Weg stress, hallo positieve energie met Kneipp

Iedereen is tegenwoordig gestresst. Daar weet ik zelf alles van, dus trap ik tegenwoordig vaker op de rem. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig sta je vrijwel altijd onder druk. Brood op de plank. Moederen. Familie omstandigheden. Een liefdesleven. Moetjes waar je niet op rekent, maar die wel á la minute moeten worden opgevangen en vaak uit onverwachte of ongewenste hoeken komen. Ik zag net alweer een paar mailtjes binnenkomen waar ik eigenlijk niet vrolijk van wordt… Kneipp stuurde mij daarom een Goodbye Stress pakket toe. Alles voor een break met positieve energie!

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten zijn gericht op ontspanning en het laten wegvloeien van jouw gestresste gevoel. Met hun heerlijke verwenpakket heb ik met verschillende Kneipp-momenten mijn hoofd kunnen leegmaken. De verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijn- en watermuntolie uit deze nieuwe lijn, zetten je stress om in positieve energie. Goodbye Stress, welkom positieve energie!

[bol_product_links block_id=”bol_5e28ac6d260a6_selected-products” products=”9200000075913149″ name=”men” sub_id=”” link_color=”F53BC9″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F53BC9″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Mijn ontstress pakket

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie bestaat uit: een badolie, douchegel, douche foam, geurkaars en thee. Ze zijn te bestellen in de Kneipp webshop en ook verkrijgbaar bij diverse drogisten. Ik kreeg de douche foam, geurkaars en thee toegestuurd en mag daarmee ook 2 lezers verwennen!

De douche foams van Kneipp vind ik sowieso heerlijk, maar de geur is inderdaad weldadig en rustgevend. Net als alle douche foams lekker zacht op je huid. Ik gebruikte deze foam na het sporten. Je voelt de spanning uit je lijf verdwijnen terwijl je de geur opsnuift.
Douche foam Goodbye Stress (200 ml) kost € 8,49.

thee kneipp
Daarna even bijkomen met een heerlijke kop thee en die munt met rozemarijn smaak. Meestal gebruik ik hiervoor kamille, maar ik moet zeggen dat deze frisse smaak inderdaad ook een rustgevend effect op me had. Ruikt heerlijk en de thee zit in nette driehoekszakjes.
Thee Goodbye Stress (15 zakjes) kost € 4,99.

kaarsje branden kneipp

Verder kun je de verfrissend ruikende geurkaars gebruiken om je mindset thuis te veranderen. Ik heb deze kaars naast mijn werkplek laten branden, omdat ik op dat moment wat positieve vibes wilde sturen naar iemand die een vervelende behandeling in het ziekenhuis moest ondergaan. Familietraditie om met een brandend kaarsje in gedachten iemand te steunen die het kan gebruiken. Dat de geur zorgde voor kalmte en focus tijdens het schrijven van een artikel, was daarbij mooi meegenomen. Ik merkte dat ik minder werd afgeleid door social media en binnenkomende e-mails.
Geurkaars Goodbye Stress (145 gr) kost € 7,99.

[bol_product_links block_id=”bol_5e28acbd01113_selected-products” products=”9200000007073608″ name=”kneipp” sub_id=”” link_color=”F53BC9″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”F53BC9″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Verfrissing met etherische olie

Van Kneipp ontving ik nog wat mooie achtergrondinformatie over de gekozen geuren. Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar geeft je daarna niet de dip die je met koffie en energiedrankjes ervaart. Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen, sommige oliën verhogen het energieniveau, andere oliën verbeteren de concentratie of werken opbeurend. Voor de Goodbye Stress producten selecteerde en combineerde Kneipp de meest effectieve oliën voor een optimaal opwekkend effect.

 • Watermuntolie is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.
 • Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

Winactie

onthaasten kneipp

Ben jij net als ik vaak druk, druk en nog drukker? Dan is zo’n pakketje van Kneipp zalig, kan ik je vertellen. Verdien jij ook wat ontspannende momenten met deze fijne thee, geurkaars en mijn favoriet de douche foam uit de Goodbye Stress lijn? Ik mag 2 lezers verwennen met een zelfde pakketje als ik kreeg! Hoe relaxt is dat? Wil je kans maken, laat dan hieronder een reactie achter. Ik zou het ontzettend waarderen als je dit bericht (of mijn andere blogs) nog wilt delen op Pinterest of op mijn social kanalen duimpjes wilt geven. Dat helpt me enorm en ontstresst mij ook weer een beetje. Echt!

De winnaars zijn: Mirjam Duijmelinck en Jenneke van Maurik. Van harte, ik ga jullie mailen voor de afhandeling.

Klik hier voor de Kneipp webshop.

Voor nu ga ik zelf even zen op de bank ploffen en stuur ik jou in gedachten wat positieve vibes. Doe je mee?

Comments

 1. Marian Zw says:

  Dit vind ik echt een heerlijk cadeau. De geuren van Kneipp zijn echt om van te genieten, even relaxen. Ik maak heel graag kans op zulke fijne relax momentjes voor mezelf….

  1. Charissa says:

   Wauw wat lijkt me dat een heerlijke pakket. In mijn burn out is stress een grote boosdoener die nog steeds aanwezig is. Ik duim voor dit heerlijke ontstress pakket.

 2. Anita H. says:

  Ja, ik ben wel heel erg druk (ADHD), vooral in mijn hoofd.

 3. Judith says:

  Oh heerlijk!!! Met een zoon van 7.5 en een dochter van 6 maanden en nog gebroken nachten kan ik zeker wel een relax pakket gebruiken!!! Helaas geen bad hier dus die douchefoam lijkt me heerlijk!

 4. Mirjam Duijmelinck says:

  Nadat 2019 geen fijn jaar was met alleen maar stressgeralateerde klachten had, in december de oma van mijn vriend is overleden en 2 weken geleden een oom van mij is overleden kan ik zo’n heerlijk pakket wel gebruiken. Hopelijk kan ik daar mee ontstressen en een beetje me-time hebben.

 5. Nienke says:

  Oh dat zou zo.fijn zijn, mijn fysio zegt dat ik moet ontspannen, maar vind dat vrij lastig. Zou daarom graag kneipp.willen uitproberen

 6. Nadine says:

  Ik doe heel graag mee! Super leuk!

  1. Antoinette says:

   Superleuk dat je dit zomaar weggeeft!
   Ik doe graag mee!

 7. Anna Wienen says:

  Ooeeeeh heerlijk!! Ik doe graag mee

 8. elisabeth maria martina says:

  na al de drukt van december is dit heerlijke pakket van kneipp bijzonder welkom

 9. Ik ben altijd druk in mijn hoofd, dat uit zich als ik te vol zit in flauwval partijen. Ook mijn spraak moet er aan geloven. Eenmaal 2 jaar gehad toen kon ik op het begin enkel nog maar mmmmmmmmmmmmm uitspreken. Logopedie gaan volgen. Dat uitte zich weer in flinke keelpijn na elke sessie. Daarna zeker nog 2 maal een half jaar gehad maar in mindere mate toen kon ik een aantal letters van het alfabet niet meer uitspreken, dit maal is het de 3e keer op die manier. Ik weet de redenen maar zo ben ik, het doet gelukkig niet zeer. Zoveel mensen die ellende mee maken, zoveel mensen met stress, het kan zoveel met je doen en op verschillende manieren uitval veroorzaken. Ik vind het een hele mooie kans en doe graag mee voor dit mooie en bijzondere pakket. xJenneke

 10. Jolanda van Delft says:

  Druk en in spanning want mijn dochter is zwanger en over 2 weken uitgerekend.
  Avondje relaxen zou fijn zijn met zo’n heerlijk pakket .

 11. Brenda van Zanten says:

  Oh dit zou echt heel welkom zijn. Ik ben ook altijd druk en gun mezelf te weinig me time soms. Of gun het wel maar komt er dan stiekem toch weer niet van. Dus zo’n pakket zou een fantastische stok achter de deur zijn om even een relax momentje te pakken.

 12. Nency says:

  Geniet van de rust en relax op je bank.

 13. Marian B says:

  Dat lijkt me een heerlijk pakket! Ik denk dat iedereen dit heerlijk zal vinden. Op het werk is het op het moment best wel stressen en thuis gaat het drukke leven met twee jonge kinderen ook gewoon door. Elk ontspanningsmomentje kn ik nu goed gebruiken, daarom loot ik graag mee.

 14. Karin says:

  2 dochters met examens, dus lopen wij hier in huis alle drie als stresskippen rond 🙂 Ik loot dus graag mee!

 15. Anita te Gussinklo says:

  Lijkt me een heerlijke lijn. Ik heb deze telaxte actie gedeeld op Facebook & Twitter.

 16. kempenaers anita says:

  doe zeer graag mee voor deze heerlijke producten een avondje ontstressen kan zeker geen kwaad, kneipp heel goede producten

 17. Gerlindeij says:

  Oe dat lijkt me lekker!

 18. Riekie Bos says:

  ONWIJS VERWENNERIJ en ik waag graag een kansje!
  Ik studeer en werk en ben dus keidruk en heb de nodige stress.
  Dat zalige pakketje van Kneipp kan ik dus goed gebruiken om weer tot rust te komen.

 19. Anita says:

  Weg met mijn winterdip!

 20. Marja Legius says:

  Dit heerlijke pakket zou ik dolgraag aan mijn bijna jarige dochter cadeau willen geven. Met een baan van 42 uur per week en een eigen huis heeft deze bezige bij het altijd ontzettend druk wat zeker stress oplevert. Haar gun ik deze luxe producten dan ook van harte en hoop dat ze er een beetje mee kan ontstressen

 21. Petra de Wit says:

  Oh dit lijkt me zo heerlijk! Sta momenteel strak van de stress dus kan het ook goed gebruiken ? hopelijk helpt het me ??

  1. Nicole VH says:

   Dit is een zeer leuke prijs om te winnen.
   Ik ben erg vaak druk. Zo druk dat ik nu mezelf kwijt geraakt ben en nu bewuster voor mezelf aan het kiezen ben. Dus zo’n verwenpakketje komt goed van pas.

 22. Rianne Weer Zomer says:

  Lijkt mij een fijn pakket!

 23. Annick says:

  Tegenwoordig wordt er veel verwacht van ons moeders en lijken tijd te kort te hebben. Als de goodbye stresslijn de druk kan verlichten dan is hij meer dan welkom. ?

 24. Bets says:

  Wat is dit een heerlijk pakket om je zelf eens goed te verwennen. Dit fijne KNEIPP pakket geeft genoeg fut om er lekker mee te ontspannen en dat doet zeker goed voor de tijden dat we het extra druk hebben in ons hoofd en dat gebeurt nogal eens. Ik doe er super graag voor mee om lekker te kunnen relaxen en genieten met dit heerlijke pakket!!

 25. Marijke says:

  Leuke actie! Heerlijk pakket! Lekker relaxen, dat komt er niet vaak van! Ik loot graag mee!

 26. sannekje68 says:

  Mijn nieuwe voornemens voor 2020…. meer plantjes…. en meer relaxen…. die plantjes staan ondertussen en ik voel met deze actie een overheerlijk relaxmoment aankomen 🙂

 27. Xaviera Jamie says:

  Jezelf af en toe verwennen en de tijd nemen om weer op adem te komen! Dat doen we als moeders veel te weinig! We denderen maar door in de waan van de dag! Graag loot ik mee voor deze verwennerij!

 28. Suzanne says:

  Ah…weldaad…wie wil dat nu niet…
  Ik doe graag mee 🙂

 29. tamara van der smissen says:

  leuke actie. Doe graag mee hoor!. Altijd druk met werken, kids overal naar toe brengen en vaak rij ik dan ook gewoonweg als een kip zonder kop naar een bestemming waar ik nog niet hoef te zijn :-(. Kortom, een dagelijks momentje om heerlijk te ontspannen is echt wel nodig

 30. Marjolein says:

  Tja dan reageer je op het bericht dat je dit heerlijke pakket ging uittesten en vergeet ik door drukte mee te doen ad winactie achteraf haha maar ik waag nog een kansje ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.