3 Zoedt tips voor een aantrekkelijke tuin

Hoe heerlijk is het vrolijke voorjaarszonnetje! Echt lekker om nu de tuin in te gaan en deze op te vrolijken zodat je er relaxt kunt zitten als het straks echt warmer wordt. De basis van je tuin staat meestal wel. Een aantrekkelijke tuin waar je graag zit is schoon, heeft fleurige bloeiers en fraaie accessoires maken het af. Met de Zoedt tips in dit artikel heb je dat zo gepiept!

zoedt tuinkussens

Ik kreeg wat fraaie accessoires toegestuurd van webshop Zoedt om mijn saaie tuin op te fleuren. Je kent dit merk misschien wel van hun leuke juffencadeaus, ansichtkaarten en stationary zoals maaltijdplanners. Hun luchtige zwartwitstijl trekken ze door naar interieuraccessoires en dus gave items voor de tuin. Alles van Zoedt is in zwart en wit uitgevoerd, dus prima te combineren met alle kleuren van de regenboog!

1. Tuinposter

zoedt tuinposter
Spijkertjes er in zodat deze tuinposter goed vast zit. De saaie schutting fleurt er wel van op.

Saaie schutting? Sinds het verwijderen van de klimop kijk ik tegen ‘bloot’ hout aan. Mooi verweerd, maar wel wat kaal en precies in een schaduwrijke hoek naast mijn deur. Ook vanuit de woonkamer kijk je er dus steeds naar en deze wand is eenvoudig opgefleurd met een gezellige tuinposter van Zoedt. Spijkertjes vanuit verschillende hoeken het hout in slaan, dan waait de poster niet zomaar weg. Mijn vader is trots op mijn timmerwerk, zegt ie.

Hoe leuk is ook de tekst op de poster? ‘Geluk zit in het zonnetje’ en zo is het! Deze tuinposter is 21,95 euro, ze hebben nog veel meer soorten. Het exemplaar in mijn tuin meet 60×80 cm en is gemaakt van stevig bisonyldoek.

2. Tuincirkels

zoedt tuinaccessoires

Boven de loungebank in de tuin wilde ik het ook gezellig, maar niet mijn hoofd stoten aan hangende bloembakken. De schutting is daar te kort voor een tuinposter, maar tuincirkels in verschillende maten passen hier perfect! Je hangt deze cirkels op met speciaal outdoor tuintape. Met 1 rolletje heb ik 2 cirkels op kunnen hangen, voor de laatste cirkel is nog een extra rolletje tape in bestelling. Spijkers of boren zouden het materiaal mogelijk splijten, dus ophangen kun je echt het beste doen met outdoortape. Bij Zoedt adviseren ze dit ook.

zoedt tuinaccessoires

Ik heb tuincirkels besteld in 3 verschillende maten voor een speels effect. Het kleinste maatje is 20×20 en kost 9,95 euro, de middelmaat á 13,95 euro meet 30×30 en de grootste cirkel van 40×40 centimeter is 18,95 euro. Ik ging voor het leuke hartje, de tekst ‘[thuis] hier woont ons geluk’ en ‘lach, durf, straal, geniet’. Inspirerende teksten waar ik blij van word.

3. Tuinkussens

De laatste snelle tip om je tuin aantrekkelijker te maken zijn gezellige tuinkussens. Die zien er niet alleen leuk uit, maar maken een dutje in het zonnetje of gewoon een beetje chillen met een wijntje of goed boek nog comfortabel ook. De buitenkussens van Zoedt zijn allemaal ontzettend leuk, ik vond het dus lastig kiezen. Uiteindelijk ging ik voor 2 langwerpige kussens en 1 vierkant exemplaar. De vierkante daar komt mijn tuincirkel met hartjes dots weer in terug, dit stoere witte tuinkussen is 40×40 centimer en koop je voor 29,95 euro.

zoedt tuinaccessoires

Ik heb deze lekker gemixt en matcht met 2 langwerpige kussens van 40×60 centimeter. Wit met de tekst ‘geniet’ en zwart met de tekst ‘wat je hart zegt is waar, luister maar’. Op de achterzijde van deze kussens staat een hartje, dus als je ze omdraait ziet het er net weer even anders uit. Deze langwerpige variant is 34,95 euro. De buitenkussens zijn gemaakt van waterafstotend polyester. 

zoedt tuinaccessoires

Overigens hebben ze bij Zoedt ook een hangmat en tuinvlaggetjes in dezelfde stijl, dus wil jij ook je tuin een beetje pimpen met accessoires in dit stijltje? Neem dan zeker een kijkje in hun webshop.

zoedt tuinaccessoires

Lees ook: 

Welke vind jij het leukst? Heb je al items van Zoedt?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.