij heftig, maar angstzweet is niet meer dan zweten omdat je iets spannend vindt. Je hebt een pitch bij een klant of een andere zakelijke bijeenkomst. Je wilt indruk maken op anderen in de hoop iets te bereiken in je carrière. Je wilt je op zo’n moment echt geen zorgen hoeven maken over eventuele zweetplekken die je van een afstand kunt zien. Ben je een-op-een in gesprek met iemand en ruik je plotseling jezelf? Met deze shirts hoef je je daar niet langer zorgen om te maken. Je kunt je volledig richten op het netwerken of de boodschap die je wilt overbrengen tijdens die belangrijke pitch. 

  • Sociaal zelfvertrouwen

Tijdens een etentje met vrienden of een feestje wil je graag vol zelfvertrouwen een verhaal kunnen vertellen. Met de anti-zweetshirtjes zie je er op je best uit. Je kunt genieten van je avondje met vrienden, zonder ongemakkelijke zweetplekken en vieze geurtjes. Zo’n ontspannende avond hebben we allemaal nodig van tijd tot tijd. Geen ongemakkelijke momenten, of nou ja… ligt er natuurlijk aan welke anekdotes je deelt, haha.

  • Een succesvolle date

Wat een spanning brengt een eerste date soms met zich mee. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je wilt indruk maken, maar de zenuwen zijn verschrikkelijk. Gaan ze mij wel leuk vinden en wat moet ik doen als ik hen niet leuk vind? Genoeg zorgen al op zo’n moment. En dan komt er nog eens de extra zorg over mogelijke zweetplekken bij. Daar reken je dus zo mee af wanneer je een anti zweetshirt draagt. Vanaf nu wordt daten een stuk makkelijker! 

  • Langdurige frisheid

Omdat je geen zweetplekken meer krijgt en geen zweetgeur ruikt, blijf je je langer fris voelen gedurende de dag. En dat is vaak ook wel fijn als je een lange werkdag hebt, 18 uur in het vliegtuig moet zitten of een drukke dag hebt met de kinderen waarbij je als taxichauffeur van hot naar her rent. Geen zorgen als die deodorant in je tas ineens op blijkt te zijn.

Kies voor zelfvertrouwen

Maak jij je vaak zorgen over zweetplekken en geurtjes? Dan is een anti zweetshirt wellicht iets voor jou. Laat zweet geen belemmering meer zijn, maar kies voor zelfvertrouwen. Er is al genoeg om je zorgen over te maken. Of niet?

disclaimer

Lees ook:

Yoga kan je bondgenoot zijn tegen het bestrijden van stress

Minder stress met een kinderplant

Lilys Liefdesleven #4 Eerste date na scheiding

Weg stress, hallo positieve energie met Kneipp

Infraroodscreening: mijn ervaring met een medische thermografie

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.