Knijp ze fijn: de Bubbleezz Squishies rage

Speelgoed dat je fijn kunt knijpen is een rage. Moesten wij het vroeger doen met een simpel stressballetje, al dan niet in een gekke vorm, vorig jaar deden de squishies hun intrede. Mijn meisjes wilden ze heel graag hebben, maar ik wist de dans te ontspringen. Tot nu. Want nu zijn er de Bubbleezz! Squishies die gevuld zijn met zachte, slijmerige knijpbare parels. Ze spelen in op zowel de slijmtrend als de squishie rage en zijn verkrijgbaar in 24 grappige vormen mét als extra speelfactor bedeltjes…

bubbleezz squishyDeze bedeltjes krijg je pas te zien als je goed knijpt. Er zijn bedeltjes die veel voorkomen en die kun je zien op de pdf met alle Bubbleezz die je hier kunt downloaden. In de 12 verschillende Super Size Bubbleezz zit 1 bedeltje verstopt en deze is ook qua grootte de helft van de Jumbo Size Bubbleezz waar 3 bedeltjes in zitten. In het unboxing filmpje zie je dat mijn dochter een speciaal bedeltje ontdekt in haar Jenny Jellybear en de reactie van de kinderen op dit speelgoed:

Uiteraard moesten ze eerst een klusje doen voordat we dit filmpje opnemen. (Zo ben ik dan ook wel weer  😎  ) En dat was razendsnel gedaan. Ze konden niet wachten en waren al excited sinds het openen van de doos. Hun eigen squishie, hoe leuk! De oudste kreeg Olive Ogre van 7,99 euro en de jongste Jenny Jelllybear á 14,99 euro.

Wat kun je met de Bubbleezz?

 • Voelen
 • Knijpen
 • Verzamelen
 • Rollenspel (net als met alle popjes)

Hoe verliep onze Bubbleezz test?

De meisjes hebben er de eerste paar dagen zoveel mee gespeeld, dat bij Olive Ogre de oogjes al snel geen pupillen meer hadden. Dat is dan wel weer jammer. Jenny Jellybear houdt zich qua bedrukking wat beter. Het zijn grappige hebbedingetjes en ze zijn bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit vanwege het risico dat – hoewel ze veilig zijn en goedgekeurd – ze openbarsten en de balletjes er uit komen. Is nu een paar weken verder bij ons nog niet gebeurd gelukkig dus wat dat betreft is onze producttest geslaagd. De Bubbleezz zijn door de kamer gesmeten, intensief geknepen en uit elkaar getrokken en afgezien van dus de verdwenen pupillen zijn ze nog prima in orde. Tot zover onze ervaring met de Bubbleezz, ik ben heel benieuwd of jullie al met deze rage kennis hebben gemaakt?

Meer speelgoedrages vind je hier bij Go or No Go.

Winactie 

Van BOTI mag ik één van mijn lezers blij maken met een Bubbleezz Squishy. Nomineer in de reacties een kind vanaf 5 jaar of ouder dat hier heel blij mee zou zijn en je maakt kans. Ik weet nog niet welke squishy Bubbleezz je precies zult ontvangen, dus dat is een verrassing. Wie doet er mee? Volg je de Bubbleezz ook op facebook?

De winnaar is geworden: Fleur Veldkamp. Van harte Fleur, ik ga je mailen voor de afhandeling!

Heeft de squishie rage jullie al bereikt?

Lees ook speelgoedtrends op de trademart en stempelen voor het handen wassen.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Farida zegt:

  Ze zijn leuk schattig en lief om te zien maar schrok wel dat na ik na 1 knijp een knal hoorde.en haar verdrietige blik ze dacht echt dat het aan haar lag.

 2. Farida zegt:

  Ik heb er vandaag toevallig 3 gekocht de grootste omdat mijn dochter ze graag wilde hebben ze me oudste dochter van 8 knijpt er 1 x in en me hele woonkamer zat vol g elke smerige bolletjes dat vond ik niet eens het ergste maar haar verdriet.Zo sneu ik ga er maandag terug mee naar de blokker.Want ik heb eerst gelezen gekeken of ze zo kapot geknepen konden worden.ik denk dat er bij deze gewoon een fout zat want me andere meiden die zijn er weg van en knijpen hem elke kant op maar is nog heel.

  1. Marguerita zegt:

   Oh getsie! Vies en sneu natuurlijk voor je meisje. Ik zou er zeker even mee terug gaan want in principe moeten ze daar toch wel tegen kunnen, zal wel een productiefout zijn. Hopelijk geven ze je gewoon een andere mee en anders even contact opnemen met BOTI en je verhaal toelichten, ze zijn heel sympathiek daar dus dan maken ze het vast goed.

 3. Lisanne Bons zegt:

  De squesies blijven hier in huis populair. Het is alleen jammer toen mijn dochter achterop bij mij op de fiets zat en me vasthield ze zei dat ik ook van die lekkere squesies had?. Ik doe graag voor haar mee want ik weet dat ze dolgraag een Bubbleez wilt

 4. Liesbeth zegt:

  Die zijn op school helemaal tha bomb!! Ik doe mee voor mijn lieve nichtje van 6, die zou dit geweldig vinden!

 5. Femke Dekker zegt:

  Dit zou mijn 6-jarig Sara helemaal leuk vinden.

 6. Adriana de Ruiter zegt:

  Ik nomineer graag onze pleegzoon, hij zou het absoluut geweldig vinden én ik gun het hem enorm! <3

 7. Linda Schoots zegt:

  Wat zou ik hiermee onze 8jarige zoon blij maken zeg. Hij is gek op de balletjes en dit gaat niet snel kapot dus zou hij super vinden.

 8. sylvia zegt:

  jaaa leuk, ik doe graag mee voor onze Yoeri van 6, dit zou hij echt geweldig vinden! ??

 9. maaike beld zegt:

  Mijn jongste dochter Merle van 8 jaar zou hier super blij mee zijn! Ze koopt van haar zakgeld het allerliefst squishies, slijm en alle aanverwante artikelen. Wordt er dan wel eentje bijkopen voor haar grote zus van 9, maar dat vinden ze vast niet erg ;).

 10. Fleur zegt:

  Mijn dochter van 5 (maar ook die van 9) zouden die geweldig vinden, dus ik doe graag voor ze mee

 11. Babs Kluin zegt:

  Dan moet ik toch echt mijn 5 jarige dochter Indy nomineren. Die is gek op Squishy’s en slijm en kan de hele dag lol hebben met alleen maar friemelen met Squishy’s. Dus deze nieuwe rage van Bubbleezz Squishy past zo goed bij haar. Ze is hooggevoelig en gaat na de zomervakantie naar een andere school, dus ik gun haar gewoon zo’n Bubbleezz Squishy. En nog ideaal tijdens onze campervakantie 🙂

 12. Ipie Oudshoorn zegt:

  Mijn dochter Sanne zou dit helemaal te gek vinden! Dus ik maak graag kans 😀

 13. Silvia Swart zegt:

  Dit is nou iets geweldigs… je kunt er volgens mij urenlang mee bezig zijn 😉

 14. Saskia van der Heijden zegt:

  Jaaaaa, paar maanden geleden zou ik hier zo voorbij scrollen maar hier in huis liggen inmiddels ook diverse squeeshies… dacht dat ze dat niets zouden vinden maar ze blijven het leuk vinden!
  Ik weet zeker dat ik mijn meiden heel blij zal maken als ik hen verras met een Bubbleezz!!!
  En ik word dan weer heel blij als ik deze hier mag winnen ??

 15. Sophia Grootjans zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Isa van bijna 6 jaar

 16. Danielle zegt:

  Erg leuk! Ik doe graag mee

 17. Marlinde zegt:

  Ik wil ze heel graag het ziet er al heel mooi uit dus als ik het krijg kan ik lekker gebruiken voor vakantie ik ga er elke dag mee kneden

 18. Sandra Benedick Elzinga zegt:

  De hype is hier nog niet
  Niemand heeft het over een Bubbleezz
  Zou wel leuk zijn als mijn tweeling meiden de eersten zijn !

 19. Karin zegt:

  Weer zo’n handig ding. Doe graag mee voor mijn zoon van 5 jaar. Handig om zo de tactiele ontwikkeling te stimuleren. Kleur maakt hem niet uit, alle kleuren zijn mooi.

 20. Oma Will zegt:

  Dit vindt mijn kleindochter van 8 jaar zeker heel leuk.
  Een leuke rage weer.
  Ik maak haar hier vast heel blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje voor haar.

 21. Wendy zegt:

  Ja mijn dochter Lotte wil er zo graag eentje!!

 22. anita kempenaers zegt:

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes , maandag 5 jaar en één van 7

 23. Angelique zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 8 jaar. Zij is helemaal weg van dit soort dingen dus ik zou haar hier erg blij mee maken ?

 24. Anne F zegt:

  ja, het zijn leuke speeltjes. Ik zit er zelf ook mee te friemelen. En ze ruiken allemaal heel lekker ook!

 25. E. Wout zegt:

  Ik doe graag mee. Zullen mijn beide kids erg blij mee zijn!!

 26. S. Wolfswinkel zegt:

  Wat superleuk deze Bubbleezz, ik loot graag mee voor mijn neefje! Ik volg Bubbleezz en jou via Facebook (Mooie Rooie).

 27. tamara zegt:

  Ik doe mee voor Emma, dol op squishies!

 28. Jaleesa Leurs zegt:

  Mijn zusje van 11 zou er super blij mee zijn!

 29. Debby Bruynen zegt:

  Wat een leuke rage! Ik doe graag mee voor het dochtertje van mijn vriendin: Quincy 🙂

 30. Cobi zegt:

  Mijn zoon van 9 nomineert zn moeder

 31. van erum maria louisa zegt:

  is nog een goede oefening voor mezelf

 32. Shiv Chin zegt:

  Ik nomineer mijn dochter Tara, zij kan zich beter concentreren door in zulke dingen te knijpen en haalt zo betere cijfers op school, wat zal zij dit schattig en handig vinden!

 33. irma rekker krol zegt:

  mijn dochter is hier nog te klein voor maar mijn tante zegger vind dit vast super!

 34. cindy zegt:

  Mijn buurmeisje is altijd in voor ‘vreemde’ dingetjes.

 35. melissa zegt:

  Onze elise. ze gaat over naar groep 4 maar vooral (leren) lezen was (en is) een dingetje voor haar. dat ze nu toch met ‘goede cijfers’ overgaat naar groep 4 is echt superknap. volgende week krijgt ze haar rapport; dit zou een leuke beloning zijn.

 36. melissa zegt:

  Onze elise. ze gaat over naar groep 4 maar vooral (leren) lezen was (en is) een dingetje voor haar. dat ze nu toch met ‘goede cijfers’ overgaat naar groep 4 is echt superknap. volgende week krijgt ze haar rapport; dit zou een leuke beloning zijn.

 37. Saskia zegt:

  Ik maak heel graag kans voor mijn zoontje van 6 jaar. Hij heeft nog geen squicy. Maar ik weet wel dat dit op zijn wensenlijstje staat. En welke het zou worden maakt niet uit. Ik weet zeker dat hij daar heel blij mee is.

 38. Kool Family zegt:

  Fijne winactie! Ik doe graag mee voor mijn 5-jarige zoon, Guillaume, dus mocht er eentje zijn zonder roze, is dit perfect!!

 39. Linda Raaijmakers zegt:

  Onze tweeling Lucas en Eva vinden deze helemaal geweldig maar hebben ze nog niet omdat ik natuurlijk niet elke rage meteen ga kopen hihi.

 40. Sharon de Ridder zegt:

  Mijn dochter van 7 zou hier superblij van worden; ik nomineer haar dan ook graag!

 41. Heidie zegt:

  Ik ben kleine cadeautjes aan het verzamelen voor onderweg in de auto. We gaan voor het eerst met de kinderen naar het buitenland op vakantie. Ik maak een “grabbelton” waar ze onderweg als ze braaf zijn een paar keer een cadeautje (waar ze dan direct mee kunnen spelen) mogen kiezen.
  Deze Bubbleez zal zowel bij mijn 8 jarige zoon als 6 jarige dochter in de smaak vallen. Mocht ik toevallig winnen, koop ik er nog eentje bij zodat ze er allebei een hebben.

 42. Marian B zegt:

  Mijn zoontje ziet dit overal om zich heen en is nu zo ver dat hij er ook eentje wil, dus dan doe ik maar weer mee 😉

 43. Christina zegt:

  Ik nomineer mijn dochter Mirthe

 44. Patricia Lubbertje-Boutje zegt:

  Ik zou er graag 1 willen winnen voor onze zoon Sil can 11 jaar. Hij heeft adhd, autisme en een verstandelijke beperking, daarom denk ik dat dit echt iets voor hem is

 45. Tamara v Bodegom zegt:

  Oehhhh jaaaa daar heb ik fans voor! 2 zelfs! (maar ze kunnen gelukkig goed delen hihi)

 46. Wil Visser zegt:

  soms mis ik een rage… dit is er eentje van. Maar wat zijn deze bubblebeezz LEUK! Daar zou mijn 9jarige zeker raad mee weten! Echt geweldig leuk!

 47. Manon zegt:

  Mijn dochter van 5 is een echt friemelkind, dus die weet hier wel raad mee!

 48. Marian zw zegt:

  Daar heeft mijn dochter van 8 al zoooooo vaak om gevraagd, wie weet kan ik haar ermee verrassen als we de winnaar mogen zijn. Leuk voor haar harde werk en goede rapport

 49. Michael Bouwman zegt:

  Super leuk voor mijn dochter Macey van 9! Ze is helemaal into the rages dus dit zal ze helemaal geweldig vinden!!

 50. elisabeth maria martina zegt:

  wat een leuke originele actie, doe graag mee voor mijn kleindochter

 51. Kelly Aarts zegt:

  Oeh, dit zal mijn oudste dochter (bijna 7) heel erg leuk vinden! Kende deze nieuwe rage nog niet, maar ze houdt wel heel erg van alle varianten slijm. Dit zal dus zeker ook heel erg geweldig zijn haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.