Muurverf trend 2019: Spiced Honey

Voor 2019 is de Flexa Kleur van het jaar Spiced Honey. Een warme, amberkleurige tint die aansluit bij de tijdsgeest van positiviteit en optimisme. Hieraan zijn vier trendy kleurbeelden gekoppeld om je interieur hierop aan te laten sluiten. Voor ieder wat wils, ze heten LOVE, DREAM, THINK en ACT. Krijg jij ook spontaan zin om je huis een metamorfose te geven?

flexa trendkleur
Foto: Flexa

De honingwarme kleur Spiced Honey heeft een ondertoon van amber en is goed te combineren met andere kleuren. Het is een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk ook een kleur die je oppept en energie geeft. De kleur straalt optimisme uit. Spiced Honey heeft het warme en rustgevende van honing en daarvoor heeft het verfmerk gekozen omdat het staat voor de vele mooie facetten in het leven. De kleur en substantie is mooi, maar het staat ook voor luxe en huiselijkheid. Dat sluit dus perfect aan op het thema van 2019. De Kleur van het Jaar is veelzijdig en eigentijds en te combineren met velen kleuren.

THINK

Het kleurenpalet in de sfeer THINK staat voor ‘rust’. Je kunt er jezelf zijn. Het relaxte palet aan verfkleuren is geïnspireerd op de verschillende kleuren van honing. Het bestaat uit een mix van rijke natureltinten, hier en daar een vleug roze, diep bordeaux en een volwassen donkerblauw. Het complete palet voelt als helend, voedzaam, rustgevend en omarmend, net zoals honing. Het Kleurpalet van het Jaar is toe te passen in allerlei huizen en ideaal om van je huis een relaxte thuis te maken. De zachtzinnige samenhang van deze look wordt benadrukt door gepolijst hout, meubilair uit halverwege vorige eeuw, grafische vloerkleden en stoffen in het interieur toe te passen.

DREAM

Met de kleuren uit het palet DREAM creëer je een ruimte waar je stil kunt zijn. Een rustige plek om te gaan zitten en vredig weg te mijmeren, je in het moment te verliezen en te fantaseren over je toekomst. Mooi voor je slaapkamer dus. Het palet is sereen en volwassen, maar ook zacht en warm. Een vriendelijke, milde mix van romantisch poeder roze en vergrijsd blauw geeft rust, terwijl de honingkleurige Spiced Honey diepte toevoegt en iets van wereldwijsheid. Simpel onbewerkt hout, met handgemaakt aardewerk en mooie stoffen dragen bij aan een bedachtzame, gebalanceerde sfeer in je huis.

LOVE

Met de kleuren uit het LOVE palet creëer je een thuis waar bewoners zich kunnen omringen met wie en wat ze maar belangrijk vinden. Bewoners van dit huis hechten aan voorwerpen die een speciale betekenis voor hen hebben. Dat zie je terug in de vele onverwachte en ongewone voorwerpen die de kamers sieren, maar ook aan de planten die welig tieren omdat de mensen er graag voor zorgen. Dit palet, het warmste van 2019, zit vol rijke, verzadigde nuances, uiteenlopend van bosgroen tot donker turquoise en een pigmentrijk terracotta rood, afgeblust met de honingachtige Kleur van het Jaar en een aantal lichte natureltinten. Houten meubels en botanische prints maken er verder een gezellig huis van, ideaal om met je geliefden te delen.

ACT

Je huis is misschien wel de perfecte plek om actief nieuwe dingen te proberen, wat het resultaat ook zal zijn. Als je voor dit palet kiest, wil je van je huis energie krijgen. Dit speelse palet combineert warme roodtinten met groen, zachter roze en blauw, onderstreept met grijs en wit. De gouden ondertoon in de Kleur van het Jaar garandeert dat het geheel warm en uitnodigend blijft. Met verf opgeknapt vintage meubilair of structuurverf op de muur brengt het interieur tot leven en geeft het karakter. En ook van sterke grafische vormen, eenvoudige materialen als kurk en multiplex en vintage kleden krijg je zin om actie te ondernemen.

Zin om aan de slag te gaan met deze trendkleuren? Bij deze muurverf winkel kun je deze Flexa kleuren voordelig bestellen.

Welke kleurenpalet vind jij het mooist?

Foto’s: Flexa

Lees ook:

Meubels pimpen op de bloggerdag bij Flexa

Creatief met muurverf

Tuinmakeover met Moose Färg verf

Bespaartips waar je blij van wordt!

Smarten up your home met deze gadgets

disclaimer
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Collin zegt:

    Ik heb op deze site fantastische hulp gehad met het kiezen van mijn muurverf naar aanleiding van je blog: schildersmagazijn.nl/verf/muurverf/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.