De Video van Sint 2022 + win

Daar is hij weer de super leuke Video van Sint! Een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas voor jou kind en de hele familie. Elk jaar zag en hoorde ik wel over de video van Sint maar ik had me er nog nooit echt in verdiept tot vorig jaar toen we deze video voor het eerst hadden besteld. En wat was het een groot succes!

Door: Jannie Suddaby

ervaring video van sint 2022

De kinderen van toen 7, 5, 3 en 0 zaten vol verbazing te kijken. Ze konden bijna niet geloven dat Sinterklaas zo veel over ze wist te vertellen. Ook kwamen er allemaal foto’s van onze kinderen en ons gezin in voor en vertelde de Sint waar we de zak met cadeautjes konden vinden.

ervaring video van sint 2022
Ze zaten ademloos te kijken!

Wat is de Video van Sint

Het is een leuke persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas voor het hele gezin. Sinterklaas spreekt iedereen persoonlijk toe noemt de naam, leeftijd, hobby’s, lievelingseten en nog meer persoonlijke eigenschappen. Dit alles is verwerkt in een leuk Sinterklaas avontuur. De video staat dit jaar in het teken van Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond.

Wat kies je?

Op de website videovansint.nl kun je kiezen uit verschillende pakketten.

 • Video download
 • Dvd van Sint
 • Compleet pakket (download + dvd + vele extra’s zoals een gesigneerde kaart, envelop uit Spanje, 5 verhaaltjes van Sint en een verjaardagvideo)
ervaring video van sint 2022
De video van 2022 is ook weer leuk!

Wij gingen voor het complete pakket. Het maken van de videoboodschap was heel makkelijk en overzichtelijk. Al onze vier kindjes komen in het grote boek van Sinterklaas en zelfs voor papa en mama of opa en oma is er een plekje. Er kunnen tot 10 personen worden toegevoegd. En per persoon kun je 2 foto’s toevoegen. Daarnaast is er nog een optie om 3 algemene foto’s te kiezen die in het Sinterklaas kasteel, het plakboek van Sint en op de tablet van de Pieten worden getoond. Er is een ruime keuze uit wel 450 onderwerpen zodat Sinterklaas van elk kind zoveel mogelijk zijn of haar persoonlijkheid kan beschrijven.

ervaring video van sint 2022
Pietenpakjes aan en Video van Sint op de buis.

Hoe ziet dat er uit?

Sinterklaas geeft bijvoorbeeld een complimentje “je doet super goed je best op school” of “je maakt de mooiste tekeningen” en daar vertelt hij iets over. Ook kan de sint een opvoedkundige tip geven zoals “minder ruzie maken” of “de korstjes van je brood op eten”. Van alle onderwerpen kun je van tevoren een geluidsfragment beluisteren om precies te horen wat de Sint gaat vertellen.

ervaring video van sint 2022

Ook is bij alle namen een uitspraak te beluisteren zodat de Sint elke naam op de juiste manier uitspreekt. (Zelfs een naam als Marguerita zegt Sint elke keer correct dankzij deze feature.) Aan het einde van de Video kun je ervoor kiezen om Sinterklaas te laten vertellen waar de cadeautjes liggen. Bij ons worden ze net als vorig jaar in de garage verstopt, maar er staan ook grappige plekken tussen zoals in “de wasmand” of “in de hondenmand”. Of je kiest voor een open einde. Binnen een uur na de bestelling is de video al te downloaden. Ik heb hem meteen bekeken en moet zeggen dat hij ontzettend leuk is geworden.

ervaring video van sint 2022

Onze ervaring met de Video van Sint

Vorig jaar hadden we de video voor het eerst besteld, om zo pakjesavond op een leuke manier te laten beginnen. Er werd toen op de deur geklopt en daar lag de enveloppe uit Spanje met de dvd van de Video van Sint erin op de deurmat. De kinderen vonden het allemaal geweldig om te zien. Ze zaten vol verbazing op de bank te kijken naar het leuke Sint-verhaal. En wat was het bijzonder toen Sinterklaas ging voorlezen uit het grote boek en iedereen van ons gezin erin voorkwam. Met alle foto’s van ons die erin voorkwamen werd het nog leuker en persoonlijker. We hebben de video nog vaak teruggekeken en ook iedereen die bij ons op bezoek kwam, moest de video natuurlijk even zien. Zelfs in de zomer hebben we de dvd nog een keer op tv gekeken omdat ze er maar naar bleven vragen. De Video van Sint was dus een groot succes voor onze kinderen en ook nog eens heel makkelijk te maken en te bestellen. Ik ben benieuwd wat ze dit jaar van de nieuwe video vinden.

ervaring video van sint 2022
Zin in de intocht!

Nog even in het kort:

– Stel jouw video zelf samen binnen 5 min

– Afspeelduur +/- 14 min

– Sint noemt de naam, leeftijd, lievelingseten en meer…

– Kies t/m 10 personen

– Kies uit ruim 450 onderwerpen

– 2 foto’s per persoon in het grote boek

– 3 extra algemene foto’s

– Verstopplaats cadeautjes

– DVD of download

– Download binnen 1 uur, verzending via PostNL binnen 24 uur

Lees hier onze blogs over voorgaande jaren:

Winactie Video van Sint

ervaring video van sint 2022

Wil je ook kans maken op een persoonlijke video boodschap van Sinterklaas doe dan mee met de winactie. Laat hieronder een reactie achter en zorg dat je mailadres (dat niet zichtbaar is en wij enkel gebruiken om de winnaar te mailen) klopt. Wij mogen 3 gezinnen blij maken met hun eigen Video van Sint

De winnaars zijn Francis, Goele en Wilma. Van harte! Ik ga jullie mailen voor de afhandeling.

Hoe zouden jouw gezinsleden reageren?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Manon zegt:

  Jaa, dit was ene paar jaar geleden echt een rgoot succes! ik zou het graag nog eens doen op het grote sinterklaasfeest bij opa en oma

 2. Marita zegt:

  Jaaaa leuk voor de kinderen en ook voor de ouders en grootouders om mee te kijken

 3. Anna zegt:

  Wat leuk dit, ik kende het bestaan hiervan niet. Wat leuk om zo’n dvd te maken om de kinderen te verrassen. Samen kijken en genieten van de blije kindergezichtjes ik verheug mij erop!

 4. Marianne zegt:

  Hartstikke leuke actie, onze dochter van 5 zit stiekem nog wel eens naar de video van vorig jaar te kijken. Ze vond het echt geweldig, ik doe dan ook graag mee.

 5. G. T. zegt:

  Ik maak graag kans! Vorig jaar hadden we voor het eerst een video van sint, mijn zoontje heeft ademloos zitten kijken. Zou leuk zijn om dit jaar weer verrast te worden.

 6. Wilma zegt:

  Wat een geweldige winactie!! Ik doe graag mee om een leuke videoboodschap te maken voor mijn 2 zoontjes.
  De jongste krijgt dit jaar alle voor het eerst bewust mee en de oudste geniet volop van de sinterklaastijd. Wat kan er dan nog leuker zijn om ze een persoonlijke videoboodschap van de sint te laten krijgen. Dit zou pakjesavond helemaal compleet maken. En stiekem genieten papa en mama ook nog heel veel van deze mooie tijd ?
  Nu maar duimen voor deze mooie prijs!

 7. Berendina Jaasma zegt:

  Dit lijkt mij reuze leuk voor mijn kleinkinderen om samen te kijken op pakjesavond

 8. Goele H zegt:

  De 2 oudsten kennen het geheim, maar zouden dit geweldig vinden. De jongste die zou het magisch vinden dat de sint speciaal voor hem een boodschap heeft. Lijkt me erg leuk en daarom doe ik dus heel graag mee.

 9. Laura zegt:

  Dit zou echt zo leuk zijn!! Onze jongste gelooft nog en ik ben bang dat dit het laatste jaar is?. De oudste 2 doen hard hun best voor hun kleine broertje om hem erin te laten geloven, win win situatie natuurlijk ?. En hun schoen staat als eerste bij de schoorsteen?. Zou super zijn om deze leuke tijd af te kunnen sluiten met ons 5en en de opa’s en oma’s met de Video van Sint ?

 10. Francis Akerboom zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochters. Hun vinden de dvd van Sint het ultieme cadeau, wat hoort bij het begin van pakjesavond. Dat ze ademloos, vol verbazing, antwoorden geven op de vragen van Sinterklaas. Maakt mij zo trots als moeder maar ook zo emotioneel van geluk??. Het zou nu extra speciaal zijn om opa en oma en papa mee te nemen in het verhaal.

 11. Marian B zegt:

  Leuk, ik doe mee! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en hun jongere neefje en nichtjes. Het lijkt mij geweldig om de avond feestelijk te starten met de video van Sint, echt een cadeautje lijkt me. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze jongste nog geloofd, dan mag de video eigenlijk niet ontbreken, ik ga duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.