Keek op mijn Week: parkendag, startgesprekken, huis vol dozen en influencer netwerk event

Leven we allemaal nog? Ja? Mooi. Het was een achterlijk drukke week, vol met leuke dingen dat dan weer wel. Er waren verschillende events en daar sprak ik collega-bloggers die allemaal beamen dat het seizoen weer volop is begonnen. Event hier, event daar. Een ontplofte mailbox met leuke berichten en samenwerkingsaanvragen. Ineens word ik ook steeds meer gevraagd voor pure instagram samenwerkingen zelfs!

cime huidolie
Me-time momentje, na het douchen deze fijne huidolie van Cîme proberen voor een review.

Uit eten met de kids

Zaterdag was best een beetje spannend. Ik heb mijn vriend aan mijn kinderen voorgesteld, je weet dat iedereen daarvoor open staat maar toch is het even kijken hoe het loopt. De kinderen zeiden gelukkig dat ze hem wel vaker willen zien, dus dan is het goed. Dochterlief heeft iedereen ingemaakt met een potje Cluedo en de kinderen hebben lekker geknutseld terwijl hij me hielp met een paar klusjes in huis (lees schilderijen die steeds van de muur vielen even goed ophangen en het poppenhuis naar zolder). Daarna kozen de kinderen een restaurant uit en hebben we met z’n allen gegeten. De kinderen kregen onder andere leuke zwaantjes gemaakt van stukjes appel, mooie inspiratie voor hun eigen fantasierestaurant.

diner restaurantje aan den rijn
Ze wilden graag naar Restaurantje aan de Rijn.

Knutselen en relaxen

Zondag een fijn relaxdagje gehouden. De kinderen hebben lekker zitten verven terwijl ik nog even snel wat werk deed voor de blog. Daarna keken we met borrelhapjes een serietje Sweet Tooth samen. Het was ontzettend lekker weer, dus een wandeling naar opa en oma leek me ook een goed idee. Daar kwamen we binnen vlak voor de crash van Verstappen met Hamilton en heb ik gezellig de race meegekeken met mijn ouders, terwijl de meisjes een ijsje gingen halen bij de Zoete Inval. Eenmaal thuis keken we nog meer Sweet Tooth verder en aten we op de bank onze spaghetti op. Na het eten bracht ik ze weer bij hun papa.

diner restaurantje aan den rijn
Kijk, dat ziet er goed uit op mijn bord!

Parkenreis naar Ouddorp en Tholen

Maandag moest ik vroeg op. Door Booking Boosters was ik uitgenodigd om deel te nemen aan hun parkenreis. Er stonden 3 prachtige vakantieparken op het programma om te bezoeken. De Klepperstee in Ouddorp was de eerste, hier kun je glampingen in hippe tiny houses zonder televisie. Echt bedoeld voor mensen die even willen onthaasten en er tijdens hun vakantie veel op uit trekken en houden van kamperen . Prachtig voor architectuur liefhebbers om eens rond te wandelen. Er staan zoveel verschillende prachtige tiny houses met bijzondere inrichting en uitstraling. De wikkelhuisjes zijn gemaakt van karton!

vakantiepark de klepperstee
Chillen op de veranda van een wikkelhuisje.

Hiernaast liggen de luxe vakantiewoningen van De Ridderstee. Wij bekeken een 8-persoons vakantiewoning en ik was zeer onder de indruk van de luxe inrichting en de rust op het park. Er zit zelfs een speciale wijnkoelkast in de keuken! Elke woning heeft ook schaduwdoeken en loungesets op de veranda en de inrichting van de huisjes… oeh! Ik werd hier heel blij van. Een park waar je voor kiest als je geen speeltuintjes of andere faciliteiten nodig hebt om te genieten van je vakantie of weekendje weg.

vakantiepark de ridderstee
De Ridderstee ademt rust…
vakantiepark de ridderstee
Trekvlot op een eilandje tussen de vakantiewoningen van De Ridderstee.

Naast de zwemvijver van De Klepperstee ligt het fijne terras van het hoofdgebouw – waarin overigens ook een binnenspeeltuin zit – waar we een overheerlijke lunch kregen aangeboden. Dit was erg goed verzorgd, ik kreeg zelfs mijn verse muntthee ‘to go’ mee toen bleek dat we door moesten naar het volgende park op een uur rijden van Ouddorp.

lunch vakantiepark de klepperstee
De lunch was goed verzorgd! Vanwege mijn dieetwensen kreeg ik een apart plankje en het was heerlijk <3

Qua luxe werd de reis echt opgebouwd, want in Tholen werden we ontvangen bij Waterrijk Oesterdam. Dit resort richt zich op het hoogsegment publiek (vergelijkbaar met Dormio Maastricht) en bestaat uit zowel een hotel, vakantiewoningen als een evenemententerrein en jachthaven. Je kunt hier aanleggen met je eigen luxe jacht. Ongelooflijk om je voor te stellen dat dit 20 jaar terug een kale zandbank was, zonder riolering of elektriciteit.

vakantiepark oesterdam
Het hoofdgebouw met hotelkamers van Waterrijk Oesterdam.

Voor entertainment hoef je hier in principe het resort niet af, al bieden ze ook excursies aan naar een nabij gelegen oesterkwekerij. Er zijn cabana’s, je kunt er suppen of kanoën en er is een beachclub met haute friture. Voor tieners is dit dan ook een interessante bestemming. Helemaal omdat je in de outback activiteiten kunt boeken als een escape room, survival of paintballen.

vakantiepark oesterdam
Genieten van de zon in een cabana op het strand van Oesterdam.

Het resort is zo ingericht dat ze er bedrijfsevents tot 10.000 personen kunnen hosten. Architect Piet Boon was ooit betrokken bij de start van het park en die uitstraling is overal in doorgetrokken. We hebben hier na de rondleiding heerlijk zitten borrelen in de zon op het terras.

Na deze dag was ik compleet in de vakantiestemming!

vakantiepark oesterdam
De tuin van de vakantievilla die we bekeken in Oesterdam stond prachtig in bloei!
vakNantiepark oesterdam
Je hoeft je luxe jacht of bootje niet te missen, die kan gewoon mee op vakantie naar Tholen.

Ambitiegesprekken

Dinsdag een druk dagje, want ik had maandag natuurlijk geen mail kunnen beantwoorden of artikelen kunnen schrijven. Lekker bezig geweest dus met schrijven, mails beantwoorden, telefoontjes, perspakketje ophalen bij een postpunt, wassen draaien, facturen sturen en wat al niet meer. Tot de wekker ging: tijd om naar school te rijden.

hoodies
Woop woop: Marstyle hoodies laten maken!

Vandaag hadden wij de ambitiegesprekken van de kinderen. Hierbij vertellen ze aan de leerkracht en hun ouders wat ze het komende jaar willen leren op school. De jongste wil graag beter leren lezen, want met dyslexie blijft dat lastig. Aan mij vroeg ze een abonnement op de Kidsweek om haar hierbij te helpen, dus dat heb ik in gang gezet. Ik wil er ook elke week even tijd voor vrij maken om die samen met haar door te lezen, zodat het een gezellig momentje wordt. De oudste wil samen met de juf uitzoeken waar haar passie ligt, zodat ze haar motivatie weer terug krijgt voor andere dingen dan tekenen en het sociale aspect van school.

 

Daarna mocht ik bij mijn ex blijven eten, zodat ik direct door kon naar de fysiotherapeut. Pittig dagje gehad maar het ging goed. Wel met de fysio vanwege de hartslag besloten om de gewichten iets zwaarder te zetten en dan veel minder herhalingen te doen. Anders zit het toch teveel op conditie en dat vond mijn hart niet fijn.

totum cadeautjes
Blij mee! Zat er tussen het speelgoed zomaar ook een mooi cadeau voor mij, zo’n Senz stormparaplu wilde ik al heel lang graag hebben.

Receptjes maken

Woensdag wederom druk, druk, druk. Maar ook weer leuke dingen. Zo werden de Marstyle rugzakjes gemaakt van gerecyclede pet-flessen bezorgd en kwamen later ook de Marstyle hoodies binnen. Met bedrijfskleding hoop ik wat meer zichtbaar te zijn op events en eventueel nieuwe lezers op mijn blog te attenderen. Offline marketing dus!

Uit school was het tijd om de tafel te vullen met allemaal lekkere dingen. Servero had ons een perspakketje gestuurd met allemaal lekkere fruitmoesjes en de vraag of we deze in het kader van ‘back to school’ zouden willen tippen voor de lunchtrommel. We gingen aan de slag met hun ontbijtbowl recept waarbij je fruitmoes door de kwark roert en versierden ook Amerikaanse pannenkoekjes en rijstwafels ermee, je kunt de recepten hier bekijken. Uiteraard moest het ook geproefd worden. Voor fantasierestaurant Tijger hebben ze weer de nodige inspiratie!

servero fruitmoesje recept

Verder keken we De Faker terug omdat er een klasgenootje meedeed met haar gezin. De meisjes kennen ze natuurlijk en zagen direct wie de faker was. Grappig weetje: ik ben onlangs gecast om een keer een ‘nepmoeder’ te spelen. Helaas bleek de echte moeder zeer sportief, dus dat kon niet doorgaan. Laat mij 2 trappen op en af lopen en ik val door de mand. Ze leek wel een beetje op mij qua uiterlijk, dus was zeker grappig geweest om te doen. Wij kijken dit programma heel graag, jullie ook?

Totum pakketje proberen

Donderdag gingen de kids lekker naar school en kon ik meters maken achter de laptop. Het fijne van schooldagen is wel dat je dan ook meteen je boodschapjes binnen hebt. Vandaag stond de kipkraam er bijvoorbeeld en mijn dochters hadden gevraagd of ik chicken tonight kon maken, dus dat kwam erg goed uit.

totum cadeautjes
Heel cute de Rainbowpets lijn.

De kinderen keken uit school weer wat er zoal was binnengekomen en troffen dit maal een mooi pakket aan van het creatieve merk Totum. Voor mij zat hier dit keer ook een mooi cadeau in, een goede kwaliteit stormparaplu en een drinkfles waarin je drankjes warm of juist koud blijven. Een heel leuke verrassing. We mogen met verschillende producten weer een winactie doen en de eerste met de Filofun kun je al op Instagram vinden.

knutselset totum
Deze set is één van de winnaars van Speelgoed van het Jaar.

Influencer Network Event

Vrijdag ging er uiteraard weer een fruitmoesje mee in de lunchtrommel. Ik deed mijn best bij de fysiotherapeut en had gezelschap van iemand die eerder dit jaar 9 dagen in coronacoma heeft gelegen. Hij was overigens verbazingwekkend fitter dan ik, good for him! We wisselden tijdens het trainen ervaringen uit en dat geeft toch altijd weer perspectief op waar je zelf staat. Ik vond zijn kantje-boord ervaring heel heftig, hij schrok juist van mijn ellenlange na-traject. Het was een fijn gesprek en we zijn beiden erg dankbaar voor de mooie dingen die we allemaal nog mogen meemaken.

dozen blogboot gardena
Zo staat je huis weer vol.

Thuis nog even snel aan de bak achter de laptop, Marstyle tasjes met logo verzamelen en de enorme zending van Gardena voor de Blogboot in ontvangst genomen. Er ontbreekt nog iets, maar het meeste is gelukkig binnen. Mijn woonkamer stond goed vol!

kaya netwerk event
Hier worden 2 prachtige sieraden gemaakt die mijn dochters van Kaya Sieraden hebben gekregen om hun bruiloftsoutfit af te maken <3

Afijn, de Marstyle hoodie ging aan en ik reed naar Stayokay in Soest, waar Esmée haar eerste Influencer Netwerk Event organiseerde. Hier kon je als blogger nieuwe contacten leggen met merken die je nog niet kende en bijkletsen met voor jou bekende partners. Uiteindelijk blijk ik 1 merk niet gesproken te hebben, maar verder ben ik bij iedereen aangeschoven en sprak ik in de wandelgangen ook nog wat collega bloggers. Zo fijn om weer real life contacten te hebben. Taco van Yoast herkende mij direct en heeft me wat goede tips voor de blog gegeven en zelfs ter plekke een plugin voor me geprogrammeerd. Heel erg blij mee! Van samenwerkingspartner Kaya Sieraden (ik had mijn ketting om) kreeg ik voor mijn dochtertjes prachtige zilveren kettinkjes mee met hun voorletter en een hartje zodat ze hun outfit voor de bruiloft van hun oom en tante compleet kunnen maken. Ze waren hier zo blij mee! En zo had ik dus de hele middag door mooie gesprekken en kennismakingen.

Voordeeluitjes was er ook en heeft een leuke actie voor mijn vaste lezers:

WIN een verblijf t.w.v. € 299,- Kans dus op een GRATIS 5-daags arrangement voor 4 personen bij Vakantiepark Westerbergen! 

Ik was zo verdiept in een gesprek met Caroline van de Techkoningin die ik heel lang niet gesproken had, dat we niet in de gaten hadden dat het al 6 uur was. Ieks! Mijn moeder zou het eten om half 7 klaar hebben en ik moest mijn kinderen natuurlijk daar weer ophalen. Gelukkig was het nog warm en kon ik nog opscheppen, terwijl de kinderen mooie verhalen vertelden over potjes hartenjagen met opa en oma.

>> Lees meer Marstyle weekoverzichten

Heb jij een leuke week gehad en genoten van het zonnige weekend?

Reacties

 1. Kelly Buysse zegt:

  Wat een volle week 🙈 Chapeau voor je inzet en doorzettingsvermogen 👌😃

 2. Linda zegt:

  Jeetje, dat was een drukke week! Wel met allemaal leuke dingen zo te lezen. Fijn dat het allemaal zo goed gaat, en leuk die hoodie!

 3. Frederique zegt:

  Lekker druk. Leuk na het pandemie-tijdperk. En superspannend ja en kennismaking met je vriend en kinderen. Wat goed dat ze hem willen zien! P.S. Leuke foto van je!

 4. Tessa zegt:

  Zo te lezen was het een gezellige en spannende week. Volgens mij is zo’n bloggers event altijd erg gezellig

 5. Serge zegt:

  Wat een gezellig drukke week. Leuk dat t met vriend en kinderen klikt.

 6. Mitchel zegt:

  Wat een volle week! Veel evenementen en gezelligheid. En al die dozen: ik ben heel benieuwd wat erin zit, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.