Een seksspeeltje kopen? Helemaal niet zo spannend als je denkt!

Het kan nogal een stap zijn, zeker als je het voor het eerst doet: een seksspeeltje kopen. Misschien schaam je je er zelfs een beetje voor, en vind je het nogal wat om een shop binnen te lopen en een exemplaar uit te kiezen waar je blij van wordt. Gelukkig is schaamte helemaal niet nodig, en zijn er allerlei manieren om research te doen voor je tot je aankoop overgaat.

boudoir foto
Foto: Shutterstock

Het kan ook online

Voor iedereen die het echt helemaal niks vindt om een seksshop binnen te wandelen en – in het zicht van anderen – uitgebreid het assortiment te gaan bekijken om uiteindelijk een aankoop te doen, is er goed nieuws: het kan ook gewoon online.

Lees ook: Ontspannen met een seksspeeltje?

Zeker als je je er niet zo gemakkelijk bij voelt, en je het gevoel hebt dat iedereen raar naar je kijkt als je tijdens het winkelen een seksshop binnen wandelt, of nieuwsgierig staat te kijken naar wat je uiteindelijk afrekent, is dat vast en zeker een geruststelling. Online kun je zo lang als je maar wilt het hele assortiment bekijken, ervaringen van anderen opzoeken en verschillende speeltjes met elkaar vergelijken. Of je nu voor de grootste of de kleinste toy gaat, iets om samen of alleen plezier mee te hebben of misschien zelfs wel voor iets waarvan je weet dat het wenkbrauwen doet fronzen, het is helemaal aan jou. Je hoeft niemand met je aankoop onder ogen te komen, en dankzij de doorgaans discrete verzending zal ook de postbode je bij het afleveren van je aankoop niet met een bijzondere blik aankijken. Ga je voor het eerst een dildo kopen, of een ander speeltje, en wil je dit in alle rust en in volledige privacy uitzoeken, dan is dit vast en zeker een perfecte manier.

Lees ook: Lily’s Liefdesleven #8: Erotisch videobellen

Alles uitproberen kan natuurlijk ook

Lig jij er helemaal niet wakker van dat mensen je een seksshop in of uit zien wandelen, en heb je behoefte aan deskundig advies? Dan is gewoon even langsgaan natuurlijk de handigste optie. Er is tegenwoordig zo veel keuze, dat het juist prettig kan zijn om alles even in het echt te zien. Een vibrator kopen kan namelijk een aardige klus zijn, wetende dat er vele tientallen modellen zijn om uit te kiezen. Ken je de Satisfyer Pro 2 bijvoorbeeld? Ze even kunnen zien, maar ook het materiaal kunnen voelen is dan prettig. Net als even te zien en voelen welke standen er precies zijn, en bijvoorbeeld even te horen hoeveel geluid het speeltje in kwestie maakt. Door alles in een shop rustig te bekijken, heb je de grootste kans om thuis te komen met het speeltje dat perfect bij jou en je situatie past.

Lees ook: Lilys Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien

Beetje een taboe topic, maar aangezien orgasmes een positief effect hebben op je gezondheid toch het overwegen waard. Zeker als je single bent, toch?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.