Reiki, een mooie manier om in balans te komen

Mijn leven is hectisch en vrij druk. Met twee verschillende banen en allerlei projectjes verveel ik mij geen moment. Maar echt stilstaan ken ik niet. Toen een vriendin aan mij vroeg om eens langs te komen bij haar bedrijf “Light Your Soul” twijfelde ik geen moment. Ik hou van nieuwe dingen en ben nieuwsgierig van aard. Wat zou zij en Reiki mij kunnen brengen?

Geschreven door Joyce

light your soul foto

Light your Soul en Reiki

Lisanne, van Light your Soul, ken ik al ontzettend lang. Als ik haar mag omschrijven in vijf woorden zou ik kiezen voor liefdevol, vrolijk, behulpzaam, enthousiast en zorgzaam. Ik stond er dan ook niet van te kijken toen ze haar eigen praktijk openende. Als holistisch therapeut probeert ze mensen te helpen opnieuw verbinding met hun lichaam te laten krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er verschillende behandelingen, coachingtrajecten en trainingen. Lisanne kijkt wat je nodig hebt. Bij mij was dat dus Reiki.

Compleet stilstaan

Als een druk bezig bijtje vind ik het wel eens moeilijk om eens stil te zijn. Zonde van mijn tijd. Ik ben namelijk liever bezig. Maar toen Lisanne voorstelde om echt even langs te komen, heb ik de uitnodiging aangenomen. Baadt het niet, dan schaadt het niet toch? En trouwens, even lekker bijkletsen leek mij ook erg gezellig. Hoe naïef van mij, want haar behandeling liet mij compleet stil staan bij mezelf en gaf mij andere inzichten.

Wie ben jij?

Het is heerlijk om met Lisanne te praten. Voor je het weet vertel je je complete levensverhaal aan haar. Maar dat is juist goed, want aan de hand van jouw verhaal en je eventuele klachten gaat ze met je aan de slag. Volledige overgave in een must, maar bij Lisanne is dat geen probleem. Het voelt zo vertrouwd. Na ons gesprek gaat ze aan de slag en mag ik op de tafel plaats nemen.

Reiki, it is.

Nog niet wetende wat ze gaat doen, klim ik op de behandeltafel, ga liggen en sluit mijn ogen. Ik luister naar mijn ademhaling en wacht rustig af. Ik hoor Lisanne wat dingen pakken en voel dan haar handen bij mijn hoofd. Tijdens de reiki behandeling zie ik kleuren en bij mijn buik blijft ze wat langer hangen. Ik word helemaal warm van binnen. Wat is dit heerlijk. Maar wat is ze nou precies aan het doen? Na de behandeling legt ze uit wat ze heeft gedaan en waarom.

Grace en Priestess

Lisanne heeft voor de behandeling een intentiedrager getrokken (orakelkaartjes) en dat was bij mij Grace. Deze lag onder de tafel tijdens de behandeling. Zelf trok ik na de behandeling de Priestess. Van nature blijk ik dus een leider te zijn en nu mag ik mijn eigen leven in mijn hand gaan nemen. Ik geef veel te veel weg en met name met mijn hart. Wauw, wat een inzicht. Met een bijzonder gevoel ging ik de behandeltafel af.

Lisanne over de behandeling

We hebben een reiki behandeling gedaan waarbij je kruin iets meer is dicht gezet om meer bij je eigen energie te kunnen blijven, minder binnen te krijgen.

Je was niet verbonden aan je lichaam, alles wat je hebt geef je via je hart weg aan anderen. Ik heb de connectie met je lichaam hersteld en de doorgang op gang gebracht naar je voeten, om hier ook goed te kunnen aarden. De energie stroomt weer door langs je onderste chakra’s, die gaan over aarding, bestaansrecht, vrouwelijkheid en je innerlijke kind. 

Hier kunnen we bij de volgende behandeling nog verder aandacht aan besteden, je hebt een enorme transformatie doorgemaakt, welke je nieuwe inzichten in het leven en moederschap hebben gegeven. Deze prachtige getransformeerde vrouw mag ook deze kennis en liefde gaan toepassen op zichzelf

De ondersteuning van intentiedrager was Grace, en de kaart die je trok aan het eind was Priestess – Lead, let your life be your lesson.

Reiki is een cadeautje voor jezelf

Ik vind dat iedereen hier vanaf moet weten. Het is echt een cadeautje voor jezelf. Of je nu belemmeringen ervaart of niet. Sinds de behandeling durf ik nu ook nee te zeggen op projecten die mij worden aangeboden. Ik hoef niet alles te doen en zeker niet alleen. Ook voelde ik veel te veel dingen. Als iemand niet goed in zijn vel zat, merkte ik dat. Dat kostte enorm veel energie. Dankzij Lisanne ervaar ik dat veel minder.

Ik ga binnenkort zeker terug voor nog een behandeling. Elke vrouw zou dit moeten doen. Kijk bij je in de buurt naar een holistisch coach die je dit kan geven. Lisanne kan ik zeker aanraden. Binnen een paar seconden voelt ze vertrouwt en geef je jezelf helemaal over. Wanneer ga jij?

Heb je al eens een reiki behandeling ondergaan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.