OOTD met witte cowboylaarzen

Ja, ik heb ze! Witte cowboylaarzen, waarvan ik natuurlijk hoop dat ze zo lang mogelijk wit blijven want mijn god wat zijn ze leuk. Een hot item dit seizoen, ze zijn echt heel populair dus ik ben volledig ‘on trend’. Met mijn hoge wreef en brede Hollandse kuiten vind ik het alleen altijd erg spannend of ze ook gaan passen en goed zitten. Deze zitten perfect, ik vond ze online bij Mi Vida en ook de rest van de outfit is daar geshopt. Outfit of the day tijd dus.

mi vida witte cowboylaarzen
Hoe vind je mijn zomerse outfit of the day met witte cowboylaarzen?

Als blogger bezoek ik veel events met allerlei hippe mensen. Zelf voel ik me vaak wat minder hip, maar met mijn nieuwe outfit of the day kan ik zeker voor de dag komen, vind ik zelf. Mi Vida, een webshop met een stenen winkel in Alkmaar, nodigde mij uit voor een samenwerking om de online shopervaring te beschrijven. Toen ik de witte cowboylaarzen zag, werd ik meteen verliefd. Die staan al zo lang op mijn verlanglijstje dat ik niet lang hoefde na te denken. En ze hebben dus meer leuks! Een shoplog dus, waar je misschien wel net zo hebberig van wordt als ik.

witte cowboylaarzen ibizalook

Hoe vallen deze cowboylaarzen?

Ze hebben bij Mi Vida meerdere modellen cowboylaarzen die ook in het wit verkrijgbaar zijn (overigens ook in Barbie roze of festival zilver of goud voor de liefhebber). Mijn favoriet waren deze witte cowboylaarzen van PU leer vanwege het ritsje aan de zijkant: een verstandige keuze want ze blijken mij perfect te passen! Veel modellen zijn erg smal op de kuit en door de spitse punt, ongeschikt voor een hoge wreef en Hollandse kuit. Dit model past dus zonder problemen. Ik bestelde maat 38 en die knelt nergens. Inlopen hoeft niet. Het halfhoge hakje maakt het praktisch en toch sexy. Check mijn tiktokfilmpje maar.

Je kunt ze bovendien overal mee combineren! In mijn geval ging ik voor de Ibiza-look met zwierige wikkeljurk, maar ook onder jeans, een maxi rok of een korter jurkje of rokje zullen ze mooi staan. Zelfs met een legging of pantalon kan ik ze in de herfst of winter combineren.

Verkrijgbaar in wit, zwart of beige voor 49,99 euro bij Mi Vida.

@marstyle78 Outfit geshopt bij #mivida #sieraden #ootd #summerlook #cowboyboots ♬ The Summer Is Magic 2k19 (90S Style Edit Remix) – DJ Combo & DJ Merk

Wat kost deze complete outfit?

witte cowboylaarzen ibizalook
Wat denk je dat dit kost zo in totaal?

Afijn ik heb dus heerlijk geshopt bij Mi Vida want ze hebben er niet alleen leuke cowboylaarzen, hakjes en slippertjes. Ook de jurk komt hier vandaan, ze hebben handtassen, sieraden en accessoires – ook voor je interieur. Mijn dochter koos leuke gouden oorbelletjes uit met gouden schakels à 14,99 euro, zij mocht van mij ook even neuzen. Ze krijgt kleedgeld maar af en toe een leuk extraatje stop ik ze toch graag toe, haha.

Ik laat je zien wat we gekocht hebben en vertel je ook graag wat het kost, want dat valt reuze mee.

  • Witte cowboylaarzen (maat 38 past perfect) – 49,99 euro
  • Gouden oorbellen met groene hanger – 16,99 euro
  • Gouden ketting met gekleurde staafjes  – 17,99 euro
  • Maxi jurk orange, een wikkeljurk in maat S/M (past zoals je ziet prima met maat 38) – 39,99 euro
  • Zwarte zonnebril met gouden pootjes – 12,99 euro
  • Gouden schakeloorbellen voor mijn dochter – 14,99 euro

Dan kwam er nog 4,95 euro verzendkosten bij, normaal is dat gratis boven de 75 euro maar door de cadeauvoucher met shoptegoed hoefde ik minder af te rekenen dan gebruikelijk. Alles werd een dag na het plaatsen van de bestelling al bezorgd! Supersnel dus én voorzien van een lief handgeschreven briefje.

Totaalbedrag van deze shopping zonder verzendkosten: 152,95 euro. Netjes toch?

witte cowboylaarzen ibizalook

Wat vonden we van de Mi Vida bestelling?

Mijn vriend is helemaal weg van hoe de zonnebril me staat, maar vind ook de rest van de outfit erg mooi. Zeker ook de witte cowboylaarzen. Mijn dochters zijn erg te spreken over de sieraden en de kleur van de wikkeljurk. Voor een prettig gevoel ga ik die dragen met een veiligheidsspeld, want hij is mij anders wat te sexy omdat mijn büste niet heel groot is. Dan heb ik geen inkijk. De stof lijkt mij dun katoen, normaal zou ik dan bang zijn om te moeten strijken maar het is de Ibiza-look dus ik heb geluk. Het jurkje zat in een wrong toen ik hem ontving en zoals je op de foto’s ziet, heeft het geen gekreukte look maar valt het juist speels en luchtig dankzij de gegolfde zoom.

Ik ben dus heel tevreden over mijn Mi Vida outfit of the day: zit heerlijk, staat mooi en voelt trendy. Alles is leuk te combineren met andere items in mijn kast.

Heb jij cowboylaarzen? En kende je Mi Vida al?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.