Uittip: Sprookjesweken in Julianatoren

Afgelopen zaterdag begonnen de AFAS Sprookjesweken in kinderpretpark Julianatoren. Wij mochten deze zelf gaan beleven én jij kunt dat ook! Ze duren nog tot en met zondag 20 augustus en ik mag één van mijn lezers blij maken met 4 kaartjes. Is dat leuk of is dat leuk?

Tijdens de sprookjesweken kun je naast de attracties genieten van allerlei sprookjesachtige shows. Zo bezocht ik zelf met mijn kinderen het AFAS Sprookjesconcert met Sita! In deze betoverende show wordt door middel van allerlei leuke liedjes een verhaal verteld door Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje en de hoofdrolspelers Hans & Grietje. Heel erg leuk gedaan!

Het verhaal luidt als volgt; de Sprookjeskoning organiseert een fantastisch Sprookjesbal en iedereen is uitgenodigd. Behalve Fien, de gemene tovenares. Als straf tovert ze al het snoepgoed weg. Nu kan het bal niet meer doorgaan! Samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje gaan Hans & Grietje op zoek naar de verdwenen snoepjes. Maar, lukt het ze om op tijd de drie raadsels van Fien op te lossen?

De kinderen zaten vooraan op een bankje en de mama’s en papa’s achterin de zaal op een stoel. Hans en Grietje hadden ze sfeer er al meteen goed in zitten en de kinderen uit de zaal dansten enthousiast mee. Leuk om te zien dat zowel mijn dochters als mijn neefjes lekker stonden mee te swingen.

Prinsen- en Prinsessenbal en Sprookjes Catwalk

Vanwege de Sprookjesweken zijn er nog meer bijzondere shows, maar die hebben wij zelf niet bekeken. De kinderen vermaakten zich veel te goed in alle attracties. Zo presenteerden Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia het Prinsen- en Prinsessenbal. Kinderen die verkleed als sprookjesfiguur naar het park komen, kunnen prijzen winnen op de Sprookjes Catwalk.

Wat vond ons testpanel van het pretpark?

Ik bezocht de Julianatoren samen met mijn dochters, mijn neefjes en mijn schoonzus. We stonden geparkeerd op P2 en moesten dus nog een klein stukje met de pendelbus mee rijden. Op de terugweg was deze overvol en hadden ze van mij wel een extra bus in mogen zetten. Verder hebben we ons prima vermaakt in dit pretpark gericht op kinderen van 2 tot 10 jaar. Mijn neefje van bijna 7 is best een waaghals, maar vond de attracties toch nog leuk. Vooral ook de klimrekken en de piratenbootjes. Mijn 6-jarige vond het spookhuis heel erg stoer, haar kleine zus durfde hier niet in. En terecht, want ik had mijn neefje van 4 op schoot en die vond het eigenlijk toch ook te spannend. De topper van kleine zus waren de trampolines  😀  lekker springen!

Opa’s en oma’s bij de attracties

Mijn dochters wisten van hun vorige bezoek (2 jaar geleden, lees het verslag hier) het ‘schud ding’ nog, daar wilden ze heel graag nog eens in. Toen ze er in zaten keken de twee 4-jarigen echter alsof het huilen ze nader stond dan het lachen… Gelukkig stond er een hele lieve ‘opa’ bij de attractie die ze snel op hun gemak wist te stellen en daarna wilden ze er zelfs nog een paar keer in. Dat is meteen het grote voordeel van Julianatoren: ze werken veel met 60+-ers bij de attracties. Deze opa’s en oma’s weten de kinderen goed op hun gemak te stellen en hebben een soort natuurlijk overwicht waardoor de kinderen zich netjes gedragen. Dit draagt heel erg bij aan de gemoedelijke sfeer in het park.

Overzichtelijk park

Voor elke leeftijd tussen de 2 en 10 jaar zijn er leuke attracties: van kinderachtbaan tot speeltuintje en draaimolen. Verder is het een kleinschalig park. Er zijn weliswaar heel veel attracties, maar alles is dicht bij elkaar zodat je niet ver hoeft te lopen voor het volgende vermaak. Als ouder kun je overal lekker zitten. Iets oudere kinderen kun je rustig zelf ‘loslaten’ in het park, dat is fijn. Terwijl de groteren in soms wat langere rijen stonden te wachten met mijn schoonzus, kon ik met de kleintjes even snel een paar minder spannende attracties in de buurt doen. Dan duurt het wachten niet zo lang.

Ook naar Julianatoren?

Wil jij ook naar Julianatoren in de zomervakantie? De sprookjesshows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Toegangskaartjes kosten 22,50 euro voor iedereen vanaf 2 jaar. Wanneer je online je kaarten bestelt krijg je 2 euro korting. Ook kun je voor dit park je Jumbo Dagje Uit munten gebruiken voor nog meer korting. Of je laat hieronder een leuke reactie achter natuurlijk, want ik mag één van jullie blij maken met 4 toegangskaarten! Wie doet er mee?

De winnaar is: Moniek. Van harte! Ik neem contact met je op voor je adresgegevens.

Lees ook: 

Ben jij al eens in Julianatoren geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Daan zegt:

  Wat ontzettend leuk! Ik zou graag mijn neefje en nichtje hiermee verrassen. Lekker een dag weg en genieten van elkaar.

 2. Nancy van Heck zegt:

  Dit is echt leuk en mooi voor mijn zoontje hij kan zijn sprookjes figuren in het echt zien. En het is ook gelijk dat hij voor het eerst naar een pretpark gaat wat ook weer een extra leuke ervaring voor mijn zoontje is.

 3. Eline zegt:

  Dat zou onwijs tof zijn! Onze dochter word bijna 4 en is nog nooit geweest. Ze vraagt tegenwoordig vaak “wanneer gaan we naar jul&julia en de rest mama?”. Hier zou ik er heel erg mee kunnen verrassen!

 4. Loes zegt:

  ik doe graag mee!

 5. Rianne zegt:

  We hebben een vakantie geboekt naar de Veluwe vanaf 12 augustus zodat we met onze kinderen een keer naar julianatoren kunnen gaan, dus deze kaartjes zouden super goed uitkomen! De prinsessenjurkjen hangen al klaar, en nu maar duimen!

 6. Géke Logtenberg-Hammink zegt:

  Leuke actie!
  Ik ben nog nooit bij de Julianatoren geweest, maar mijn 2 jongste kleindochters, Jasmijn en Froukje, zijn echt fan.
  Ik loot dus graag mee.

 7. J. Schutte zegt:

  Oooh wat zou dat super gaaf zijn! Vier kaartjes, precies het juiste aantal voor ons gezinnetje! Ze kijken elke ochtend Jul en Julia op televisie. Wat zou het geweldig zijn om er in het echt naar toe te kunnen!

 8. Sandy Feenstra zegt:

  Mn zoontje Kaleb (4) was super verbouwereerd tem eerste toen hij vernam dat t park van Jules en Julia een echt park was. En later super enthousiast! Omdat we deZe vakantie niet weggaan zou dit een pracht verrassing zijn wat volgens mij meer indruk achter laat dan Frankrijk of welk park maar ook 😉

 9. Bianca zegt:

  Wij zijn hier nog nooit geweest, maar je hebt me met je artikel helemaal enthousiast gemaakt! Wat ziet het er leuk en gezellig uit. Ik zou heel graag een dagje gaan met mijn man en kindjes. Liefs, Bianca

 10. Lyn zegt:

  Ik doe graag mee met deze winactie!

 11. Mariekevdp zegt:

  Ik zou heel graag winnen zodat ik samen met mijn 3 superkids kan gaan! Dit uitstapje staat al heel lang op ons verlanglijstje! Zou ook een supercadeau zijn voor onze dochter die haar zwemdiploma heeft gehaald.

 12. zegt:

  Mooie belevenis met mijn 2 kleine ettertjes 🙂

 13. Marta zegt:

  Prins Victor is er klaar voor de wereld van spelen en kleurlijke wezens is zeker zijn koninkrijk en voor de ouders wordt het ook leuk om weer in de fabelland te verblijven.

 14. rinaldo dissel zegt:

  gaaf om mijn vrouwtje en kids mee te verassen

 15. Silvia de Vries zegt:

  Kijk zo’n review heb je nog eens wat aan. Ik ben overtuigd! Graag wil ik mijn kinderen Bjirk en Simmer (en dus ook mijn man en ik) blij maken met deze kaartjes. Wellicht dat hun reactie op de reclamespotjes nu eeens verandert in; daar willen we NOG EENS naar toe! ?

 16. Patricia de crom zegt:

  Ik

 17. ilsiee prins zegt:

  Dat ziet er supergezellig uit!!!!! Wat een onwijs leuke actie organiseer je voor de lezers van je blog..
  Zelf gaan we niet op vakantie, maar een aantal dagen op stap met de kids… Dagje naar het strand, dagje met de trein en nog een dagje naar pretpark/dierentuin! Kan nog net dit jaar, voordat ze volgend jaar ’te oud’ zijn en naar de stoerdere parken willen! 😉 Zal super zijn de kids te mogen verrassen met dit geweldige dagje uit!
  Wij doen mee..
  Groetje Ilsiee

 18. Marleen van Beek zegt:

  Ja!!!! Ik doe mee!!!

 19. Frieda van de Geest zegt:

  Er waren eens drie kinderen die samen met hun moeder op avontuur wilden gaan, omdat hun papa aan het werk was… Maar ze durven niet te dromen dat hun grootste wens uit zou komen… Staan ze straks écht oog in oog met de Sprookjeskoning? Zouden sprookjes dan toch werkelijk bestaan??

 20. Wanda Berg zegt:

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden mijn dochter, nichtjes en ik heel blij zou heel graag deze kaartjes voor ons willen winnen om de zomer toch nog met een uitje te mogen beginnen waag graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen en ook al is de kans klein je zal maar net die ene gelukkige winnaar mogen zijn #DuimpjesDraaien fijne dag nog liefs wanda

 21. melissa zegt:

  Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!

 22. au3 zegt:

  Graag doe ik mee….

  onze dochter van 10 jaar is al jaren groot julianatoren fan, zeker nu de laatste jaren haar favoriete acteurs daar het entertainment verzorgen..
  ze zou heel graag haar neefjes en vriendinnetje meenemen naar de julianatoren, zodat zij een keer mee kunnen beleven waar onze dochter zo enthousiast over is..
  en de prinsesse outfits hangen al klaar.. iedere keer weer een verrassing welke outfit ze kiest …

  En fien is heel lief, onze meid is haar (grootste?) fan <3

 23. Sylvia zegt:

  Leuke actie, zou leuk zijn!

 24. Sophia Grootjans zegt:

  Als ik win neem ik mijn man en onze twee meiden (bijna 5 jaar en 9 maanden) mee.

 25. Marina zegt:

  Je verhaal is zo heerlijk enthousiast en aanstekelijk dat ik heel veel zin heb gekregen om er naartoe te gaan met mijn kids. Volgens mij kunnen we daar een superleuke dag beleven!!

 26. Petra zegt:

  Graag doe ik mee aan deze winactie! Mijn kinderen (2,5 &5) zijn 1x eerder in de Juliatoren geweest en ze vonden het er super leuk! Julia de muis heeft veel indruk gemaakt op mijn dochter, ze heeft het er steeds over! Lijkt mij super leuk nog een keer te gaan!

 27. Gwenda van aalst zegt:

  Wat een leuke winactie.
  Mijn mini man (Milan 4 jaar) en ik doen daar zeker aan mee.
  Hij heeft de afgelopen 3 maanden zo goed zn best gedaan met zwemles dat hij het zeker verdient om naar zo’n leuk pretpark te gaan ?
  We duimen.
  Groetjes van Gwenda en Milan

 28. Chabot zegt:

  Ben er nog nooit geweest, zier er heel leuk uit voor de wat kleinere kinderen dus maak graag een kansje.

 29. lottie zegt:

  WAUW! aan de foto’s en blog te zien wordt het sowieso een geslaagde dag!

 30. Manon zegt:

  Wat een super leuke actie. Wij zijn nog nooit in de Julianatoren geweest, maar als ik jouw verhaal lees, dan weet ik zeker dat wij met z’n vieren een geweldige dag gaan beleven. Ik hoop dat ik mijn dochters hiermee mag verassen.

 31. Nelly zegt:

  Zeker wel eens geweest, super overzichtelijk en ontzettend leuk park. Ik loot graag mee.

 32. marloes wognum zegt:

  Ooh wat klinkt (leest) dat geweldig zeg! Wij willen wel heel graag mee doen om ook een keertje bij Julianatoren te gaan kijken! Hier een grote sprookjes liefhebber in huis 😀 Zij zal helemaal blij van dit alles worden!

 33. Agnes zegt:

  Wat een super leuke actie, leuk dat je kaartjes mag weggeven. Ik doe graag mee voor onze twee zoontjes van bijna 3 en 5. De sprookjesweken klinken heel erg leuk, en in het park zelf kunnen onze jongens zich ook al de hele dag goed vermaken met alle leuke attracties.

 34. Moniek zegt:

  Is dat leuk of is dat leuk?
  Da’s leuk natuurlijk!!! Ik doe mee!

 35. Paul zegt:

  Ik doe graag mee voor onze dochters, omdat die gek zijn op mevrouw Suikerspin en Julia de muis. Ze doen het liefst de hele dag de muizendans…

 36. Dorien zegt:

  Heel leuk dat je kaartjes gaat verloten, en ik doe graag mee. Ik kan mijn dochter en zoon niet blijer maken dan met een dagje Julianatoren. En voor ons is ’t ook relaxed, want ze zijn inmiddels zo groot dat je bijna nergens met ze mee hoeft. Lekker met koffie op een bankje dus ;-). Superleuk overzichtelijk park, waar ik graag naartoe ga!

 37. Janneke Buist zegt:

  Wat een leuke dag hebben jullie gehad!
  De Julianatoren staat op nr. 1 van ons vakantielijstje, dus zou echt super zijn!!!

 38. rene venema zegt:

  deze papa zou graag met zijn 2 prinsessen en hun koningin van een mama naar deze sprookjesweken van Julianatoren

 39. Cobi Braak zegt:

  Ow dat zou echt super leuk zijn! Mijn jongens willen daar heel graag heeen.
  En aangezien er dit jaar geen vakantie in zit omdat we moeten verbouwen zou dat wel heel gaaf zijn!

 40. Esther N zegt:

  Jaaa ik doe graag mee! We gaan deze zomer niet meer op vakantie dus een dagje uit is mooi meegenomen. Julianatoren is geweldig! We zijn er 1x geweest, maar toen was de jongste eigenlijk nog te jong. Inmiddels niet meer, dus we zouden graag een keer terug gaan ?

 41. Peggy Elizen zegt:

  Sprookjesweken in een pretpark, dat moet als een droom zijn voor kinderen. Als kind kwamen we hier vroeger al, na het lezen van je verslag van dit droompark krijgen we zin om dit eens terug te zien met onze eigen kinderen.

 42. Bianca Schonewille zegt:

  Ik doe mee voor een hele lieve collega van mij die altijd voor zijn 2 zoontjes klaar staat.Ook nu de relatie met zijn voormalige vriendin verbroken is.Ik weet dat hij alles “voor de jongens” over heeft en zou hem hier enorm veel plezier mee doen!

 43. Suzanne Hin zegt:

  Super fan van de Julianatoren. Als kind vroeg ik mij al af waarom prinses Juliana een pretpark had laten maken ;). Mijn kinderen van 7 & 4 zijn er allebei een keer met papa en mama geweest en een keer met opa en oma, maar toch vragen ze regelmatig wanneer we er weer heen gaan. Zo knap dat een park dat niet heel groot is toch zo’n geweldige indruk kan hebben. Ook zijn mijn meiden dol op de musicals van AFAS (we zijn al naar Rapunzel en Doornroosje geweest) dus dat zou de perfecte combinatie zijn. Nu duimen dat je ons heel blij gaat maken :).

 44. peter van noordenne zegt:

  Lijkt me een leuke verrassing voor de kids dagje naar julianatoren….

 45. Corinne de Graaf zegt:

  3 jaar geleden geweest.Zou graag er nog eens heen gaan.

 46. Patricia Bouthisma zegt:

  Ik doe graag mee. Ik ben er al wel eens geweest met onze oudste, maar met onze jongste twee nog niet. Dat zouden ze vast super leuk gaan vinden.

 47. Sonja Hubregtse zegt:

  Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
  Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
  Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
  Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
  Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
  Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
  Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
  Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
  Als laatste nog in het reuzenrad,
  Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
  Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten….

 48. Anne van der Steen zegt:

  Ben er nog nooit geweest en eens moet de eerste keer zijn! Dus dit is een mooie gelegenheid, als ik de kaartjes zou winnen…

 49. Linda zegt:

  Lijkt mij leuk met onze kleine meid, de hele dag een smile op haar gezicht… en dan nemen we haar grote neef mee!

 50. Mariska van lochem / op fb mariska giulianojazzlyna zegt:

  Oohhh wat super vet zeg. Ik heb 3 kids. 1 van bijna 1, 1 van 4 jaar en 1 van bijna 6 jaar.
  En we zijn nog nooit in de julianatoren geweest. Dus lijkt me erg leuk!! En ik denk dat de kids het prachtig zullen vinden. Geliked en gedeeld.

 51. Natasja zegt:

  Wat leuk om te lezen dat het lieve testpanel zo heeft genoten en jij en je schoonzus natuurlijk ook ? graag maak ik een kansje op de kaarten we zijn er nog nooit geweest, en het lijkt me leuk om in de vakantie erheen te kunnen gaan samen met mijn zoon en dan nemen we ook oma die vind het vast leuk om met haar kleinzoon in het spookhuis te gaan ?

 52. Minke zegt:

  Wat super leuk! Ik zou er graag heen gaan met mijn kinderen. Helaas wat te prijzig voor ons budget dus ik doe graag mee met de winactie!

 53. Iris zegt:

  Dit lijkt me een leuke verrassing voor mijn zoontje. Leuk om nog een dagje weg te gaan, voordat zijn schoolgaande leven begint

 54. elisabeth maria martina zegt:

  mijn kleindochters gaan vast uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 55. Karlijn zegt:

  Ja super leuk! Het enige park waar ze trampolines met gordel hebben ?. Mijn dames willen er heeeeel graag weer heen!

 56. Naomi Plomp zegt:

  Zou er héél graag heen gaan, ik heb van jou en van andere Bloggers zoveel leuks erover gelezen en het zou eindelijk een leuk uitje voor mijn 2-jarige dochter Xindi zijn (voor bijna alle andere parken is ze eigenlijk te klein om van te genieten).
  Op eigen kosten gaat het me dit jaar gewoon echt niet lukken dus daarom doe ik graag mee ?

 57. Diana zegt:

  Met 3 kids worden wij als gezin erg blij van zon actie…!!! Doe dus graag mee…!!!

 58. Julia van empel-stamate zegt:

  Ik doe graag mee! Lijkt me me erg leuk om heen te gaan met mijn gezin.

 59. Nicole v Dongen zegt:

  Onze zoons van 4 en 6 jaar zijn er nog nooit geweest maar hebben het er vaak over. Vooral vanwege de tv serie Jul en Julia. Volgens jouw review klinkt het als een hele leuke dag uit. Ben erg benieuwd wat zij van het spookhuis en de Sprookjesachtige show zouden vinden ? Het zou super zijn om deze vakantie een dagje daar naartoe te mogen.

 60. Marielle zegt:

  Een leuke dag zo te lezen. Juliana toren is geweldig! We love it.
  Gezellig op bezoek bij mr kaasschaaf en mevr suikerspin. Te leuk park voor kids. En een daggie met mijn eigen prins en een prinsen of prinsessen vriend(in) is natuurlijk helemaal leuk

 61. Karima El Morabeti zegt:

  Superleuk lijkt het me om deze kaartjes te winnen zodat ik dit met mijn meiden kan delen door samen naar de Julianatoren te gaan. Toi toi toi voor mijzelf.

 62. Marian B zegt:

  Wij doen graag mee! Julianatoren stond al in de planning deze vakantie, kaartjes winnen zou natuurlijk helemaal super zijn. Vakantie is te slotte al duur genoeg 😉

 63. Marieke zegt:

  Wat een gave dag hadden jullie!
  Ik doe heel graag mee, zou zo leuk zijn om een keertje met mijn binkie en tuttebel te gaan! Leuk afterbirthday present ook voor mijn moppie! 🙂

 64. Goele H zegt:

  Julianatoren staat nog steeds op mijn verlanglijstje om te doen met de kinderen. Nu hebben ze er de leeftijd voor. Lijkt me geweldig deze tickets te winnen!

 65. Andy E zegt:

  Ik heb al veel over Julianatoren gehoord, maar jammer genoeg zijn we er zelf nog nooit naartoe gegaan. Ziet er wel leuk uit voor mijn 2- en 4-jarige. Ik doe graag mee voor hen (en mezelf 😉 ).

 66. Evi Huys zegt:

  Nog nooit de kans gehad er naartoe te gaan, lijkt me leuk voor de kinderen! Ik doe mee.

 67. Marijke Schouten zegt:

  Jaaaaaren geleden met onze kinderen bij de Julianatoren geweest, nu zou ik wel eens met de kleinkinderen willen gaan.

 68. Sabine walraven zegt:

  Hebben het van de week nog erover gehad hoe leuk dat zou zijn! Wij doen mee hoor ? Ben wel benieuwd, nog nooit geweest!

 69. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Leuk verslag. We zijn er ooit lang geleden geweest echter eigenlijk vergeten hoe het was. Graag komen we opnieuw kennis maken.

  Het klinkt heel leuk!

 70. Gera zegt:

  Jaaaa je kan ons er zeker blij mee maken!!

 71. Laura van Hout zegt:

  Waaauw superleuk!! Ik doe graag mee! Wat zullen onze kids daar blij mee zijn!!!

 72. Gerlinde zegt:

  Wat leuk! Hiermee zullen mijn jongens enorm verrast zijn. Het staat op hun vakantie doe lijstje. Daarom waag ik graag een kans

 73. Joyce zegt:

  Wauw wat een te gekke winactie
  Leuk voor m’n mannetjes om julianatoren te gaan
  Vooral met een show erbij
  Nu hopen dat het dan ook lekker weer is dat maakt de dag nog leuker

 74. michael noo zegt:

  Super leuk!!! Mijn dochtertje van 8 is helemaal gek op de Julianatoren!! Nu moet ik bekennen dat we nooit zijn geweest tijdens de sprookjesweken! Zou super zijn haar met dit uitje te verrassen!

 75. Monica zegt:

  Oh dat lijkt me leuk! We hebben bijna vakantie, dus kunnen dan mooi daarheen.
  Nog nooit geweest, leuk om uit te proberen of dit wat is met mijn zoontje van 3.

 76. Margret Verhappen zegt:

  Wij vergeten graag even alle stress en dompelen ons graag onder in de zoete AFAS Sprookjeswereld bij Julianatoren. Wat zal onze 6-jarige dochter Anoek genieten van alle prinsessen. Rapunzel is echt haar lieveling. En die koets! … we hebben één probleem … denk dat we haar niet mee naar huis krijgen, hihi.

 77. Karin zegt:

  Normaal doe ik niet snel met win-acties mee, maar deze is te mooi om voorbij te laten gaan ?.
  Wat zou het geweldig en goed voor mijn zoontje zijn om daar heen te gaan. We zijn een keer geweest toen hij 2 was, maar omdat hij motorisch flink achterloopt waren veel attracties toen nog niet geschikt. Nu is hij 4 en gek op alle sprookjes. Hij wordt daar erg creatief en enthousiast van. Wat voor hem bijzonder is omdat hij nooit mee gaat in fantasiespel. (Hoogbegaafd en altijd alleen met leer dingen bezig).

 78. Willeke zegt:

  Wat zou dat geweldig zijn om te winnen! Mijn kleinzoontje is afgelopen jaar erg ziek geweest en mag niet meer naar het buitenland door zijn ziekte.Ze moeten altijd snel naar het ziekenhuis kunnen.Wat zouden zijn ouders en zusjes en hij genieten van een dagje weg en dan nog wel zoiets fantastisch.Even geen ziekenhuis en geen nare en verdrietige dingen maar dolle pret!Wat gun ik ze dat!

 79. Wendy Van Vliet zegt:

  Ik ben nog nooit in julianatoren toren geweest met met mijn dochter van bijna 5. Ze is deze zomer jarig. En wat is het gaat om dit als verjaardagscadeau te geven aan haar. Ze kijkt altijd maar jut en julia. Een mega fan!

 80. Lotte zegt:

  Wat een leuk verslag van een heerlijke dag! En leuk dat je kaartjes weg mag geven.
  Deze zouden wij graag winnen. Ik zie de koppies van onze kinderen (3 en 6 jaar) al voor me. Op en top genieten.

 81. Linda prins zegt:

  Wat een leuke winactie! Wij zijn er nog nooit geweest, maar zo te horen erg leuk voor mijn 8 en 6 jarige. Super hoe jij altijd weer een leuk verslag weet te schrijven van alles wat jullie gedaan hebben. Ik blij lekker meelezen.

 82. marion poeste zegt:

  Wat zou ik daar graag een heel lief meisje mee verassen, om samen met haar moeder heen te gaan.

 83. Roelina zegt:

  Leuk, de julianatoren is geweldig. Ikzelf vind het park wat gedateerd, maar dat zien die kids dus niet he. Altijd dikke pret daar. Ik doe dus graag mee. Mijn zoontje van 3 zit momenteel in zijn prinsessenfase

 84. Yvonne zegt:

  Geweldig voor onze kleinzoons 4 jaar en bijna 3 jaar ?????

 85. Mira Schuttevaar zegt:

  Wij zijn vorig jaar naar de Julianatoren geweest en zoonlief vond het geweldig! Hij keek op tv al naar Jul en Julia en wilde heel graag naar ‘de muizen’. De dag heeft indruk gemaakt en dan vooral de Julianatoren, want deze toren bouwt hij nog geregeld na met zijn Duplo en blokken, hihihi. Ik zal hem dan ook superduperblij maken, als hij nog een keer mag gaan! En prinsessen en sprookjes vind hij ook leuk, dus dat wordt genieten voor hem!

 86. Saskia Spruit zegt:

  Jaaa! Deze zouden wij heel graag winnen!
  Mijn dochter is 1 augustus jarig en dit zou een fantastische dag kunnen zijn in Julianatoren. Wij doen dus graag mee!

 87. Heidie van der Steeg zegt:

  Wat zouden de kinderen dat superleuk vinden om deze zomervakantie naar Julianatoren te gaan?. En zeker die AFAS sprookjesweken lijken me de moeite waard. Zeker weten dat mijn dochtertje haar prinsessenjurk ? zou dragen als wij mochten gaan ?

 88. Natas O zegt:

  Mijn dochter is er één keer geweest en het park heeft indruk achtergelaten. Telkens roept ze wanneer we weer gaan. Deze schoolvakantie hebben we verder geen vakantie plannen maar een dagje op stap zou ze geweldig vinden, zeker naar dit park waar ze het maar steeds over heeft. Gezellig dagje uit met mijn gezin en dan mag ze ook nog een vriendje mee nemen !

 89. Femke Spruit zegt:

  Wat een leuke actie zeg! Ik doe heel erg graag mee! Wij zijn er 1x geweest en zouden erg graag nog een keer willen. Onze dochter heeft destijds erg genoten, maar onze zoon was nog te jong om er iets van mee te krijgen.
  Ik ga hard duimen om te winnen! Spannend! ?

 90. Patricia zegt:

  Het lievelingspark van onze dochter! Ze vind het geweldig daar. Dus ik loot graag mee

 91. Iris Avezaat zegt:

  Jaaaaaaa leuk voor ons gezin…broertje en zusje samen plezier maken en papa en mama genieten van hun plezier!!.

  Ik ga nu heel hard duimen!!

 92. Tamara v Bodegom zegt:

  ik zou m’n kids dolgelukkig maken met een dagje julianatoren! Ze hebben vorige week Rapunzel op tv gezien en ze blijven er maar over praten. Dat was grappig! Als ik dat nu ook nog eens kon combineren… én AFAS én Julianatoren…. wauw… ik geloof dat ik dan kans zou maken op de titel “liefste mama” 😀 😉

 93. Marieke zegt:

  Ik doe heel graag mee! Gaat Elin superleuk vinden (en Joas misschien ook wel, of zou hij nog te jong zijn?)

 94. Eline zegt:

  Wauw dat zou wel ontzettend tof zijn! Mijn dochter zeurt al een tijd de oren van mn kop… ik wil naar jul&jul. Maaaamm wanneer gaan we nou naar de julianatoren. Ze is nu 3,5 en is er nog nooit geweest…. dat zou een hele ervaring voor haar zijn! Dus ik ga duimen voor deze kans op 4!!! Tickets (kunnen opa&oma ook meteen mee) ?

 95. Natalie zegt:

  Leuk! Zelf als klein meisje heen geweest, maar nog niet met mijn eigen meiden (ze zijn 5 en 8 jaar) Kan me herinneren dat ik het erg naar mijn zin heb gehad in julianatoren ? Hoe leuk zou het zijn om nu samen met mijn eigen gezinnetje een super dag te beleven ☺

 96. Anke zegt:

  Dat zouden onze jongens van bijna 4 en 7 heel tof vinden! Ze zijn er nog nooit geweest. En na jouw foto’s zijn we wel heel enthousiast!
  Ik ga duimen ?

 97. Natascha zegt:

  Wat een gave actie. Ik zou graag mijn kinderen willen verassen met deze kaartjes. Ik zou graag hun blije koppies zien!

 98. Lisanne zegt:

  Na wat roerige weekjes met een zieke mama die de vakantieplannen in de soep gooit, gun ik mijn aapjes van 5 en 7 om zich terug te trekken in een sprookjeswereld en de zorgen even te vergeten. En dan misschien wel met opa en oma die zich zo te lezen ook op hun plek zullen voelen. Dat kan mama de boel ook niet ophouden want of zij wel in het spookhuis durft is maar de vraag

 99. Lisanne zegt:

  Na wat roerige weekjes met een zieke mama die de vakantieplannen in de soep gooit, gun ik mijn aapjes van 5 en 7 om zich terug te trekken in een sprookjeswereld en de zorgen even te vergeten. En dan misschien wel met opa en oma die zich zo te lezen ook op hun plek zullen voelen. Dat kan mama de boel ook niet ophouden want of zei wel in het spookhuis durft is maar de vraag

 100. Rianne Weerd zegt:

  wij doen graag mee, onze meiden willen ook wel zo’n leuk dagje uit! Ik hoor en lees veel over de Julianatoren en eigenlijk alleen maar positief, dan kunnen wij dat ook ervaren.

 101. Anneke zegt:

  Ik maak graag kans om samen met mijn dochters Eske en Meis naar de Julianatoren te gaan! We zijn er 1x geweest, twee jaar geleden en mijn oudste dochter heeft het er nóg over!

 102. Petra Gogan - de Wit zegt:

  Oh wat leuk!!! Ik maak graag kans voor mijn zoontje van 2 en dochter van 5. Door omstandigheden kunnen wij weer niet op vakantie dit jaar dus zou het superleuk zijn om een dagje naar Julianatoren te gaan! Zijn we nog nooit geweest..en de sprookjesweken maken het wel extra bijzonder ?

 103. Sabien verschuur zegt:

  Ohhh wij hadden tot 2 jaar geleden elk jaar een abo voor onze 2 oudste kiddies. Nu met onze jongste is het er niet van gekomen om er heen te gaan. Onze jongste is nu 2,5 jaar en roept elke week, Juul toe mama? Helaas even de middelen niet om kaartjes te kopen!
  Hopelijk kunnen we ons jongste ventje binnenkort blij maken!!

 104. Annemarie zegt:

  Heel graag! Hier ben ik echt nog nooit geweest. Niet zelf en niet met mijn kinderen (4 en 6 jaar). Maar het klinkt als een leuk uitje voor ons gezin dus ik ben er erg benieuwd naarz

 105. Kristel zegt:

  Lijkt me heel erg leuk om heen te gaan. We zijn er nog nooit geweest en lijkt me een super leuke activiteit om heen te gaan. Lekker een dagje weg en samen genieten van al het moois wat het park te bieden heeft en dat is genoeg te zien op jouw foto’s en op internet. We gaan duimen 🙂

 106. Nicol meewis zegt:

  Wat een kei gave win actie! Mijn zoontje zei meteen oh mama doe je mee? Daar wil ik nog wel een keertje heen. Met hem heb ik toen samen een super leuk dagje gehad. Even samen weg, inmiddels hebben we ook een dochtertje van 4,die is hier nog nooit geweest en hoe leuk zou het zijn om het haar ook te mogen laten zien;) denk dat jut en jul haar favoriet zijn, en al die gave attracties,allemaal voor hun leeftijd, waar ze in mogen! Zou een super feest zijn ??

 107. T van der valk-partal zegt:

  Ik doe graag mee met de winactie, mijn kids zijn echt te groot voor Julianatoren, maar mijn buurmeisjes niet en houden ook nog eens van prinsessen ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.