Blogweekend in Center Parcs het Heijderbos

Het lijkt alweer zo lang geleden, maar wat is Center Parcs toch heerlijk om even te onthaasten. Vorige maand was ik er samen met nog 9 andere mamabloggers te gast voor een weekendje #echtevensamen waarin er tijd was voor gezelligheid, het zonnetje, het ontdekken van Center Parcs Het Heijderbos én het delen van kennis. Samen weet je zoveel meer dan alleen!

center parcs het heijderbos
Relaxen op de ligbedden van ons VIP huisje.

Op dat moment woonde ik bij mijn ouders in, waar ik sliep op 2 matrassen op elkaar. Het was een heerlijk vooruitzicht om een paar nachten op een echt bed te slapen. Bij aankomst bleek dat ik mijn kamer niet hoefde te delen én dat ik een bad met douche helemaal voor mijzelf had en suite aan de kamer.  We zaten dan ook in 2 geschakelde VIP-huisjes (en nog een 3e huisje ernaast). Wat een luxe!

center parcs het heijderbos

Center Parcs VIP huisje

Daar wil ik met mijn meisjes ook nog wel eens heen hoor. Zo’n VIP-huisje van Center Parcs is van alle gemakken voorzien. Er zit zelfs een sauna in! Daar hebben we door het drukke programma geen gebruik van gemaakt, maar ik heb wel heerlijk gebadderd luisterend naar de televisie op mijn eigen kamer… Naast de andere slaapkamer zat bovendien een nog luxere badkamer met bubbelbad en regendouche. Er was wifi, de bedden waren opgemaakt en in het huisje staat ook een Nescafé Dolce Gusto koffie apparaat. Superlekkere koffie! En iedere avond kun je de boodschappentrolley die bij het huisje hoort voor de deur zetten, waar dan die ochtend je verse broodjes in worden bezorgd. Dit zodat de eekhoorntjes ze niet inpikken. Handdoeken zitten er ook bij in, scheelt flink wat ruimte in je koffer.

> lees ook op stap met de beautybloggers

center parcs market dome

Service als je niet goed ter been bent

Die vrijdag hebben we ook de service ervaren van Center Parcs als je niet goed ter been bent. Wij waren net te laat met inchecken om onze geboekte E-car op te kunnen halen. Heel handige elektrische golfkarretjes waarmee je over het park kunt rijden. Een rijbewijs is hiervoor overigens wel verplicht en ik vond het supergeinig om er zowel overdag als de kikkers ontwijkend in het donker mee over het park te rijden. Afijn, zwangere Marije had ernstige last van bekkeninstabiliteit en heel veel pijn bij het lopen. Ik heb haar over het park kunnen rijden met mijn auto dit weekend, omdat we bij de parkeerwacht die ’s avonds dienst had zonder problemen een gehandicaptenkaart meekregen waarmee mijn auto ook in de nacht bij het huisje mocht staan. Normaal mogen auto’s alleen bij het huisje om in en uit te laden, maar ik kon Marije overal afdroppen dankzij die kaart. Erg fijn. En de ochtend erna haalden we de golfkar en huurfietsen op waar we erg veel plezier van hadden.

Babyshower

Tussendoor hielden we nog even stiekem een babyshower voor Marije. Alles roze en we versierden rompertjes waarop we de datum moesten gokken dat kleine Noor geboren zal worden.

Lekker eten bij Fuego Adventure Grill

Van het Loedermoeder event wist ik nog hoe lekker je kunt eten bij Fuego Adventure Grill in De Eemhof. Daar wilde ik bij Het Heijderbos ook wel naartoe. Gelukkig was ik niet de enige en schoven we na het spannende introductieverhaal gezellig met de hele club aan een tafeltje om uitgebreid bij te kletsen, te lachen en vooral heel erg lekker te eten met elkaar. Ik ging uiteraard voor steak in dit steakrestaurant, nom nom nom. Maar bij Center Parcs in de Market Dome heb je werkelijk voor ieder wat wils, je kunt ook eten bij Pancakes (een pannenkoekenrestaurant jaja), bij Grabber Joes Laguna cafe in het zwembad de Aqua Mundo (wij namen daar een milkshake maar die was niet heel geslaagd), Evergreenz buffetrestaurant, het Italiaanse themarestaurant Nonna’s of iets halen in het Grand Café. Dit deden wij zaterdagavond laat nog, toen alle andere restaurants al dicht waren. Na een belletje om onze komst aan te kondigen was alles snel geregeld. Samen met Fleur reed ik in het donker naar de Market Dome, waar we friet en snacks bestelden en ondertussen genoten van de live muziek en exotische show terwijl onze bestelling werd klaargemaakt. Op een wat vroeger tijdstip kun je ook eten bestellen en in je cottage laten bezorgen. En overdag is de supermarkt op het park uiteraard geopend.

Presentatie Center Parcs

Zaterdag hadden we een druk programma. Eerst een presentatie van Center Parcs en daarna gaven we elkaar workshops. We luisterden naar de geschiedenis van het Nederlandse Sporthuiscentrum tot het internationale Center Parcs van nu. Verhalen over het 4e luxe niveau dat al is gerealiseerd op een aantal parken, waaronder ook Village Nature Paris en het nieuwe park Algäu dat in oktober 2018 zijn deuren opent in Zuid-Duitsland (vlakbij het ski gebied). Hoe heerlijk om vanuit de luxe van je eigen huis nu eens NIET back to basic te gaan op een camping maar juist nóg een tandje LUXER in Center Parcs… Bij Center Parcs staat de gast altijd centraal en wordt heel erg op de beleving ingespeeld. Overal groen, volop entertainment voor iedereen, service en een luxe accommodatie waar je #echtevensamen kunt zijn. Hebben jullie de commercials gezien trouwens? Té grappig.

Workshops geven aan elkaar

Daarna was het tijd om elkaar bij te spijkeren. Ieder had zo haar eigen expertise en iets leerzaams in elkaar gedraaid voor de rest van de groep. Hoe maak je mooie flatlays? Hoe zit het met de privacyverklaring voor de AVG? Hoe haal je meer uit Pinterest? Wat kun je doen om je teksten voor Google te optimaliseren? Hoe deel je je tijd handig in? En tussendoor discussieerden we ook volop over bloggen en maakte Joyce prachtige portretfoto’s van iedereen. Het zonnetje scheen dus we genoten van de fijne ligbedden in de tuin van onze huisjes. Daar bloeiden ook de bloesems en liepen eekhoorntjes en konijntjes voorbij en in de vijver naast ons zagen we een groep zwanen… Inspirerend en idyllisch. Zelf had ik via een app een quiz voorbereid over geld verdienen met je blog. Op welke manieren je aan herhaalopdrachten kunt komen, hoe je met verschillende prijsstellingen kunt werken, dat soort dingen. Marije had voor ons een geweldige goodiebag geregeld met allemaal overheerlijke beautyproducten die ik momenteel aan het testen ben. Ter plekke gebruikte ik ook direct het lavendel badzout van Kneipp, oh wat is dat toch een fijn merk, heerlijk! En Merijntje van Een Koekje van Eigen Deeg bracht ons heerlijke koekjes die op dat moment ook nét in de schappen van de Jumbo lagen. Lekker, lekker. De borrel werd verzorgd door Albert Heijn die ons allerlei soorten wijn en alcoholvrij bier had gestuurd. Hmmm…

> lees ook over het blogweekend in 2017

Nog even een duik in de Aqua Mundo

Zondag namen we afscheid van Charlotte, Miriam, Marije, Fleur en Merel die op tijd thuis moesten zijn. Met Linda, Cassandra, Nicole en Joyce besloten we nog even een duik te nemen in de Aqua Mundo. Joyce overtuigde mij ervan dat de wildwaterbaan hilarisch was, maar ik durfde het laatste stukje niet af te maken. Wat ik wel heel fijn vond was om even rustig te onthaasten in het bubbelbad zo met elkaar. Even relaxen na alle opgedane indrukken en nieuwe kennis over bloggen. Gewoon, even gezellig samen!

center parcsFotocredits: Mamaliefde

Daarna bekeken we de Jungle Dome, een overdekt speelparadijs vol met groen en dieren. Net of je in een dierentuin bent, of in de tropen. Je schijnt daar ook te kunnen overnachten met je gezin! De Action Factory is ook al zoiets gaafs, een overdekt speelparadijs met trampolines en speelattracties voor de kinderen. In Het Heijderbos zagen we daar ook een Laser Game parcours en er was een Escape Room. Ik was ook onder de indruk van het hoge klimparcours buiten, er is een manege, een kinderboerderij, je kunt er waterfietsen en dan heb ik het nog niet eens over het entertainmentprogramma van Orry voor de kinderen gehad of de shows voor volwassenen. Zeer compleet en veelzijdig. Als je met je familie zou gaan, kan iedereen zijn eigen ding doen en het leuk hebben, terwijl je ’s avonds samen kunt genieten van een gezellige maaltijd. Eigenlijk hoef je het park niet af. Klinkt voor mij als single mama trouwens ook ideaal.

> voor meer bloginspiratie lees mijn verslag over Blogger by Nature

En met deze geweldige goodies ging ik weer naar huis… vooral die Treacle Moon producten zijn echt heel fijn! Later volgen de reviews.

Druk napratend over Center Parcs, bloggen en het weekend reed ik samen met Linda weer naar huis. Volgende keer wil ik met mijn dochters!

Op welke Center Parcs parken ben jij al eens geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.