Kidsinterieur inspiratie: van meubelset tot muursticker

Vinden jullie het ook zo heerlijk om weg te dromen bij mooie interieurs en accessoires? Wij zijn nog bezig met de slaapkamer van de jongste, die vorige week een grote meisjes bed kreeg. Maar ook voor de badkamer, de hal én de woonkamer zoek ik naar oppeppers. Of eigenlijk vooral naar opbergruimte, haha. Een opgeruimd huis toont netter én maakt ruimte in je hoofd. Ik kreeg weer van alles in mijn mailbox en maak bij deze een hopelijk inspirerend overzichtje van wannahaves voor je woning en dan met name voor de kindjes.

Natuur aan de muur van Studio Bluebird

Heb je geen groene vingers? Studio Bluebird biedt uitkomst met deze bijzondere muurstickers van verschillende soorten cactussen. Deze planten hebben geen water nodig en hebje in huis vanaf 14,95 euro. Maar ze hebben ook hippe stickers van bijvoorbeeld flamingo’s á 34,95 euro. Echt gaaf voor een meisjeskamer! De producten uit deze webshop worden regionaal geproduceerd en zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en milieuvriendelijke verf. Kijk op www.studiobluebird.nl voor nog meer gave eyecatchers op de wand.

Meubelsets voor elke ruimte

Jullie weten dat ik houd van one stop shopping en dan is een online winkelcentrum als OO Shopping ideaal. Allerlei verschillende winkels bij elkaar op 1 website, zorgt voor heel veel inspiratie. Zeker op het gebied van meubelsets. Zo vond ik er een mooie strakke badkamerkast, een kast en nachtkasje die ideaal bij het nieuwe bed van mijn dochter passen én een gave kantoormeubelset. Als ik daar toch eens de ruimte voor zou hebben! Zeker voor slaapkamers scheelt het dat alles bij elkaar past, ik ben er gewoon niet handig in om verschillende merken met elkaar te combineren en zo weet je zeker dat alles bij elkaar past.

Voor kinderen vond ik er ook hele gave items, die net even anders dan anders zijn. Een monsterdekbedovertrek, een verstopmeubel, een Star Wars stoel, donutkussens (8,99 euro) en een kast in de vorm van een benzinepomp.

Done by Deer: vakkenkast of commode?

Een echte eyecatcher is deze open vakkenkast van Done by Deer, die je ook als commode kunt kopen door er een los verkrijgbare verschoningstafel op te monteren. Is je kind uit de luiers dan haal je deze er simpelweg weer af en heb je nog steeds een mooi opbergmeubel. Het simpele Deense design van Done by Deer vind ik erg mooi, maar het is wel prijzig met 469 euro. Hij is verkrijgbaar in wit en grijs bij Grasonderjevoeten.

Dinosaurus lampjes

Ze mogen dan al lang uitgestorven zijn, dino’s zijn nog steeds cool. Ik vond bij Coolgift deze stoere dino lampjes. Ze zijn er in 3 kleuren: Tyrannosaurus Rex (oranje), de Triceratops (wit) of de Diplodocus (blauw). Hij werkt op LED-licht en een stekker. Prijs: 39,95 euro.

dino lampKidsdepot spulletjes

De stoere stijl van Kidsdepot spreekt mij ook erg aan. Zo is er een gave kindertafel van hout en metaal (prijs 99,95 euro) en hebben ze nog meer eyecatchers in hun herkenbare industriële stijl. De bijpassende stoeltjes kosten 49,95 euro en ze hebben ook handige stapelbare opbergboxen voor ditjes en datjes in de kleuren roze, grijs, wit, zeegroen, zilver of blauw. Deze kosten 34, 95 euro per stuk. Ook de krukjes vind ik erg leuk, iets goedkoper dan de stoeltjes ook met 39,95 euro en verkrijgbaar in de kleuren Old Grey, Old Pink, Old Blue, Old white en Yellow. Alles is te vinden bij Ikbenzomooi.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Lees ook:

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Mastello zegt:

    Er is genoeg keuze in ieder geval!

  2. Fleur zegt:

    Ik hou erg van het Deense Desgin, dus ik ga voor de vakkenkast van Done by Deer

  3. Ik vind de dinolampjes erg leuk! Mijn oudste heeft ook een poster met allerlei dino’s erop. Zou leuk staan in zijn kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.