4 smartphones uit 2022 die je wilt hebben

Je kinderen zijn je meest waardevolle bezit, maar daarna komt misschien wel je smartphone. Wat moeten we immers nog zonder? Je doet er van alles mee, niet in de laatste plaats mooie foto’s en video’s maken van de kinderen. En om de zoveel tijd wil je graag een nieuwe, want zijn er weer mooie nieuwe modellen ben je uitgekeken op die van jou. Ben je zo iemand die dan altijd gaat voor het beste van het beste? We bespreken vier smartphones uit 2022 die je wilt hebben.

telefoon tele2

iPhone 14 Pro Max

Ben jij fervent liefhebber van de iPhone en loop je nu rond met een wat oudere? Dan wil je de nieuwe iPhone 14 Pro Max die in september 2022 op de markt is gekomen. Het is een monster van een smartphone. Niet alleen in de zin dat hij groot is met zijn scherm van 6,7 inch, maar vooral dat het heel veel telefoon is met een lekker grote batterij. Het scherm van de telefoon is superscherp en heeft een hoge verversingsnelheid voor soepele bewegingen op het beeld, maar je krijgt ook een camera met de hoogste resolutie die ooit gezien is in een iPhone. Ook zit er een camera bij met 3x optische zoom, want je kunt niet overal bovenop zitten. De ultra-wide camera leent zich ook voor macrofotografie. Ook heeft het toestel een grotere batterij dan zijn voorganger. Klik op de link om die iPhone 14 te bestellen.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje van topsmartphones. In 2022 bracht de Koreaanse fabrikant haar nieuwe topper genaamd de Samsung Galaxy S22 Ultra uit. Dit is een veelzijdige smartphone die voorzien is van superieure camera’s en uitstekende prestaties levert. Het 6,8 inch AMOLED-scherm met hoge resolutie, een 120Hz verversingssnelheid en een uitermate hoge piekhelderheid is een absoluut topdisplay dat zich ondersteund ziet door een zeer grote batterij van 5.000 mAh die behoorlijk snel opgeladen kan worden. Die oplader moet je dan echter wel nog even zelf ‘los’ aanschaffen, net als bij de iPhone 14 overigens.

telefoon tele2

Google Pixel 7 Pro

Niet alleen Apple en Samsung kunnen er wat van. Sinds oktober 2022 is Google ook actief op de Nederlandse markt met haar Pixel-smartphones, en de Google Pixel 7 Pro is hét vlaggenschip van Google. Hij heeft een scherm dat even groot is als de van de iPhone 14 Pro Max en zelfs een beetje scherper (maar ook minder helder) is. Daarnaast heeft de Pixel 7 Pro geweldige camera’s en camerafuncties, bijvoorbeeld om onscherpe foto’s alsnog scherp te maken. Dankzij de 12GB RAM kan deze smartphone uitstekend multitasken en met de enorme batterij houdt hij lekker lang vol.

OnePlus 10 Pro

Met Samsung en Google zijn de opties nog niet op op het gebied van Android-smartphones, want er is ook nog de OnePlus 10 Pro. Dit is simpelweg een van de allerbeste Android-telefoons van het moment. Qua specificaties is hij het kleinere broertje van de Samsung Galaxy S22 Ultra, maar qua display nauwelijks: het 6,7 inch AMOLED-scherm is een waar genot, hoewel de maximale helderheid wat lager is. De drie camera’s achterop leveren allemaal goed belichte, levendige en detailrijke plaatjes maken. Als bonus krijg je er een unieke fish-eye modus bij. Fijn aan de OnePlus 10 Pro is dat hij extreem snel opgeladen kan worden, naast het feit dat hij een snelle processor en veel RAM heeft.

Ben je van de iPhones, dan is de keuze duidelijk. Ben je juist van de Android-smartphones, dan is de keuze wat moeilijker en speelt zeker ook de hoogte van je budget een rol. De Samsung Galaxy S22 Ultra is nu eenmaal duurder dan de hierboven besproken toestellen van Google en OnePlus. Maar allemaal zijn ze zeker het geld waard!

Lees ook:

Welk type smartphone heb jij nu?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Angelo zegt:

    Wat een leuk artikel en goed geschreven! Ik ben zelf een echte Apple fan, puur omdat het zo intuïtief werkt en ik het eigenlijk al jaren lang gebruik. We hebben thuis ook enkele apparaten van Google, maar ik heb nog nooit de telefoon gehad van Google en ben er eigenlijk wel nieuwsgierig na om eerlijk te zijn.

    Wie weet gaan we het de volgende keer toch een keer wagen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.