Moeder in bikini: zo doe je dat!

Tijd voor de bikini dames! We willen deze zomer luieren langs het zwembad en flaneren aan het strand. Althans, dat klinkt net wat lekkerder dan achter je kinderen aan trimmen in het water, oefenen met zwemslagen, zoeken naar duikspeeltjes en in de gaten houden of iedereen goed genoeg is ingesmeerd en voldoende drinkt. Hoe komen we daar fashionable doorheen met een lijf dat kinderen heeft gebaard?

Moduleerbare zwemslip

blancheporte moduleerbare zwemslip
Foto: Blancheporte

Tegenwoordig kun je moduleerbare bikinibroekjes kopen. Bij webshop Blancheporte bijvoorbeeld, hebben ze een heel groot assortiment zwemkleding die je helpt om je rondingen een beetje te verbergen en tegelijk geven bikinibroekjes als het model ‘Lomita’ op de foto nog extra steun ook. Je vormt ze dus hoe ze jouw lichaam het meest flatteren.

Hippe zonnebril

zeeman
Foto: Zeeman

Make-up en zwemwater is geen goede combi. Heb je wimperextensions zoals ik, dan zit je natuurlijk goed maar met dat felle zonnetje is een hippe zonnebril de perfecte accessoire om make-uploze ogen te camoufleren én tegelijk een fashion statement te maken. Dat kan heel budgetfriendly. Zeeman heeft een eigen collectie design zonnebrillen gelanceerd. Deze zijn ontworpen door een gerenommeerde brildesigner, gemaakt van premium materialen en rechtstreeks ingekocht bij één van de bekendste fabrieken waar veel andere premium zonnebrillen worden gemaakt. Maar dan voor een Zeeman-prijsje:  24,99. 

Comfortabele sandalen

freedom_moses
Foto: Freedom Moses

Als moeder moet je voor het hele gezin shoppen. Met Freedom Moses ben je snel klaar: hoppa, voor je kids, je partner en voor jezelf ook meteen. Het schijnt zelfs ultra trendy te zijn om dit soort sandalen met kniekousen te dragen, maar zelf zou ik ze lekker blootvoets aantrekken naar strand of zwembad. De happy vibes van Freedom Moses brengen je met de vrolijke kleurtjes en prints in ieder geval meteen in vakantiesferen én ze zijn comfortabel genoeg om ermee achter je kroost aan te rennen indien nodig.

Herkenbare snel droog handdoek

IKEA handdoek rabarber hamam
Foto: IKEA

Hamamdoeken met een leuk printje maken jouw stek herkenbaar. Dit soort doeken zijn snel droog en daarom ideaal om even om je heen te slaan na een duik, of om over je benen te leggen wanneer je te lang in de zon zit. De BASTUA saunahanddoeken van IKEA bijvoorbeeld, zijn gemaakt van een soepele stof en ze hebben matchende strandtassen, badjassen etcetera met een opvallend rabarberblad printje er op. In dit woonwarenhuis haal je ook meteen een koelbox om je komkommertjes en limonade koel te houden op je strandstek.

Scrubben voor een gladde huid

alka scrub
Foto: Alkavitae

Vermoeidheid, pijn, stijfheid, huidproblemen: allemaal tekenen van verzuring die je na zo’n dagje strand kunt ervaren. Gun je zelf (als de kids op bed liggen) even wat me-time en help je lichaam een handje bij het herstellen van het pH-evenwicht met een basische Alka scrubbeurt. Alka Scrub is anders dan andere scrubs. Denk 5 oliën en Vitamine E. Saffloerolie zit vol antioxidanten en werkt kalmerend en herstellend. Arganolie heeft een positief effect op diverse huidproblemen en helpt tegen striae. De huid wordt weer zacht, elastisch en gezond. Verzachtende amandelolie is sterk vochtinbrengend en geeft de huid een boost. Jojobaolie fungeert als een natuurlijke factor 4 zonbescherming, is voedend en rijk aan essentiële vetzuren. Ook zonnebloemolie doet een duit in het zakje. De absorptie van vetten in de huid wordt gestimuleerd, waardoor vochtverlies wordt voorkomen. 

Lees ook:

Zalig toch? Zo kun jij er als moeder zeker tegen om het gezin op sleeptouw te nemen naar strand of zwembad! Wat zijn jouw lifehacks?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.