Fluffie Stuffiez – Pluis jij hem uit?

Er is een vernieuwende knuffel op de markt, de Fluffie Stuffiez! Nu vraag je je waarschijnlijk gelijk af wat er vernieuwend kan zijn aan een knuffel en zal je verbazen. Dat zal ik dan maar gelijk vertellen een Fluffie Stuffie heeft een dubbele laag stof en het is bedoeling dat je hem uitpluist waardoor er een ‘nieuwe’ knuffel ontstaat in een andere kleur. Dat had je vast nog niet eerder gehoord! Wij hebben een exemplaar gekregen om hem te testen en nemen je mee in onze ervaringen in deze review.

Door: Lisanne van Uunen

Een kleurrijk feestje

We ontvingen de Fluffie Stuffiez voor mijn dochter Feline van net 12. De doos nodigde gewoon uit om uitgepakt te worden, wat een heerlijke kleurrijke verpakking. Haar eerste vraag: welke heb ik? Ze kon zich niet lang bedwingen en begon met uitpakken. Het was: de PANDA. Ze was helemaal blij maar de twijfel bekroop haar gelijk, ja wat nu. Deze schattige en enorm zachte Panda moet je dus uit gaan pluizen om de nieuwe kleur te zien. Aan de ene kant vond ze dat een beetje zonde, hij was al zo cute. Tegelijk was ze heel nieuwsgierig naar hoe het eruit zou zien en begon ze toch maar met pluizen.

Pluk pluk pluk

De zwart witte panda veranderde na veel pluizen en plukken – met voor de hardnekkige pluisjes de inzet van een pincet – in een lichtroze met witte panda. Ook al zo’n schatje. Het ‘onderste’ exemplaar is anders van structuur dan de Fluffie waarmee je begint, want dit zijn natuurlijk geen pluisjes die je kunt wegtrekken. Dit is de knuffel zoals hij blijft en je moet niet per ongeluk verder gaan lopen trekken.

Hoe lang pluis je?

Ik denk dat mijn dochter er ongeveer 30 minuten over heeft gedaan om hem uit te pluizen en dit was de kleine versie van 24cm. Je hebt ze ook groter. Mama mocht de kleuren gescheiden houden, want met de lege pluisjes kun je de plastic verpakking van de Fluffie Stuffiez weer vullen en afsluiten met een ziplock sluiting zodat je het origineel nog een keer kunt namaken. Dit laatste heeft Feline wel gedaan maar was ze iets minder enthousiast over. Er waren net niet genoeg pluisjes om hem mooi te vullen, de zo netjes gescheiden kleurtjes liepen in het plastic al snel toch door elkaar en door de plastic omhulling kun je er niet meer echt mee knuffelen.

Alternatief voor de vulling

Hier heeft Fluffie Stuffiez nog wel een alternatief voor bedacht. Nu de kerstboom in huis staat, kun je de pluisjes ook gebruiken om er doorzichtige kerstbomen mee te vullen. Via hun instagram geven ze daar leuke voorbeelden van. Feline heb ik niet meer zo gek gekregen, zij vondt zwart en wit daar niet echt kleuren voor. Maar met één van de andere Rainbow Fluffie Stuffiez maak je daar wel echt leuke knutselwerkjes mee. Een leuk en alternatief voor het hergebruiken van de STUF.

De Fluffie Stuffie op de foto kost € 16,99 en is in de meeste speelgoedwinkels maar ook online verkrijgbaar. Er zijn ook grotere versies beschikbaar en daar kun je natuurlijk zelf kiezen welke knuffel je wilt gaan pluizen.  Was dit nou net het cadeau dat nog niet op je lijstje stond? Probeer het eens.

Had jij al eens van deze uitpluisknuffels gehoord?

Lees ook:

Nijntje in XL formaat

Kung Fu Panda in de dierentuin

Squishmallow knuffels

Knuffelen met je Pomsies

Fairycorn princess surprise, maakt van jouw kind een prinses

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.