Automatten van de beste kwaliteit

Wanneer je een boswandeling hebt gemaakt, is het onoverkomelijk dat je schoenen vuil zijn. Het is dan vervolgens ook logisch dat je dit vuil mee de auto inneemt. Echter, je wilt niet dat het vuil jouw autobekleding aantast. Investeren in automatten van goede kwaliteit is dan ook aan te raden. Met behulp van kwalitatief goede automatten kun je jouw autobekleding namelijk beschermen tegen vocht en vuil.

Je huidige automatten vervangen

Wanneer je een nieuwe auto koopt, is de auto doorgaans al voorzien van een set automatten. Maar voor alles dat veelvuldig gebruikt wordt, geldt dat het aan slijtage onderhevig is. Dat geldt zeker ook voor automatten. De automatten in jouw auto vangen immers al het vocht en vuil op. Het is logisch dat de matten hierdoor slijten of verweren. Slijtage is dan ook een veelvoorkomende reden voor het vervangen van de automatten. Maar de aanschaf van nieuwe automatten kan ook te maken hebben met de uitstraling van het interieur. Met een nieuwe set automatten fris je het interieur van jouw auto namelijk echt op. Zeker wanneer je kiest voor een set automatten van écht goede kwaliteit.

Voor elke auto een mat op maat

Er bestaan tegenwoordig allerlei verschillende soorten automerken. En elk van deze merken heeft ook weer diverse automodellen in het assortiment. Het aanbod auto’s is groot en divers. Gelukkig maar, want iedereen heeft weer behoefte aan een ander soort auto. Maar met dit grote en diverse aanbod auto’s moeten er ook verschillende soorten automatten bestaan. De afmeting van elke auto is immers weer anders. Echter, automatten worden vaak in één maat aangeboden. Een universele mat die in iedere auto past, klinkt handig. Maar feitelijk is dat het uiteindelijk niet. Iedere auto is namelijk anders en daarmee past een universele mat eigenlijk altijd net niet. Kies daarom altijd voor automatten op maat. Dan weet je zeker dat de matten goed passen. Kijk voor meer informatie over automatten op maat op https://www.justcarpets.nl/.

Sterke rubber automatten

Tijdens je zoektocht naar een nieuwe set automatten zul je ontdekken dat het aanbod groot is. Automatten worden in allerlei afmetingen en materialen aangeboden. Maar voor welk materiaal kun je het beste kiezen? Een eenduidig antwoord valt op deze vraag niet te geven. Het hangt namelijk af van jouw persoonlijke voorkeuren. Maar wanneer een auto heel intensief gebruikt wordt, bieden rubber automatten uitkomst. Automatten die zijn gemaakt van rubber zijn namelijk heel stevig en slijtvast. Deze matten beschermen jouw interieur tegen al het vocht en vuil. En daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken. Rubber automatten vormen dus dé perfecte bescherming.

automat schoonmaken

Schoonmaaktips voor de automat

  • Ideaal voor in de auto vind ik zelf de ROIDMI kruimeldief die ik mee kreeg op de Blogboot. Weegt niets, zuigt krachtig én heeft een mattenborsteltje waarmee je de matten goed schoon krijgt.
  • Uitkloppen met de mattenklopper om het zand los te krijgen en ook onder je automatten te kunnen stofzuigen.
  • Doe direct ook je dashboard! Inspuiten met cockpitspray en afnemen met een doekje.
  • Bij wasstraten heb je vaak ook aparte houders voor het grondig reinigen van je automatten.
  • Naar luchtje in de bekleding? Spray het in met HG textielspray of spuit een vleugje room spray in je auto wanneer je autoparfums qua geur te krachtig vindt.
  • Braaksel op je automatten? Dan breng je de auto het beste naar een professionele car cleaning service die het schoonmaken en je auto met ozon reinigen. Ben je hem even kwijt, maar is zeer de moeite waard. Mijn go-to adres is Bert’s Car Cleaning in Alphen a/d Rijn.

Heb jij de matten in je auto al eens moeten vervangen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.