Sinterklaashop: win shoptegoed van Kids with Flair

Ik doe weer mee aan de jaarlijkse #sinterklaashop! Deze gaat op 19 november van start en je kunt deze hele week de tijd nemen om langs alle 30 deelnemende blogs te hoppen en mee te doen met leuke winacties. Zo kun je de zak lekker vullen voor je kindjes!

Bij een bloghop klik je door van blog naar blog om zo kennis te maken met blogs die je misschien nog niet kende. Wie weet kom je zo nieuwe pareltjes tegen die je graag zou volgen. Deze Sinterklaashop wordt georganiseerd door Mamablogs (Yvonne van Kidzblogger is de kartrekker).

Compleet Geluk

Je komt van de blog Compleet Geluk van Annelore uit België. Een blog die ik zelf nog niet kende. Dat is meteen het voordeel van zo’n bloghop, dat je nieuwe blogs leert kennen. Annelore is moeder van 4 en schrijft dat ze heel gelukkig is. Vandaar ook de titel van haar blog waarmee ze positieve en praktische dingen wil delen met haar lezers. Dat doet ze inmiddels alweer 3 jaar! Gefeliciteerd met je blogjubileum Annelore!

Lotus Writings

Ik stuur je straks door naar mijn blogvriendin Merel van Lotus Writings. Mooi om te lezen wat ze beleeft met haar samengestelde gezin met 3 dochters en wat een doerakjes de jongste 2 zijn. Wij gingen al een keer op Mamabloggerweekend en ik kom haar regelmatig tegen bij leuke events. Haar blog lees ik graag omdat ze interessante onderwerpen bespreekt, mijn favoriete rubriek is haar wekelijkse ‘Lees Mee’ waarin ze de allerleukste, grappigste en ontroerende artikelen deelt van andere bloggers. Persoonlijk ervaar ik veel steun van haar via ons appgroepje, waar we dagelijks lief en leed met elkaar delen.

Over Marstyle

Laat ik mezelf ook even voorstellen. Ik ben Marguerita, woon in het Groene Hart van Nederland en ben mama van de 2 allerliefste dochters van 5 en 6 jaar. Momenteel heb ik het privé erg moeilijk. Het waarom zal ik binnenkort een keer uit de doeken doen op mijn blog, maar voor nu houd ik het nog even privé omdat de kinderen het pas net weten. Mijn blog is mijn stukje internet waar ik de dingen waar ik dankbaar voor ben deel, heel veel reviews deel met lezers (liefst ook met winacties), mijn lezers tip met voordeeltjes, kortingscodes en leuke nieuwigheden en iedereen bijpraat over hoe het bloggen gaat. Vooral sinds ik er afgelopen mei mijn werk van heb gemaakt. Ik krijg ontzettend veel energie van het bloggen en kan er veel in kwijt. Daarom schrijf ik graag wat langere artikelen en vind ik het leuk om veel foto’s te delen. Op Marstyle verschijnt dagelijks een nieuw artikel, niet alleen omtrent de interesses van mijn kinderen maar ook over de dingen die ik zelf belangrijk, leuk of bijzonder vindt. Beauty, wonen, uitstapjes en ondernemen komen dus naast al het kinderspeelgoed en kindermode ook langs. Abonneer je op mijn blog via de knop in de sidebar, zodat je dagelijks een alert in je mailbox krijgt.  ➡

kidswithflair

Winactie Kids With Flair

Shoppen is één van mijn grootste hobby’s, vooral voor de kinderen. Is het ook iets dat jij graag doet maar laat je portemonnee het niet altijd toe? Ik hoor heel graag wat jij voor 20 euro zou kopen bij de leuke webshop Kids With Flair (uit België, maar ook voor Nederlanders een aanrader). Klik snel even door en laat het mij weten. Binnenkort lees je op mijn blog terug wat ik hier zelf heb uitgezocht voor de zak van de Sint. Het was niet de gepersonaliseerde jute Zak van Sinterklaas, maar die is wel heel leuk natuurlijk.

kidswithflair
bij Kids With Flair bestel je voor 13,95 euro een gepersonaliseerde zak van de Sint. Foto: Kids With Flair

Van deelnemers verwacht ik dat ze echt doorklikken en een linkje of item hieronder droppen uit waardering voor de sponsor. Zelf je prijs kunnen uitzoeken is tenslotte het allerleukst! Het wordt gewaardeerd als je de facebookpagina van Marstyle en Kids with Flair gaat volgen. Deze winactie staat open voor deelnemers uit België en Nederland en de winactievoorwaarden kun je altijd teruglezen op mijn Winactie pagina.

Naamloten heeft de volgende winnaar getrokken: Marion Poeste. Van harte! Ik ga je mailen, kun je lekker shoppen.

Wat zou jij kopen voor de zak van de Sint?

En nu snel doorhoppen naar Lotus Writings!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nelly zegt:

  een mooie rugzak

 2. Annemieke zegt:

  Wat een leuke webshop, ik zou deze kiezen:
  Helemaal geweldig vind ik deze! <3

 3. Myrthe zegt:

  Ik zou van het shoptegoed graag een nieuwe agenda kopen; om precies te zijn deze:
  Ik vind het toch wel makkelijk om alles op papier te schrijven en de looks zijn erg schattig van dit exemplaar!
  Ik heb geen FB, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr)

 4. Nina Haven zegt:

  O, leuk om hier rond te neuzen.
  Ik ga voor de zwemtas: .
  Handig, want op geheimzinnige wijze verdwijnt er toch vaak iets in kleedkamers, gymzalen, klaslokalen… 😉

 5. Linda zegt:

  Ja shoptegoed dat is zeker fijn! Ik volgde hen al en heb ook al heel wat leuke dingen gezien haha. Waaronder deze
  Lijkt me echt ideaal, want nu schuift Fenna iedere dag haar bordje zo van tafel.

 6. Evi Huys zegt:

  Ik ken de webshop al, erg leuke dingen die ze daar hebben!
  Ik zou deze leuke lamp bestellen , of misschien wel 2! Eentje voor de kinderkamer en eentje voor de living, ik vind ze zo schattig.

 7. Stacey katuin zegt:

  Wauw.. Kei gave shop en betaalbaar ook! Me eerste keus valt op de regenboog projector maar zie zoveel voorbij komen?

 8. melissa zegt:

  Hartstikke leuk; ik kende kids with flair nog niet maar volg ze nu op fb net als jouw fb pagina natuurlijk. even rondgekeken op de shop en ik zou gaan voor:https://www.kidswithflair.com/studio-pets-rugtas-ray-ben-studio-pets.html (moet ik zelf wel wat bijleggen) voor dochter elise die nu ze in groep 3 zit haar huidige schooltas echt te kinderachtig vindt haha

 9. Jess Kniest zegt:

  Ik kende de Kids with flair nog helemaal niet maar wat een leuke spulletjes verkopen ze daar!
  Ik vond het lastig kiezen maar ik denk dat ons meisje helemaal leuk zou vinden dus die zou ik kopen voor de zak van sinterklaas.

 10. Andy E zegt:

  De winkel van Kids with Flair is hier echt vlakbij en ik ben er al vaste klant. Maar ik doe zeker graag mee, want ze hebben zoveel leuks!
  Moest ik het shoptegoed winnen zou ik deze leuke drinkfles er mee kopen voor mijn dochtertje, kan ze hem mee naar school nemen:
  https://www.kidswithflair.com/drinkfles-hartjes-400ml-sigg.html

 11. Adriana de Ruiter zegt:

  Goedemorgen!

  Wat een leuke manier om via deze sinthop allerlei nieuwe blogs te leren kennen! Op de een of andere manier blijf je toch altijd een beetje in je eigen cirkeltje hangen… Superleuk om je te ‘leren kennen’…

  Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie! Als ik mocht kiezen zou ik één van de muziekdoosjes voor jongens kiezen, wat superleuk dat die er zijn! De doosjes voor meisjes kende ik al, maar deze zijn geweldig en gaat onze pleegzoon ook écht geweldig vinden! Ik ga duimen! 🙂

  Ik wens je een hele fijne sinterklaastijd!

  https://www.kidswithflair.com/

 12. Iris zegt:

  Ik lees je blog al een hele tijd en vind het heel naar om nu te lezen dat het privé niet goed gaat. Ik wens je veel sterkte!
  Fantastische webwinkel trouwens, ik kende hem nog niet. Mocht ik winnen hoop ik dat de Hamertje tik spel voertuigen | Djeco weer verkrijgbaar is

 13. Alyt van der Heide zegt:

  Was al fan van kids with flair. Gewoon een grote snoepwinkel ?!
  Voor de uitbreiding van de houten keukenspullen voor mijn meisjes, zou ik dolgraag de houten snoepjes willen kopen!
  https://www.kidswithflair.com/kids-concept-snoepjes-in-hout-kids-concept.html

  Onweerstaanbaar ?

 14. Sun Yoon zegt:

  Ik ben onwijs van van bamboe servies en had deze al eens gezien. Super gaaf:

  Maar de gepersonaliseerde jutezak zou ik er ook bij bestellen. Zooo leuk!

 15. MamaMinke zegt:

  Leuke winactie! Succes voor de deelnemers.

 16. michael noo zegt:

  Heel erg leuk om kans te maken op wat extra’s zo met de feestdagen! Zou heel graag het volgende item kopen

  https://www.kidswithflair.com/sorteren-met-vormpjes-blokkendoos-edvin-kids-conce.html

 17. Marian zegt:

  De puzzel konijntjes, Punten verbinden op vakantie en Waar ben je? Erg leuk allemaal!

 18. lisanne bons zegt:

  Ik heb zoveel leuks gezien. Ik zou voor mijn pony-meisje het Muziekdoosje Paarden Normandy | Trousselier bestellen. Super leuk en mooi voor op haar kamer met paarden en unicorns.

 19. Toffe actie!Ik doe mee. Ik vind deze heel erg leuk! https://www.kidswithflair.com/

 20. Claudia Diependaal zegt:

  Deze is echt geweldig. We hadden een verjaardag taart met panda. En dan panda ballonnen, panda slingers, panda in pak papier! En een hele grote knuffel panda. Dus tja hier maak ik denk ik wel de blits. Zou ij winnen haha.

 21. Rianne Weerd zegt:

  Superleuk weer!! En wat een toffe producten in de webshop. Ga ik voor een nieuw nachtlampje voor een van de kinderen, voor een leuke decoratie op de nieuwe slaapkamer of voor deze of …..zoveel leuks te zien!!

 22. GerlindeIJ zegt:

  Het lijkt mij erg leuk om een “familie” sinterklaaszak te hebben. Deze zal ik dan ook bestellen.

 23. Anna zegt:

  Ik vind deze lamp helemaal geweldig voor mijn dochter…

 24. Anna zegt:

  Ik vind deze lamp helemaal geweldig!! top

 25. Anna zegt:

  Ik vind deze lamp helemaal geweldig!!

 26. Veel plezier met verloten

 27. Sjoukje zegt:

  Allereerst heel veel sterkte toegewenst voor jou en je gezin ! Mochten we winnen bij deze gave webshop kiezen we voor een RVS drinkbeker van Blafre of Penny Scallan ….

 28. sjoukje zegt:

  Allereerst veel sterkte voor jou en je gezin ! Mochten we winnen bij deze gave webshop dan kiezen we een RVS drinkbeker van Blafre of Penny Scallan …

 29. sjoukje zegt:

  Zo hé wat een super leuke website !!! Als we winnen zouden we kiezen voor een rvs drinkfles van Blafre of Penny Scallan . Heel veel sterkte toegewenst voor jou en je gezin …

 30. Annabel zegt:

  Dochterlief speelt graag op de gitaar bij opa. Hoe leuk als zij een eigen gitaar heeft en samen muziek kunnen maken en zingen?
  Deze zou ik dan uitkiezen:

 31. Marieke Flikweert zegt:

  Oeh leuke shop! Ik zou een gezelschapsspel uitzoeken!

 32. Ipie Oudshoorn zegt:

  Wat een leuke actie weer MarStyle 😀 Mocht ik winnen dan zou ik gaan voor de blokkentoren

 33. Roos Berg zegt:

  Wat een geweldige prijs. Mijn neefjes en nichtjes komen hier sinterklaas vieren dit jaar en het lijkt me leuk om een cadeau voor ze te winnen. Zojuist met veel plezier op de site rondgekeken en ik vind de slaaptrainers heel mooi maar ook deze rugzak voor mijn nichtje die binnenkort naar school toe gaat:
  https://www.kidswithflair.com/rugzakje-mr-fox-trixie-baby.html
  we duimen!
  groetjes Roos

 34. Merel zegt:

  Superleuke prijs ook! Dank je voor je lieve woorden Mar, doet me goed ?

 35. Wilma zegt:

  De leuke juwelen doos met konijntje zou wel heel erg leuk zijn voor onze Noa.

 36. Marjo van leeuwen zegt:

  Super leuke webshop. Gave deco voor de kids en spelletjes maar ga toch voor de gepersonaliseerde zak van sinterklaas. Dat maakt het feest toch net een beetje extra!

 37. Wat een leuke prijs. Ik denk dat ik het shoptegoed bij een opbergzak zou doen, want die hebben we echt nodig.

 38. Jikke zegt:

  Zoveel leuke dingen, dat is heel moeilijk kiezen. Ik twijfel tussen deze dingen:

 39. Majonne Twigt zegt:

  Deze vind ik erg leuk, maar ik denk dat ik mijn meiden zelf hun nieuwe brooddoos maar laat kiezen.

 40. Marian B zegt:

  Wat een leuke spulletjes! Ik heb nog geen lightbox en die wil ik nog steeds heel graag. Dat wordt dus waarschijnlijk mijn keuze, de rest leg ik dan graag bij.

 41. Bedankt voor de felicitaties. Ik doen niet mee met de wedstrijd, maar hopte gewoon even gezellig langs 🙂

 42. Lisette Kleiweg zegt:

  Wauw, leuke spullen hebben ze zeg !
  Dit is mijn favoriete item?

 43. Ik doe graag mee voor onze dochter Ylva ik vind de kapsalon super leuk voor haar.haar tante is kapster en ze doet haar altijd na hihi

  https://www.kidswithflair.com/

  ???

 44. Mirjam Hellingman zegt:

  Aangezien mijn dochter Nikki gek is van ijsberen, zou de een ijsberenkop voor aan de muur heel erg leuk zijn! Heel veel succes met de Sinterklaashop en hop, hop, hop ik ga door naar de volgende! https://www.kidswithflair.com/wild-soft-dierenkop-trophy-ijsbeer-basile-wild-sof.html

 45. Mirjam Hellingman zegt:

  Aangezien mijn dochter Nikki gek is van ijsberen, zou de een ijsberenkop voor aan de muur heel erg leuk zijn! https://www.kidswithflair.com/wild-soft-dierenkop-trophy-ijsbeer-basile-wild-sof.html. Heel veel succes met de Sinterklaashop en hop, hop, hop ik ga door naar de volgende!

 46. Ellen zegt:

  Leuk! Ik ga voor de snackdoosjes broodtrommel en drinkbeker van unicorn! Dat zou Féline geweldig vinden denk ik.

 47. Fleur zegt:

  Leuke winactie heb je! Ik doe graag mee en zou kiezen voor 2 symbolensetjes voor mijn lightbox

 48. Lise zegt:

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik zou volgens mij dit super schattige beertje uitkiezen:

 49. elisabeth maria martina zegt:
 50. Inge zegt:

  Het spijt me van het slechte nieuws.
  Wel mooi hoe je dat opving met de shoptherapie!

  Het slechte nieuws is van jou. Of je het wil vertellen, en wanneer dat is helemaal van jou. Zolang je maar weet dat er hier een hele bloggerscommunity achter je staat.

  Ik vind het moeilijk om nu over de winwin te beginnen. Het neemt de echtheid weg van de steun doe ik je eigenlijk wilde bieden.

  Wat ik zou kopen :
  Brooddoos flamingo bay
  Projecterend regenbooglichtje

 51. Wendy v V zegt:

  Wat een mooie spullen op deze webshop, moeilijk om iets te kiezen.
  De mintgroene verjaardagstaart vind ik erg leuk en zou het zomaar eens kunnen worden.

 52. Judith zegt:

  Deze brooddoos is echt uniek, daar zou ik graag mijn kleine kleuter mee verrassen!
  https://www.kidswithflair.com/blafre-brooddoos-uil-zachtgroen.html

 53. Marange Krouwel zegt:

  De mommybag staat op mijn verlanglijstje! Ik vind her zo leuk! Maar nu zie ik de juttenzak en vind die ook leuk. En in de spirit of Sinterklaas zou ik die kiezen…voor de kids! Wie weet doet Sinter Barry (uhumm mijn man), de mommybag erin! Ik ben tenslotte super lief geweest?

 54. Marange Krouwel zegt:

  De mommybag staat op mijn verlanglijstje! Ik vind her zo leuk! Maar nu zie ik de juttenzak en vind die ook leuk. En in de spirit of Sinterklaas zou ik die kiezen…voor de kids! Wie weet doet Sinter Barry (uhumm mijn man), de mommybag erin! Ik ben tenslotte super lief geweest?

 55. marion poeste thomas zegt:

  Goedemorgen 🙂 zoveel leuke spulletjes op de shop. Natuurlijk ben ik ze gelijk gaan volgen op facebook. Vooral de play gro opbergzakken lijken me erg gaaf en staan op onze #wishlist voor ons 1e kleine meisje straks..https://www.kidswithflair.com/play-go-opbergzak-en-speelmat-panda-play-go.html vooral deze panda versie. . en de xl opbergmand van jolein , omdat we hier a.s. weekend ook in dezelfde stijl het boxkleed van gaan halen.

 56. Lieke zegt:

  Als ik zou winnen zou ik kiezen voor mini logic, girls en een bamboe bestek voor mijn dochter.
  Wat een leuke site zeg, kende deze nog niet! Hij staat inmiddels bij mijn favorieten haha

  Liefs Lieke

 57. Amanda zegt:

  Goedemorgen lieve Mar,
  Ik doe niet mee aan de winactie, maar wens je wel heel veel plezier en succes!
  Liefs!

 58. Aangezien onze tweeling Lucas & Eva dol zijn op spelletjes leek me dit spel wel erg leuk:

 59. Dieneke zegt:

  Wat een gave webshop is kids with flair. Ik ben dol op houten speelgoed. De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Ik zie een hoop wat ik wel zou willen aanschaffen hihi. Als ik zou winnen zou ik echt iets uitzoeken voor mijn jongste zoontje. Hij is de 4e en heeft weinig eigen speelgoed, hij speelt met alles wat van zijn broer en zussen is geweest. Hij begint nu echt voorkeur te krijgen voor voertuigen, daarom lijkt mij de set van hamertje tik met voertuigen onwijs leuk!

  En anders zou de gereedschapskist ook heel stoer zijn voor hem, kan hij papa helpen met klussen.
  Wat een leuke blogactie weer, en nu ook even kennismaken bij lotus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.