Gastblog Aislynn: This is me!!!

Vandaag ben ik jarig en vond mijn 10-jarige dochter dat ik even niet hoef te werken. Ze schreef als verjaarscadeau een leuke gastblog voor jullie en vertelt wat ze ervan vindt om een bloggende moeder te hebben. Zoals ik in dit artikel (over heitje voor karweitje of kinderarbeid) al schreef, vinden mijn kinderen het ontzettend leuk wat ik doe. Ze leren er veel van en willen er ook meer over weten. Deze dame had afgelopen week een 10 voor haar taaltoets met als onderwerp ‘bloggen’, niet zo gek natuurlijk als het je moeder haar werk is terwijl andere kinderen er nog nooit van hadden gehoord. Laat je een gezellige reactie voor haar achter?

dagje leiden bezienswaardigheden
Mama en Aislynn op persreis in Leiden.

Hoiiii!! Zoals jullie weten ben ik Aislynn en ik vertel eventjes tussendoor wat over mijzelf.

tekening aislynn

Dit is dus een van mijn favo tekeningen. 

De naam, die weet ik niet. 

Ze hebben zoals jullie waarschijnlijk al zien verschillende karakters. De één is verlegen, de ander twijfelt over haar jurk en de laatste is het ergens mee eens.

>> Lees ook Aislynn haar 10 tekentips

Ik hou ook heel erg van fotograferen.

roompot schaijk vijver

Deze heb ik op vakantie gemaakt op het park Roompot Schaijk. Het is een mooie herinnering van alle gebeurtenissen daar. We zaten in een huisje aan het water.

scouting mooie lucht

Of deze toen ik bij scouting voor een insigne bezig was.

artis

Hier waren we bij dierentuin Artis in Amsterdam.

En ik hou ook heel veel van typen.

Ik hoop dat ik net zo word als mama omdat mama heel succesvol, aardig, zorgzaam maar soms een beetje humeurig is!

En ik vind mama’s werk ook heel interessant, want we doen altijd hele leuke dingen of krijgen weer wat spannends en ik hou ook heel veel van typen of het nou verhalen, artikelen of poëzie is, maar poëzie vind ik wel een beetje moeilijk…

Maar natuurlijk zijn er ook nadelen aan mama’s werk als blogger, ze zit bijvoorbeeld heel vaak achter haar computer en dan krijgen ik en Caileigh niet veel aandacht, gelukkig kunnen we ons heel goed vermaken.

meisjes op hakken

En ze zit niet alleen een artikel te schrijven maar andere saaie dingen te doen. Of we gaan ergens heen waar ik het saai vind of we krijgen iets dat niet echt iets voor mij is. Maar dat hoort er helemaal bij!

Doei, doeiiii!!!!!

Dankjewel lieve Aislynn voor je mooie gastblog. Ik ben heel trots op jou, je kunt prachtig tekenen en fotograferen. En dat heb je inderdaad goed gezien, dat bloggen maar voor een heel klein stukje bestaat uit teksten schrijven. De meeste tijd zit in het beleven van ervaringen, foto’s maken, heen en weer e-mails sturen met bedrijven en natuurlijk sommen uitrekenen als ik een rekening naar een klant mag sturen en social media bijhouden. Jij hebt mij zelf tijdens de vorige lockdown ook goed geholpen met het aanpassen van oude http linkje naar https, de techniek achter je website is ook erg belangrijk. Belangrijk daarom om een goede mix te vinden zodat het én leuk blijft om zelf te doen, leuk voor de lezers en natuurlijk dat mama ook nog alle rekeningen kan betalen en misschien zelfs centjes kan sparen. Hou van jou!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anita te Gussinklo zegt:

  Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat lief van je dochter.

 2. Anne-Marie zegt:

  Wat een lief en leuk cadeau!

 3. Oma zegt:

  Dikke pluim Aislynn, dat heb je mooi geschreven.
  Xxx Oma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.