Mega mooie cadeaus voor moeder

Of ik nog wensen heb voor Moederdag? Die vraag werd mij onlangs gesteld en het duurt natuurlijk nog even tot 12 mei. Nu ben ik een hebberd en heb ik dus altijd wel wensen. Helemaal als het een leuke webshop is die mij deze vraag stelt, zoals Megagadgets waar ik expres alleen de Moederdag pagina heb bekeken omdat daar al veel te veel leuks op stond…

megagadgets schoplog zeemeermindeken

Cadeaus voor mijn dochter

Een aantal van de cadeaus die ik uitzocht, hebben jullie al voorbij zien komen. Omdat Moederdag nu nog best ver weg is en ik een jarige dochter had, koos ik voor mijn 8-jarige enkele presentjes uit. Het boeket met teddybeertjes vond ik gewoon té leuk! En origineel ook. Op dit moment staat ie nog in mijn woonkamer te pronken naast een bosje tulpen, maar binnenkort verhuizen we hem naar haar slaapkamer.

jarige zeemeermin

De roze gebreide zeemeermin deken kreeg ze ook voor haar verjaardag. Haar kleine zusje duikt daar geregeld in als zij niet thuis is. Lekker snugglen met de tablet of voor de televisie. Daarnaast gebruiken ze deze accessoire voor hun rollenspel: met de benen in de zeemeermindeken ben je net een echte meermin toch? Megagadgets zorgde ervoor dat we alles binnen een dag ontvingen, zodat ik de cadeaus op haar verjaardag ’s ochtends vroeg tijdens het zingen op bed kon geven. Yay!

megagadgets schoplog beertjesboeket

Cadeaus voor Mama

Afijn, het ging natuurlijk om cadeaus voor moeder. Voor mijzelf dus – ook al shop je als mama eerder leuke dingen voor je kinderen dan voor jezelf. Heb ik voor me myself and I dan niks leuks gevonden? Oh jawel hoor, zoals ik zei staat de webshop vol met toffe dingen en werd ik er ontzettend hebberig van. Wat ik echt niet kon weerstaan waren de flamingo pantoffels… Mijn huis heeft niet voor niets

Het tweede cadeautje dat ik voor mezelf ontving, was een boos uitziend poppetje. Hiermee wil ik een filmpje gaan opnemen, het is namelijk een huishoudelijk foefje waarmee je de magnetron kunt schoonmaken. Deze magnetron ontvetter type ‘Angry Mama‘ ziet er supergrappig uit en werkt ook nog eens eenvoudig: verwijder het haar, hoofd omhoog en dan vullen met azijn tot het streepje, aanvullen met water tot het volgende streepje. Hoofd omlaag en haar er weer op. Nu 7 minuutjes in de magnetron en daarna is deze weer fris en fruitig. Bizar hè?

megagadgets schoplog magnetron cleaner

Wat kosten deze cadeautjes?

 • Magnetron ontvetter: 9,95 euro
 • Flamingo pantoffels: 14,95 euro
 • Zeemeermin deken: 19,95 euro 
 • Beertjes boeket: 29,95 euro

Winactie Alpaca sloffen

alpaca sloffen

Op facebook kreeg ik iets van honderd duimpjes omhoog toen ik vroeg wie er deze Alpaca sloffen van Megagadgets zou willen winnen. Hopelijk doen jullie allemaal mee! Hoe maak je kans?

 • Kijk even bij de cadeaus voor haar en vertel me wat er daarna op jouw wishlist staat.
 • Laat dat in een reactie hieronder op de blog weten, net als de maat Alpaca pantoffels die je wilt winnen (beschikbare maten vind je op de site).
 • Gebruik een geldig e-mailadres in het reactieveld (wordt niet op deze blog getoond) zodat ik contact met je kan opnemen wanneer je gewonnen hebt.
 • That’s it! Zou uiteraard wel supertof zijn als je op social media of whatsapp dit artikel wilt delen. Kan met de knoppen hieronder maar is niet verplicht.

De winnaar is geworden: Albertine van Veldhuizen! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Draag jij vaak pantoffels?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Gea Jager zegt:

  De Alpacakussen is ook wel erg gaaf. Pat ook weer goed bij de sloffen. Maat 40

 2. Clau-dya zegt:

  De Make-up Houder – Inclusief Tablet Standaard lijkt mij ook reuze handig, zeker met twee meiden in huis die veel tutorials over make-up kijken en zo mooie looks kunnen gaan creeeren bij zichzelf en vriendinnetjes

 3. Anneliese de Waal zegt:

  Heel erg schattig de Alpaca sloffen, ik doe heel graag mee, voor maat 41-42.
  En ik vind erg leuk de Wake-up Light – Beer, ziet er geweldig uit, wordt je vrolijk wakker. Groetjes Anneliese 🙂 🙂

 4. Jolijn zegt:

  Super leuk! Die alpaca sloffen staan echt op mijn wishlist.
  Maatje 39 (:

 5. De Wake Up light Beer, vind ik super leuk en smaakvol ja zeer. Een goedemorgen elke dag, wakker worden met een lach. Meteen die gave pantoffels maat 41-42 aan, ochtendhumeurtje zó van de baan. Heerlijk ontwaken en op je gemak, met warme voeten en croissantjes in de afbak. Dansend door de kamer gaan, ja met de producten van Megagadgets kan iedereen er weer tegenaan!!!

 6. Rachel zegt:

  Maat 36 van de alpaca pantoffels en de zeemeermin deken

 7. Claudia Diependaal zegt:

  Die angry mama lijkt me GE-WEL-DIG! Maar alle eenhoorn dingen zijn zo cute! De powerbsbk Alpaca is ook super! Dat eenhoorn thee ei is zo afgeprijsd. Dat worden er een aantal denk ik hi hi. De pantoffels in 39 zou geweldig zijn mocht ik winnen!

 8. Betty zegt:

  Wow! Heel graag maat 41!
  Daarna schaf ik de deurstopper alpaca aan.
  En daarna een echte…

  Begin nu met duimen…

 9. Danielle zegt:

  Ik vind het Alpaca kussen wel heel tof (al zou die vast snel worden ingepikt door een van de andere gezinsleden hier:-), en ga voor de sloffen in maat 39/40

 10. Rechelle zegt:

  Een opblaasbaar dier voor in het water. Kan ik straks lekker in relaxen als ik klaar ben met mijn examens (en geslaagd ben natuurlijk!)

 11. Natasja zegt:

  De Alpaca Powerbank zo leuk om altijd bij mij te hebben. De alpaca sloffen maat 40/41 zou hier dan leuk bij passen ;p

 12. G.T. zegt:

  Ahwww, die zijn schattig! Ik maak graag kans op die dotjes in maat 39-40.
  En ik vind de pandaspaarpot ook echt heel leuk.

 13. anja zegt:

  erg leuk ik ga voor de ALPACA SLOFFEN in maat 41

 14. Shiv Chin zegt:

  https://www.megagadgets.nl/cornflakes-dispenser-9466.html
  wat leuk en handig haha, en ik doe graag mee voor maat 38.

 15. Christel zegt:

  Dat is echt iets voor m’n moeder. Die is dol op alpaca’s. Graag in maat 40.

 16. Monique v. D. zegt:

  Wauw super leuk!! Naast de Alpaca sloffen (maat 42) vind ik de Underwater Lightshow supergaaf. Ik lig graag in bad en met deze lampjes is het echt feest. En ik ben dol op ijs. Daarom staat de Mini Rolling IJs Grill ook zeker op mijn wishlist. Ik heb op internet destijds een filmpje gezien van een man die ook dit soort ijs maakte. Nou dat wil ik zeker ook gaan proberen.

 17. An V zegt:

  Beestachtig leuk die Alpaca sloffen (41/42)
  Wat ik ook heel leuk vind is deze https://www.megagadgets.nl/lightbox-langwerpig-incl-85-letters-symbolen.html .

 18. Will Langenberg zegt:

  Wat een schattige Alpaca pantoffels.
  Mijn keuze is maat 37-38
  En op mijn wenslijstje staat de Retro Popcornmachine de Luxe, voor mijn kleinkinderen, als ze hier naar een film kijken.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee voor de geinige sloffen.

 19. Debbie Maas zegt:

  Het Alpaca kussen staat op mijn lijstje, dat gaat goed samen met de Alpalca sloffen in maar 41-42. Lekker warme voeten i.p.v. koude. Dus ik waag graag een kansje op deze leuke prijs.

 20. Jan zegt:

  Maat 39/40 moet passen. Een letterbord of lightbox lijkt mij ons erg leuk.

 21. Sylvana van der Pijl zegt:

  Heeel erg leuk en lekker warm. Super schattig, maak graag kans.

 22. Else zegt:

  Ik draag heel graag pantoffels! Heb helaas steeds meer moeite om pantoffels te vinden die niet binnen twee maanden versleten zijn, dus ik ben al weer toe aan nieuwe 🙁 Ik zou graag de alpaca’s willen winnen in maat 39! Een ander tof cadeau wat ik op de website zag is de Maan muursticker.

 23. anniek zegt:

  omggg I LOVEE ALPACAAASSS SO MUTCH ik hou zowiezo heeel veel van pantoffels ik heb nu hele fluffy konijnen maar die komen aan de kleine kant en de alpaca deurstopper vind ik ook zoooo leuk of de alpaca kussen vind dit zooo leuk (het liefste maat 37-38)

 24. w. Schalkwijk zegt:

  Super leuk doe mee voor mijn dochter voor de pantoffels maat 39/40 graag. Ze is verliefd op Alpaca’s zelfs op haar achtergrondfoto op FB staat vol met Alpaca’s haha. Ik zou zelf het Alpaca kussen bestellen op de site (maar hij staat stiekem al in mijn winkelmandje voor haar 19e verjaardag over twee weken) dus dat komt goed. Nou ga heel hard duimen ……… Groetjes en bedankt !!!!!

 25. Ivo Berkhout zegt:

  Alpaca-sloffen: JAAAAAAAAA, lama-sloffen: la ma zitten ??

 26. m zegt:

  Leuk voor mijn nichtje, maat: 37!

 27. Marlies van der Schoor zegt:

  Het Chess for Three – Schaakbord vind ik heel erg mooi.
  De Alpaca Pantoffels wil ik graag in maat 37/38

 28. Suzanne Grootvelt zegt:

  Haha hier kan ik toch niet uitkiezen? Er zijn veel te veel leuke dingen die ik hierna zou willen winnen. van sleutelhanger tot opblaaspizza, ik vindt bijna alles leuk. Maar omdat ik bezig ben met een zomervakantie uitzoeken zit ik in een beetje in die sfeer en dan zou ik kiezen voor: Opblaasbaar Pizza Luchtbed – 1.65m – Original

  Mocht ik de toffe sloffen winnen dan graag maat: 39-40

 29. Silvia Swart zegt:

  Wat een bijzondere magnetron ontvetter. Deze lijkt me echt super handig en nog leuk ook. Bijzonder!

 30. Mia zegt:

  Ik ga voor de zoutlamp! De sloffen zou ik graag winnen in maat 39!

 31. Lisanne Bons zegt:

  Aangezien Ariel, de kleine Zeemeermin toch 1 van onze favo prinsessen is heb ik voor mezelf en mijn dochter zo’n geweldig dekentje besteld. Helemaal leuk als ze in de aanbieding zijn. En daar passen natuurlijk een paar lama sloffen in maat 36 heel goed bij!

 32. Michelle van Doremalen zegt:

  Ik ben echt dol op alpaca’s. Als ik de alpaca pantoffels zou winnen zou ik daarna de alpaca deurstopper op mijn wishlist zetten! De pantoffels zou ik graag in maar 37-38 willen. Ik ben benieuwd hoe mijn pug zou reageren als hij de pantoffels ziet haha

 33. Angela zegt:

  I love alpaca’s en i love warme voetjes. Wat ee pefectie combinatie?. Ik hen maatje 37 ?

 34. Lida zegt:

  Pantoffels maat 39 en ik zou er het liefst het alpaca kussen erbij kiezen , die ziet er mooi en lekker zacht uit.

 35. Molly zegt:

  Ik draag altijd sloffen de enige manier om warm te blijven en deze zijn ook nog eens geweldig leuk. ( bestaan ze in maar 43? )

 36. Linda Tromp zegt:

  De lama pantoffels zijn zo geweldig schattig en lief? ben er spontaan verliefd op en onze dochter ook?

 37. Keigave actie ik loot echt heel graag mee voor maat 39 en op mijn wishlist staat het Thee Ei – Hartje als cadeautje voor volgend jaar Valentijn!

 38. Ik hou van Alpaca’s ze zijn zo schattig dus deze sloffen mogen niet ontbreken maat 39 graag

 39. iris zegt:

  Superleuk. Mijn pantoffels zijn gisterenavond stuk gegaan? en deze alpaca zijn zo gezellig. Ik doe mee!! Love them?

 40. Katja Hendriksen zegt:

  HI, superleuke actie!
  De verwarmde sjaal is echt fantastisch, die ga ik zeker bestellen as deze weer op voorraad is.
  Ik loot graag mee voor de pantoffels in maat 39

 41. kempenaers anita zegt:

  thuis draag ik altijd pantoffels, het led letterbord zegt mij wel iets, doe graag mee voor de alpaca pantoffels in maat 39/40

 42. Irma zegt:

  Strandlakem en maat 38

 43. lottie zegt:

  De wereldkaart prikbord – kurk!
  SUPER leuke pantoffels! Graag maat 38

 44. Amelie zegt:

  Het letterbord lijkt me een mooie eyecatcher in m’n huis. En die pantoffels.. Die zijn toch hilarisch! Ik zou ze graag willen winnen in maat 41.

 45. Superleuk!!
  Ook het donut badlaken vind ik geweldig!
  Maat 41.

 46. Kyara zegt:

  Wat een ontzettend leuke winactie?ik zou graag de alpaca sloffen willen winnen in maat 38????

 47. SophiaG zegt:

  Ik vind de Eenhoorn Lipgloss – Set van 3 erg leuk, omdat ik al een kleine verzameling van lipgloss/balsem potjes heb staan. Maar nog geen eenhoorns.

  Graag maat 39-40

 48. Patricia lubbertje zegt:

  Het Alpaca kussen staat op mn verlanglijstje. Ik vind het fijn om met een kussen in mn armen te slapen en deze is natuurlijk helemaal geweldig. Ik maak graag kans op maat 39-40 aub

 49. Marjan zegt:

  Ik draag in huis altijd sloffen of pantoffels. Ik vind de Alpaca sloffen helemaal geweldig, maat 39 zou perfect zijn.

 50. Sandra zegt:

  Die kattentissue box. Die is leuk en ieuw! tegelijk. Die zie ik al helemaal in mijn huis staan. Ik heb maat 39.

 51. wilmsen anita zegt:

  Om mijn wintertenen te beschermen, maat 36

 52. Wilma Daemen zegt:

  Mijn telefoon laadt heel gek de lijst met spulletjes maar ik hoop dat de flamingo pantoffels er staan, zag wel lama pantoffels. De alpaca’s zou ik graag winnen voor mijn vriendin. Die geeft mij altijd flamingo dingen ( daar ben ik verliefd op)( op flamingo) en zij is van de alpaca’s. Dus dat zou een verrassing zijn, ik weet tot mijn schande haar maat niet, we zien elkaar niet zo heel vaak en praten 5 kwartier in een uur, volgende keer eens langs mijn neus weg vragen: jij hebt toch ook maat 39? Haha ik moet nu al lachen

 53. Marian Zw zegt:

  Ik loot heel graag mee voor maat 39. En op mijn lijstje staat nog een Lap Desk Lapzer Mini – Bamboe. Lijkt me super vooral in bed…

 54. Bets zegt:

  Ik draag altijd in de avond als ik thuis ben sloffen en deze zijn wel super leuk om te dragen, in de maat 37/38 maak je mij er reuze blij mee. Nooit meer koude voeten met deze warme Alpaka sloffen.
  Het bijzondere mooie Mermaid Pailletten kussen staat nog op mijn wishlist lijstje.

 55. Marieke zegt:

  Jaaa gaaf, ik ga voor het letterbord, mijn maat voor de gave pantoffels is 38

 56. Mariëlle Vermulst zegt:

  Oooooh wat hou ik toch van alpacas ?? alles in de shop hiervan vind ik te gek. Ook de donut speaker en het led letterbord zijn gaaf. Eigenlijk alles wel wat ik tegenkom In de shop???

 57. Mirjam zegt:

  Voor mijn dochter Nikki maak ik graag kans op de Alpaca sloffen, ze is zo gek op deze beestjes! Maat 39. Zelf vind ik de flamingo paraplu wel heel erg leuk!

 58. Nelly zegt:

  Ik ga voor maat 36. Het strandlaken Donut is erg mooi

 59. Jennifer van Loon zegt:

  De alpaca knuffel staat op de wishlist???ik ben echt fan van alpaca’s evenals mijn andere familieleden. De sloffen in maat 37 zouden tof zijn!

 60. Anita te Gussinklo zegt:

  Wat is die tissue box katten leuk!
  Ik doe graag mee aan deze actie, ik draag graag sloffen.
  Mijn schoenmaat is 37

 61. Marange Krouwel zegt:

  Whaaaa de alpaca powerbank, past mooi bij de pantoffels. Maat 39 graag

 62. Jikke zegt:

  Wat een geinige cadeautjes hebben ze daar! Op mijn lijstje zou een flamingo paraplu als 2e komen. En een pocket plant sleutelhanger als 3e.
  Ik zou de sloffen graag willen winnen in maat 37-38.

 63. Marjoke zegt:

  Oh zou super zijn en dan steek ik op mn sokken niet meer zo af bij mn dochters met zwanen en flamingo pantoffels. Maat 39-40.
  Die kleurveranderende paraplu lijkt me echt geweldig, prachtig idee wat kleur op regenachtige dagen! #zouzoleukzijn #spannendspannend

 64. Suzanne de Gooijer zegt:

  Donut strandlaken, superleuk , maat 39

 65. Tamara zegt:

  Het thee ei hartje is cute! Ik ga voor maat 40 van de sloffen 😉

 66. Laura K. zegt:

  Wow super leuk!!! Graag in maat 41-42
  De powerbank, sleutelhanger en spaarpot van de alpaca zijn ook allemaal zo leuk <3
  https://www.megagadgets.nl/alpaca-powerbank-2-600mah.html
  https://www.megagadgets.nl/alpaca-spaarpot.html
  https://www.megagadgets.nl/alpaca-sleutelhanger.html

 67. Marijke zegt:

  De zoutlamp! De sloffen zou ik graag in maat 39 winnen!

 68. Lisette zegt:

  Ik zou ze heel graag winnen in maat 39-40! Vind ze superleuk. Trouwens dat pizza badlaken is ook humor, dus die zet ik op mijn wishlist voor moederdag 😉

 69. Mieke Stam zegt:

  Mijn zoon Xander is helemaal gék op alpaca’s! Hij heeft er ook een hele grote knuffel van die bij hem in bed ligt. De sloffen zou ik graag voor hem winnen in maat 37. Ik word zelf vrolijk van een mooi letterbord: https://www.megagadgets.nl/lightbox-langwerpig-incl-85-letters-symbolen.html

 70. Marian B zegt:

  Die sloffen zijn echt te leuk! Maat 39/40 moet passen. Een letterbord of lightbox lijkt mij ook nog steeds erg leuk voor mezelf of mijn dochtertje. Al ben ik ook wel erg benieuwd naar die leuke magnetron ontvetter.

 71. Riekie Bos zegt:

  ik vind dit Letterbord LED echt super tof: https://www.megagadgets.nl/letterbord-led-incl-200-tekens.html
  En voor mijn lieve mamsie zou ik graag de leuke Alpaca sloffen winnen in maat 37-38.

 72. Albertine Van Veldhuizen zegt:

  Zo’n nekkussen met capuchon is een uitvinding zeg!
  Ik zou ‘m alleen andersom om doen zodat ik ‘m over mijn gezicht kon trekken….zo gênant altijd als je mond open zakt en je begint te kwijlen als je slaapt haha!
  De alpaca Stoffels zou ik willen winnen in maat 37.
  Groetjes Albertine

 73. Francis Boom zegt:

  Wat een leuke dingen hebben ze.
  Ik ben dol op pantoffels dus de lama pantoffels zijn er super gaaf uit.
  En de mermaid deken. Lekker fout maar lekker warm.
  Als ik de alpaca pantoffels mag winnen zal mijn aanstaande en onze meiden dit super gaaf vinden. Aangezien dit zijn lievelingsdieren zijn die gedragen worden door zijn lievelingsvrouw ???
  Ff serieus. Haha
  Ze zien er super leuk en gaaf uit!!
  Ik ga duimen en hopen voor mezelf ?

 74. Anna wienen zegt:

  De cornflakes dispenser wooowwhooe

  Maat 40

  Leuke Actie ?

 75. Nynke zegt:

  Ik vind het wereldkaartprikbord heel mooi. Fijn om bij weg te dromen en heel handig natuurlijk. Ik ga voor de sloffen in maat 39/40

 76. elisabeth maria martina zegt:

  https://www.megagadgets.nl/opblaasbare-flamingo-1-90m.html
  wat een ontzettend leuk gebaar, verras me maar met dat prachtige paar, maat 39 dan komt het dikvoormekaar #duimenmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.