Keek op mijn Week: winkelen, #blogboot, team meeting en allemaal interviews!

Tering wat een week… schreef ik vorig weekoverzicht nog hoe saai mijn weekje was, deze compenseert. En niet zo’n klein beetje ook! Om te beginnen met goed nieuws: mijn pijnklachten zijn ineens behoorlijk verminderd, waardoor ik energieker kan zijn en meer focus heb op mijn werk. Nog steeds lid van ‘club siësta’, ik ben er nog niet, maar wat een heerlijkheid!

toychamp zoeterwoude

Rijneke Boulevard

Zaterdag was dé dag waar de meisjes naar hadden uitgekeken: we reden naar de Toychamp op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Een enorme speelgoedwinkel! De jongste had van opa’s, oma, mama en papa een budget gekregen om haar verjaarscadeautjes uit te zoeken. En hier vind je zeker de leukste cadeautjes voor een meisje van 8. In de winkel keken we onze ogen uit en werd er gevideobelt met papa voor overleg. Daarna deden we patatjes op het terras van de snackbar en bezochten de meisjes de speeltuin zodat mama even kon uitpuffen.

toychamp zoeterwoude

Als bonus gingen we nog even de Bristol in, waar ik zelf mooie sandalen met hak uitzocht. Kan ik me weer eens een beetje sexy voelen na maanden van… nou ja, iets anders, haha. De meisjes werden verliefd op ballerina’s (2 paar voor 15 euro, dus ja die kregen ze) en wilden heel graag de paskamers in met leuke afgeprijsde maxi-jurkjes. Het werden de jurkjes met tijgerprint en ik voelde me zo goed, dat ze die ook hebben gekregen. We sloten af met een ijsje (zodat mama naast de speeltuin kon uitpuffen) en keerden moe geshopt huiswaarts.

maxi jurkjes bristol
Matchende maxi-jurkjes van de Bristol passen.

Inpakken voor scoutingkamp

Zondag sliepen we uit. De meiden keken beneden naar Netflix terwijl ik in bed een filmpje deed via Prime. Tegen 12 uur leek het me handig om te ontbijten. Al hadden ze natuurlijk al wel fruit op en ik mijn koffie. Ik houd van lazy Sundays! We pakten in de loop van de dag de laatste spullen die mee moeten op scoutingkamp. Daarna in hun nieuwe outfits naar hun vader voor de rest van het inpakwerk, waar we samen hebben gegeten. De meisjes hadden veel zin in hun midweekje Austerlitz, maar waren stiekem ook een beetje zenuwachtig. Scoutingkampen zijn gaaf én spannend zo slapen in een tent die je zelf moet opzetten.

tijgerjurk
Mmmm… lekker buiten ontbijten met een broodje aardbei op zondagmorgen.

Blogboot

Maandag was absoluut mijn dag! Ibuprofen erin en gaan! Ik wilde zeker weten dat mijn #Blogboot event een succes zou worden, ook wat betreft mijn eigen gezondheid en het was geweldig. Het weer was top, de sfeer was top. Alle bloggers hadden er zin in, we hadden leuke mensen van de rederij mee met de nodige vaarskills om ons plastic uit de Amstel te laten scheppen met een net. Wild Pig liet ons heerlijke wijnen proeven, Emma Matras demonstreerde relaxte hoofdkussens en ik mocht namens Asmodee het spel HINT demonstreren. Een party spel. Met gezellige vrouwen en wijn aan boord van een boot op een zonnige dag… die moesten neurieën, uitbeelden, omschrijven en tekenen. Nou dat was een feestje hoor! Ik maak er uiteraard nog een uitgebreid verslag van.

blogboot editie 2
Onze Blogboot van Starboard Boats.
blogboot editie 2
Timo van Starboard vertelt ons over het recyclen van plastic dat iedere maand door de rederij uit de Amstel wordt geschept. Ze maken daar sleutelhangers van!
blogboot editie 2
Welk spreekwoord beeld Ellen hier uit? We spelen het party spel HINT.
blogboot editie 2
Je kunt de kussens van Emma Matras open ritsen en dan zelf bepalen hoe dik je het wilt hebben om lekker te liggen.
blogboot editie 2
Prachtig weer, wat een voorrecht om zo op maandagmorgen door de Amsterdamse grachten te varen.
blogboot editie 2
Een lesje wijn proeven van Wild Pig wijnen: over smaakbeleving. Ondertussen wordt er druk op Instagram gepost.
blogboot editie 2
Hilarisch party spel dat Hint. Lachen, raden en natuurlijk foto’s maken. Maryen kiest een Franse chanson van haar kaartje dat ze voor ons gaat zingen met alleen ‘lalala’.
blogboot editie 2
Even een fotootje schieten voor Instagram, Sharon pakt het professioneel aan. Mooi plaatje deze food platter!
blogboot editie 2
Colette maakt een tekening van een Nederlands spreekwoord. Het juiste antwoord was ‘kat in de zak’.
wild pig wijnen
Proost!
hermitage
Bootje varen langs de Hermitage…
blogboot
Op jacht naar afval! Met dank aan Ellen van Mamascrapelle.nl voor de leuke foto.
hint
Deze foto werd door Fleur gedeeld op de insta stories, ik presenteer hier het spelletje HINT van Asmodee.

Op de terugweg begon mijn auto als een gek te piepen, dus reed ik eerst langs de Peugeot garage. Daar hebben ze alles weer gefikst terwijl ik mijn Instagram bijwerkte. Ik besloot ook direct de naastgelegen carwash te bezoeken, zodat de auto nu weer spik, span en gestofzuigd is. Hatseflats! Daarna ging het lichtje wel uit, maar wát heb ik genoten.

autopech
Ai… autopech, de alarmbellen piepten behoorlijk dus eerst maar even langs de Peugeot garage…

Fysio, team meeting en interviews

Dinsdag moest er veel gebeuren. De mailboxen door, de nodige instaposts doordelen, evaluatie met sponsors en een artikel publiceren op mijn blog. De telefoon stond roodgloeiend en ik voelde me helemaal in de flow. Na mijn siësta reed ik naar de fysiotherapeut waar ik 10 minuten op de loopband kon. Toen startte de pijn die op de tafel werd weggemasseerd. Kon ik er weer even tegen!

gezonde lunch
Gezonde lunch met avocado en tomaat… ooit kennis mee gemaakt toen ik interim bij recruitmentbureau Originals (zelf zwanger) een zwangerschapsverlof deed en sindsdien vind ik dat erg lekker op z’n tijd.

Eenmaal thuis werd ik geïnterviewd door de LINDA, er was mij die ochtend gevraagd of ik mijn ervaringen met de nieuwe datingsite Bizzkiss wilde delen. Nu had ik daar op de Blogboot al enthousiast over verteld aan mijn mede singles, dus hartstikke leuk. Ik gooide er een paar goede oneliners in, zodat ze een mooi stuk konden schrijven. Ondertussen had ik ook overleg met Vriendin die me over een gerelateerd onderwerp hebben geïnterviewd. Dat komt in de papieren versie.

En toen stond onze allereerste team meeting op de planning! Ik had overleg met 2 leuke blogcollega’s in allebei een andere niche dan ik, omdat ik het toch wel mis om collega’s te hebben om mee te sparren maar niet direct meer met mensen BFF wil zijn. Zij hebben ook echt andere specialismes, dus dat vult elkaar goed aan.

werkoverleg
Werkoverleg met Patricia en Yvonne.

De cv-ketel

Woensdag ging heel vroeg de wekker omdat er onderhoud aan de cv-ketel op de planning stond. De monteur had daar een flinke kluif aan, maar alles werkt weer zoals het zou moeten. Ondertussen ging ik als een wervelwind tekeer achter mijn laptop. De teksten vlogen uit de pen, de facturen vonden hun weg naar de juiste inboxen, ik heb een paar fijne zakelijke dates ingepland, de nodige opdrachten stroomden binnen en ik gaf een uitgebreid interview over mijn specialisme aan een landelijk dagblad. Je kunt wel zeggen dat ik me deze week erg gewenst voelde. Lekker gevoel is dat!

blogboot
Dit kreeg iedereen mee naar huis na afloop van de Blogboot editie 2.

Koffiedate

Donderdag startte ik in het zonnetje op het terras van De Munt. Dat werd al snel te warm, wat een prachtig weer! Ik had een koffiedate met een andere zzp-er uit mijn woonplaats om te zien of we zakelijk iets voor elkaar kunnen betekenen. Hele andere branche, maar wel zakelijke raakvlakken. In ieder geval erg relaxt om zo je werkdag te starten.

terras de Munt
Terrassenweer! Ideaal voor een netwerk afspraak in het altijd mooie Bodegraven.

Daarna reed ik langs de groentenboer en ging ik lunchen bij mijn ouders. Nog even het verjaarscadeautje voor mijn kind langsbrengen en bijpraten. Thuis de siësta en daarna wakker worden met een gembershot van de groentenboer… ai ai ai… Ja, that ‘ll wake you up! Gezond bovendien. En doooorrrrrr!

bulbby sporttas
Moe maar voldaan na scoutingkamp.

Meisjes terug van scoutingkamp

Vrijdag druk met van alles en nog wat. In de ochtend naar de fysiotherapeut waar ik naast de loopband ook voorzichtig een eerste krachtoefening mocht doen. Het ging goed! Daarna nog even kort massage op de pijnlijke plek op de rug. Thuis snel nog even wat werk gedaan, lekker eitjes gebakken voor de lunch (ik moet veel eiwitten binnen krijgen voor het herstel) en hup in bed. Siësta tijd. Waarbij ik me bijna heb verslapen, want ik mocht mijn kinderen weer ophalen van scoutingkamp. Heerlijk om ze weer te kunnen knuffelen! Wat hebben ze het ontzettend leuk gehad en mooie avonturen beleeft! Maar ze waren ook erg moe. De oudste is direct onder de douche gestapt. De jongste bleek een paar teken te hebben, dus moest even op haar papa wachten. Dat is bij ons de ervaren tekenjager. Binnen 5 minuten was ze in diepe slaap… Terwijl ik een beautybehandeling had, heeft papa de kleine toch even in het Stokke badje laten weken onder de douche. De dames lagen vroeg in bed!

bulby tas
Het was een goed kamp! Thuis lekker douchen. Die Bulby tassen met naam blijven ideaal.

Morgenochtend gaan we op bed verjaardagsliedjes zingen en cadeautjes geven. Een jarig Jetje wordt alweer 8 jaar! Heb jij leuke weekendplannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.