Ontspannen met een seksspeeltje?

Er wordt door sommige mensen nog gedacht dat een seksspeeltje een tekortkoming opvult. Maar zo moet je het niet zien. Een seksspeeltje is een aanvulling op jouw seksleven. Heb je al een fijn seksleven met jouw partner? Of geniet je op regelmatige basis van een fijne sessie met jezelf? Dan kan een seksspeeltje een waardevolle investering zijn. Net als aardbeien soms lekkerder zijn met slagroom – maar niet altijd – kan het zo nu en dan zorgen voor een kersje op de taart van je seksleven Erotische attributen brengen jouw genot bij juist gebruik naar een hoger niveau.

ontspannen speeltje

Maak het spannender

Wanneer je geen partner hebt, ben je op jezelf aangewezen. Dat geldt ook op het gebied van seks. Gelukkig betekent een vrijgezellenbestaan niet automatisch een seksloos leven. Je kunt namelijk gewoon seksueel actief blijven door te masturberen. Dit is zelfs raadzaam met het oog op je mentale- en fysieke gezondheid, een stuk zelfliefde. Toch kan masturberen kan toch ook eenzaam voelen. Je kunt tijdens het masturberen echt iets missen. Vaak is dit iets voor veel mensen het gevoel van penetratie. Gelukkig kun je hiervoor een dildo kopen. Dit is een seksspeeltje dat eruitziet als een penis. Het is een namaakpenis waarmee je het gevoel van echte penetratie kunt nabootsen. Door de vormgeving en het materiaalgebruik voelt de namaakpenis voor veel vrouwen prettiger dan een echte. Ook omdat je zelf de controle hebt. Je kunt het masturberen voor jezelf dus beduidend spannender maken.

Erotische attributen voor koppels

Heb jij momenteel een partner aan je zijde? Maar ontbreekt het af en toe aan spanning en sensatie tussen de lakens? Is jullie seksleven eentonig en droom je ervan dat de vonken er vanaf spatten? Of ontbreekt het geheel aan seks? Dan kan de aanschaf van een sextoy om samen te gebruiken uitkomst bieden. Heb jij bijvoorbeeld als vrouw zijnde moeite met het bereiken van een orgasme tijdens penetratie? Houdt je ouder wordende mannelijke partner zijn erectie niet goed meer vast? Vind je het gevoel van penetratie fijn, maar bereik je er geen hoogtepunt door? Dan kun je tijdens de seks een vibrator gebruiken. De clitorisstimulatie zal ervoor zorgen dat jullie samen tot een ultiem hoogtepunt kunnen komen. Uiteraard zijn er ook andere erotische attributen die jullie samen kunnen gebruiken. Van seksspeeltjes die bedoeld zijn voor je achterkant, veertjes, opwindende lingerie tot BDSM artikelen á la Fifty Shades. Er zijn genoeg erotische attributen voor koppels verkrijgbaar.

Snel en discreet bezorgd

Durf je het aan? Heb je een seksspeeltje gevonden waarmee je wilt gaan experimenteren? Dan kan je natuurlijk niet wachten totdat je het speeltje thuis hebt. Gelukkig leveren sites als Pabo waar je ze kunt bestellen heel vlot. En vooral ook: discreet. Je bestelling wordt in een neutrale doos verzonden. En de pakketbezorger bezorgt het pakketje nergens anders dan bij jou thuis. Zo hoef jij niet bang te zijn dat iemand jouw spannende bestelling ontdekt.

Lees ook:

Nou, weg met de stress en geniet van je ontspanmomentje!

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.