Keek op mijn Week: disco bowlen, boekhouder, strandje en snoeiende sales week

Mijn energie is terug! Weliswaar stort ik om 2 uur ’s middags in en moet ik echt plat, maar toch. Het voel lekker om weer een beetje te kunnen knallen. Met de meisjes (of nou ja vooral met mijn jongste) deed ik leuke dingen, maar ik had niet zo’n zin om overal foto’s van te maken. Dat ben ik een beetje aan het minderen. Verder stopte ik de energie in een snoeiende sales week: veel bedrijven benaderd voor een samenwerking met mijn blog of met de Blogboot. Af en toe is het gewoon lekker om te knallen met je enthousiasme!

avontuur in huis
We speelden een escape spel van Avontuur in Huis.

Disco bowlen

Zaterdag deden we eigenlijk niet zoveel. Ik was moe en de meisjes hingen een beetje op de bank. Tot ze van mij iets anders moesten doen en we de klei spullen weer eens uit de kast trokken. Ik wilde het verkopen, maar er moest toch nog even mee gespeeld worden. Helemaal prima. Mocht iemand het willen hebben: doe een leuk bod!

kleien
Kleien… staat al maanden onaangeraakt in de kast maar ineens toch weer leuk!

De oudste moest van mij nog aan haar typeles, met de jongste ondertussen samen een boek gelezen. Daarna was ik alweer uitgeput, maar toen ik na mijn middagdut stond te koken appten we met vrienden om samen te gaan disco bowlen die avond. Superleuk! Zulke dingen doen we eigenlijk alleen op vakantie. Er was gelukkig nog voor 1 uurtje een baan te huur in Woerden. Mijn jongste stond helemaal te dansen, zo leuk vond ze het. Grote zus was druk om daar een tiktokje van te maken.

Verjaardag neefje

Zondag gingen we gewapend met een Lego Hidden Side cadeautje naar ons neefje. Toen hij zijn verjaardag vierde moest ik in Spanje-quarantaine, dus dat bezoekje deden we vandaag. De meiden vonden het super om hun neefjes weer te zien, er was zelfs nog taart ook én het was prachtig weer zodat er uitgebreid op de trampoline gesprongen kon worden en een hut werd gebouwd. Een gezellige zondag dus.

omoda toms
Op de foto met mijn glanzend gouden Toms van Omoda en in Spanje geshopte outfit.

Tikdag

Maandag was tikdag. Er vloeiden verschillende artikelen uit het toetsenbord en ik kon dus mooi een paar opdrachten van mijn lijstje wegstrepen. Lekker gevoel geeft dat! Ook direct wat facturen opgesteld en uitgestuurd. En gewoon druk achter de laptop gezeten. Heel saai misschien, maar het liep lekker en om half 7 ’s avonds bedacht ik me dat ik geen boodschappen had gedaan omdat ik zo in de schrijfflow zat. Snel een hartige taart uit de vriezer getrokken en in de oven gestopt. Komkommertje erbij. Hatseflats.

blogboot
Blogboot werving:
– in september kun je nog mee in de goodiebag (thema “Living & Life”)
– in oktober is er nog 1 plekje vrij om zelf te presenteren (thema “Oh my kids”), ik kan je presentatie ook doen

In de boeken met de boekhouder

Dinsdag had ik een afspraak met de boekhouder vanwege spookfacturen. We hebben van de afzender alle opdrachten vanaf 2017 tot heden doorgelopen en vergeleken met de geplaatste url’s en ingediende facturen. Een flinke uitzoekklus, maar het was even nodig. Veel ondernemers hebben met spookfacturen te maken, daarom houd ik alles heel goed bij. De boekhouder neemt het nu van mij over, want het vreet energie dit soort dingen. Ben opgelucht dat alles toch blijkt te kloppen.

Om weer op te laden had ik gelukkig nog een afspraak staan op een zonnig terras. Zou een koffiedate zijn, maar het was zo warm dat ik er ijsthee van gemaakt heb. Heerlijk en even relaxen na de stress van de ochtend. ’s Middags nog even geknald achter de laptop: een Mailchimp mailing de deur uit gedaan en de nodige belletjes gepleegd.

eenhoorn badcape
De eenhoorn badcape van Zoocchini was lekker warm na het zwemmen.

Naar het strandje

Woensdag de meisjes naar school, de boodschappen in huis en aan de slag! Grote zus mocht gaan glowgolfen op het kinderfeestje van één van haar beste vriendinnen. De cadeautjes had ze zelf bij elkaar geshopt, ze was er zo trots op. De jongste mocht daarom kiezen: of een speeldate of samen met mama iets doen. Ze koos het laatste dus na de lunch vertrokken we met speelkleed en badcape naar het strandje in Reeuwijkse Hout. Kon ik mooi mijn dutje doen in de zon en mevrouw lekker spelen. Aangezien we er een vriendinnetje tegenkwamen, heeft ze zich geweldig vermaakt en was het lastig om haar weer mee naar huis te krijgen. Eigenlijk moet ik dit soort dingen vaker gaan doen, bedacht ik. En toen de meisjes gedoucht en wel op bed lagen, heb ik nog even een heleboel leuke merken een berichtje gestuurd om te vragen of ze mee willen op de Blogboot. Knoerthard werken, maar ik was heel tevreden over mijn eigen inspanningen.

 

Belletjes en digitaal persevent

Donderdag weer veel toffe belletjes gepleegd. Een paar bevestigingen van merken voor de Blogboot, een leuke samenwerking met pitch platform Hulc en via Microsoft Teams woonde ik een digitale productlancering bij. Voor mijn eigen blog haalde ik ook nog een interessante opdracht binnen en zo blijf je knallen om daar uiteindelijk de vruchten van te plukken. Nog even snel siësta voordat de meisjes weer uit school kwamen en daarmee was de energie wel weer op tot het tijd was om eten te koken.

krassen
We hadden een gratis lot. Dat we omwisselden en open krasten voor nog een gratis lot. En ook dat werd weer een gratis lot. Tot het lot ons minder gunstig gezind was en het klaar was met de kraspret.

Fysio

Vrijdag was het weer lastig om de kinderen uit bed te krijgen. Ik probeerde het nog met het truukje “supervrolijk zijn” maar mijn “woohooo weer een leuke nieuwe dag en bijna weekend” werkte geloof ik alleen maar op de zenuwen van één van de meisjes. Bij het ontbijt serveerde ik een passievrucht, dat door de ander met afschuw werd uitgespuugd. Uiteindelijk had ik ze toch op tijd en gezellig naar school hoor. No worries.

Met de boodschappen in huis, kon ik zelf op de fiets naar de fysio. Andere locatie dan eerst en die is met de fiets wél te behappen. Voor de ‘groene voetstap week’ van school had ik de meisjes afgemeld. Leuk voor wie gezond is en dichtbij school woont, maar niet voor mij. De krachtoefeningen etc gingen allemaal wel lekker, zonder pijn. Hoe fijn is dat? Daarna nog even korte massage en ik voelde me zo goed, dat ik maar even bij mijn moeder op de koffie ben gegaan. Ik was niet de enige die haar vroeg “is het al koffietijd?” dus dat was gezellig. Na 1 bakkie moest ik wel door naar huis om aan het werk te gaan. Stonden nog een paar belafspraken op de planning tenslotte!

Uit school stapte ik met de jongste samen op de fiets voor een leuk klusje. Ook zij had een uitnodiging voor een kinderfeestje te pakken en mocht dus een presentje kopen voor de jarige. De winkel van haar keuze bleek gesloten, maar gelukkig zijn er meerdere winkels met leuke cadeautjes op dorp. Missie geslaagd! We namen ook meteen maar patatjes mee en na het eten bracht ik de dames weer naar hun papa.

 

Dit weekend wil ik het huis een beetje ontspullen, wat werken aan de blog, seizoen 3 van Heartland helemaal afkijken, wassen draaien en schoonmaakmiddelen van HG proberen voor een review.

Wat zijn jouw weekendplannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.