Roidmi P1 Pro: Wat is dit voor ding? Nou, een kruimeldief

“Kunnen jullie de kruimeldief even naar zolder sjouwen? Hij staat beneden op te laden.” Bezweet en redelijk uitgeput van een intensieve opruimsessie met Galit van televisieprogramma Eigen Huis en Tuin, vroeg ik dit aan de geluidsman en cameraman. Ze konden hem niet vinden. De P1 Pro die ik van Roidmi heb gekregen op de laatste Blogboot is dusdanig hip, dat ze hem niet als stofzuiger hadden herkend. Sterker nog, het is zo’n handzaam klein ding dat ik hem ook mee had op vakantie en regelmatig even snel gebruik om mijn auto haarvrij te maken. Qua zuigpower is het namelijk wel een grote jongen.

Ik heb hem nu dus enkele maanden in huis en kan je vertellen dat het een aanwinst is. Tijdens het opruimen ging er een kruimeldief van zolder richting de stort en ook beneden hing er eentje werkeloos rond te hangen… Traditionele kruimeldieven hebben als grote nadeel dat ze weinig zuigkracht hebben. De P1 Pro wint wat mij betreft daarom op 2 fronten: hij zuigt goed én het design is wonderschoon.

>> Lees ook Handig! Draadloos stofzuigen en dweilen met Leifheit

automat schoonmaken
Handzaam genoeg om de auto mee te doen of mee te nemen op vakantie: de Roidmi P1 Pro.

Bijkomend leukigheidje? Hij heeft een ingebouwde zaklamp die ideaal is wanneer je in het donker pissebedden en spinnen op je slaapkamer wilt vangen.

>> Lees ook Blogboot 5: stofzuigen en virusvrije lucht met ROIDMI

Afijn, de cameraploeg dacht dat het een hippe föhn betrof. Mijn dochters hadden ook niet direct in de gaten wat het nu precies is. Ik kan je dat wel vertellen: dit is het ding dat op het verlanglijstje moet deze wintermaanden als je er nog geen hebt. Weegt bijna niks, is zakloos, heeft dus een ingebouwd lampje en zuigt als een malle. Weet je dat rotklusje dat stofzuigen van je trap heet? Daar gebruik ik hem – naast het vangen van ongedierte en schoonhouden van de auto – veel voor. Geen zwaar gesjouw meer maar even flip flap flop die trap op en klaar. Zonder dat ik loop te hijgen van inspanning.

Overigens kun je dit designer item ook prima gebruiken voor lades, je toetsenbord, het stoffen hoofdbord van je bed, tussen de kabels van je apparatuur en op de bank als er net een bak chips doorheen is.

blogboot 5
Weegt zo’n 500 gram!

Technische details van deze kruimeldief

Met een volle batterij kun je 25 minuten stofzuigen. Daarna laadt je hem op via een USB stekkertje. Het apparaat is 28 centimeter groot en weegt een luttele 500 gram. Feitjes over zijn power? De krachtige borstelloze motor draait 130.000 toeren per minuut een heeft een vacuümkracht van 13.000 Pa. Dat je het even weet! Oh en hij heeft 2 standen en is best heel stil met iets minder dan 81 deciBel. Na het stofzuigen schudt je hem leeg in de vuilnisbak en reinig je eventueel met water de filters.

roidmi p1 pro kruimeldief review

Lees ook Snel en lekker makkelijk: zakloze steelstofzuiger van Rowenta

Wat kost deze Roidmi PR Pro?

Kies hem uit in zwart of wit, want net als in Star Wars is er een darkside variant en een lightsaber kleurtje verkrijgbaar. De ROIDMI P1 Pro heeft een adviesprijs van 119,99 EUR en is verkrijgbaar bij bol.com. Beter dan alle kruimeldieven die ik ooit in mijn handen heb gehad en voor alle mensen die net als ik weinig kracht of conditie hebben een lichtpuntje in het huishouden.

 

>> Lees ook Automatten van de beste kwaliteit

Hoe werkt jouw kruimeldief? Ken je het merk Roidmi al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.