Keek op mijn Week: druk, druk druk met 2x dierentuin, pretpark, Lego shoppen en nieuwe showroom PR4Kids

Jullie zullen wel denken, waarom ga je in hemelsnaam in één week 2x naar de dierentuin en dan ook nog naar een pretpark? Tja, ik ben blogger. En we gaan niet op vakantie. Normaal gesproken zou ik dit soort uitjes over de hele zomervakantie verdelen. Maar ik kreeg deze aanvragen met het verzoek om ze alle 3 deze week te bezoeken én snel te publiceren. Aangezien ik het erg leuk vind om mijn dochters op dit soort uitstapjes te trakteren, greep ik de vrijkaartjes met beide handen aan! Zouden jullie ook doen toch?

Als blogger ben je voor je bezoek vaak aan specifieke data gebonden. Het was daardoor wel een erg druk weekje, maar ook ontzettend leuk! Ik heb in ieder geval weer iets om jullie te vertellen in dit weekoverzicht  😉 . Als ik niks doe, is het ook zo saai  😆 . Voor de grote vakantie maakte ik me nog zorgen of mijn kinderen verdrietig zouden zijn dat we niet weggaan, maar de leuke dingen komen eigenlijk als vanzelf op ons pad… Toch plan ik ook rust in hoor! Mijn oudste haalde donderdag opgelucht adem dat er een paar dagen NIETS op onze vakantieplanning stond.  😳

burgers zoo

Musical kijken in Burgers Zoo

Zaterdag gingen we met z’n 3tjes naar Burgers Zoo. Ik had wat mensen gepolst of ze mee konden, maar helaas waren de agenda’s al gevuld. Op deze dag mochten we van Van Hoorne Entertainment de nieuwe musical van Zoë en Silas bekijken. Deze is gerelateerd aan de nét die week geopende Mangrove in deze dierentuin. Mijn dochters waren nog nooit in deze dierentuin geweest en voor mij was het ook lang geleden. Daarom verbaasden we ons enorm over de grootte! Na een hele lange, leuke dag in dit prachtige dierenpark hadden we niet eens alles gezien. We hebben echt flinke stukken overgeslagen. Zeker de moeite waard om hier dus nog eens naartoe te gaan. De mega apekooi speeltuin is ook een aanrader!

burgers zoo

Pokémons vangen en Lego bouwen

Zondag besloten de meisjes hun bakken Lego leeg te kiepen in de woonkamer en lekker te bouwen. Dat hielden ze heel lang vol. Daarna lekker chillen voor Netflix, waar ze hun geliefde Pokémon keken. Halverwege de middag bedacht papa dat het wel leuk zou zijn om de hype van Pokémon Go zelf te ervaren met de meisjes. Hij installeerde het spel op zijn telefoon en maakte een lange wandeling met 2 overenthousiaste kindjes. Sindsdien zijn ze fan! Voor andere mensen is de hype alweer voorbij, voor ons begint het nu pas. Leuk!

sprookjesweken julianatoren

Sprookjesweken in Julianatoren

Maandag reed ik met mijn meisjes naar Julianatoren, waar we hadden afgesproken met mijn schoonzus en neefjes. Hier lagen ook kaartjes klaar om te verloten onder mijn lezers! Het was ontzettend mooi weer en gezellig. In zo’n pretpark is het toch fijn als je met 2 volwassenen bent, omdat niet elk kind overal in wil. De kinderen kunnen het goed met elkaar vinden, dus er werd ook in de speeltuin lief met elkaar gespeeld.

sprookjesweken julianatoren

Nieuwe showroom PR4Kids

Dinsdag mochten de kids bij opa en oma spelen, zodat ik naar Amstelveen kon voor het bloggerevent van PR4Kids. Ik was ontzettend nieuwsgierig naar de nieuwe showroom en wilde hier daarom graag naartoe. Wat is het mooi geworden! En wat een ruimte en mooie lichtinval! Bovendien kun je er nu prima parkeren, een flinke vooruitgang voor Margo en haar team. Na de presentatie van Margo, was het de beurt aan de dames van schoenenmerk Studio Maison. Een echt fashionmerk alleen voor meisjes. Veel kledingmerken gebruiken de hippe schoenen van Studio Maison in hun fashionshoots. Een echte eyecatcher zijn de hoge velvet veterschoenen, maar ik vond de gestipte babyboots ook heel leuk. Leuk om te horen waar ze hun inspiratie vandaan halen (uit damesmode bijvoorbeeld, maar ook uit interieurtrends) en dat de schoenen in Portugal worden gemaakt. Genieten jullie mee van mijn sfeerfoto’s?

Lekker vies in Dierenrijk

Woensdag trokken we onze oude kleren aan en reden we met opa en oma naar Dierenrijk. We mochten de Viespeukenweek komen beleven. Superleuk! Ik heb hier ook geen andere bloggers over gehoord, dus dat maakte het extra speciaal. Mijn dochters keken hier ontzettend naar uit, want deze uitnodiging kwam ruim op tijd en sprak over olifantendrollen stapelen…  Hoe bijzonder wil je het hebben? De kinderen en opa en oma hebben dit ook echt gedaan, ik moest uiteraard foto’s maken *kuch*. Wel heb ik een sprinkhaan geproefd! Blijft een leuke kleinschalige dierentuin dit, waar toch genoeg te beleven valt.

viespeukenweek dierenrijk

Lego Elves shoppen

Donderdag was mijn oudste erg moe van alle belevenissen, daarom ging zij met papa Pokémons vangen in de supermarkt. Terwijl ik met mijn kleine gup in de auto stapte naar de Brick King. We hadden een kortingsbon ontvangen voor de blog en het leek mij een goed plan om die te besteden aan het verjaardagscadeau van deze dame. Zondag vieren we haar 5e verjaardag! Dinsdag is ze echt jarig. Voor vertrek had ze uitgebreid overleg met haar zus over wat ze zou kiezen: iets van Lego Friends, Lego Disney of Lego Elves? De Lego-tafel stond midden in de winkel dit keer, dus mijn kleine meisje kon heerlijk bouwen terwijl ik bijkletste met Martine. Met die regen was dit een prima uitstapje! Het is ook niet een winkel waar je ‘eventjes’ naartoe gaat. We waren hier dus wel een paar uurtjes zoet. Al die Lego… Wij hebben ook lang staan twijfelen over het perfecte verjaarscadeau. Uiteindelijk hebben we iets gevonden en mocht ze van mij ook een gewoon doosje meenemen om met haar zus te delen. Het is vakantie tenslotte en wij doen een staycation  :mrgreen: . Zowel papa als mama houden van Lego en wij genieten er erg van dat ze hier zoveel mee spelen. De rest van deze dag waren ze er weer zoet mee  😎 .

lego cadeau

Duplo bouwen voor de verkoop

Vrijdag waren de dames weer reuze zoet met de Lego. Maar we hadden gehoord dat er een aantal sets van Lego Elves uit het assortiment gaan, waaronder de witte drakenkoningin die de oudste graag wil hebben. Daarom besloten we om onze Lego Duplo sets in elkaar te bouwen, zodat we die kunnen verkopen. Van de centjes die we hiermee hopelijk gaan verdienen, kunnen we dan meer Lego Elves kopen. Iemand interesse in het overkopen van onze Duplo, Light Stax, Hello Kitty bouwblokjes en Hubelino?

Komend weekend gaan we hiermee verder én vieren we de 5e verjaardag van mijn kleine meisje. Wat zijn jouw plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Xenia zegt:

  Wat een heerlijke drukke week. Soms is het zo en kun je juist extra genieten als je het wat minder druk hebt. Maar goed dat je een staycation hebt!

  Hele fijne verjaardag en alvast gefeliciteerd ?

 2. Dorien zegt:

  Alvast een fijne verjaardag toegewenst, 5 jaar alweer! Tijd vliegt.
  Je hebt een leuke vakantieweek met ze gehad. Leuk toch, al die uitjes. Lekker van genieten maar dat doe je zo te lezen!
  In Dierenrijk zijn wij ook eens geweest, dat is echt een mooie dierentuin. Burgers Zoo is ook gaaf. Ik ben benieuwd naar de Mangrove, toen wij er voor het laatst waren was het in aanbouw.
  Wij hebben ook fijne weken, de kinderen spelen fijn en ik schrik ervan dat er al weer 2 weken zomervakantie omgevlogen zijn. Gaat zo hard.

 3. Rory zegt:

  Lekker druk Marguerita! Leuk om je weer gezien te hebben bij PR4kids. Mooie foto’s ook. Goed dat je zo nu en dan rust inbouwt. Ik merkte van de week ook bij Mila dat het gewoon even teveel voor haar werd (en dan was ik nog helemaal niet veel met haar weg geweest;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.