Leuk leuk leuk! Een very nice cadeautje

Heb je dat ook? Je bent jarig of Moederdag komt eraan en ze vragen aan je wat je wensen zijn? En dat je het pas nog wist… maar nu kan je echt even niks bedenken…

Ik heb nu een very nice cadeautje ontdekt!

Gastblog door Marina Willemsen

Ooit heb ik van een moeder van één van mijn leerlingen een armbandje gehad met de namen van mijn eigen kinderen. Ja, een juf krijgt wel eens cadeautjes. Tip: kijk hier voor korting op cadeautjes met naam voor juffen en meesters bij YourSurprise.

Ik moet zeggen dat ik aan het einde van het schooljaar het meest blij word van de lieve dingen die ze tegen me zeggen, maar dit vond ik echt héél lief. Zo persoonlijk. Mijn kinderen zijn mijn alles, dus om iedere dag hun namen mee te dragen …

Het leren bandje draag ik nog regelmatig, maar past niet altijd bij mijn outfit. Het is grof en stoer. Dat wissel ik namelijk graag af met fijn en netjes. Deze past daar niet echt bij.

Prachtige sieraden

Ik was dus al een tijdje op zoek naar  iets anders.

Totdat een lieve vriendin (naast haar mooie gezin en leuke, drukke baan als leerkracht in het basisonderwijs) een nieuwe hobby erbij kreeg; edelsmeden.

Nou heeft zij, vind ik, al een fantastische smaak en nu maakt ze ook nog eens prachtige sieraden. Ik was meteen helemaal verkocht. Dat ene armbandje moest ik bestellen.

Wat kies ik voor Moederdag?

Nu heb ik wel een probleem. Ze maakt nog meer mooie sieraden! Ik kan niet kiezen voor aankomende Moederdag.

Ik zou natuurlijk mijn vriend de vrije hand kunnen geven wat betreft cadeautjes kopen en het een verrassing laten worden… Of ik kan subtiele hints geven en verwijzen naar de site van Label126 (eens een controlfreak altijd een controlfreak).

Je kan je eigen sieraad samenstellen. En als je meer van stoer houdt? Daar heeft ze ook erg leuke variaties in!

armbandje persoonlijk

Giveaway kinderfeestje?

Naast de mooie gepersonaliseerde sieraden, kan je ook praktische, leuke armbandjes voor de kinderen kopen. Een giveaway armbandje bij een partijtje of één met telefoonnummer voor als je op stap gaat. Hmmmm, het gat in mijn hand wordt er niet kleiner op. 

 

Ik ga nu de site Label 126 openen op de tablet en luidruchtig in de buurt van mijn vriend leggen.

Misschien ook iets voor jou?

vaderdag sleutelhanger

PS Check ook even de stoere leren sleutelhangers. Vaderdag is ook een goede reden om het gat in je hand in stand te houden.

 

Ben jij ook zo gek op dit soort hebbedingetjes?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.