De Num Noms geven licht!

Zoet, schattig en ze ruiken lekker: de Num Noms zijn ontzettend leuk. Mijn dochters hadden het geluk om vorig jaar al kennis met deze schattige figuurtjes te mogen maken, maar het zijn verzamelspeeltjes. En dat betekent dat er steeds leuke nieuwe varianten in de winkels liggen. Ik informeerde een tijdje terug bij het pr-bureau al of de Num Noms ook met wat stoerdere uitvoeringen zouden komen, speciaal voor jongens. Toen was daar geen antwoord op, maar inmiddels heb ik zelf in de winkels ook leuke Num Noms voor jongens gespot.

num noms lumiereNog steeds uitermate schattig, maar jongens zullen zich door de rijdende etenswaar meer aangesproken voelen. Hoewel ze de eerste edities ook al leuk vonden hoor, als ik op de reacties en het speelplezier van mijn neefjes af ga. De ‘Partyfoods’ heet deze lijn en ze zitten in die mysterieuze yoghurtpakjes verstopt, waarvan je vooraf niet kunt zien wat er in zit. Num Noms zijn dan ook echt ‘unboxing stuff’, iets wat alle vlogger volgende kinderen graag thuis willen naspelen.Afgelopen voorjaar werd het Num Nom aanbod nóg groter. Ook letterlijk want er zijn nu grote pluche knuffels van verkrijgbaar! Schattig! De kleine verzamelpakjes kregen eveneens een nieuwe serie: de lumiere Num Noms die licht geven. Van deze reeks kun je er meer dan 85 verzamelen, waaronder special edition personages.

Lees ook: Ja! We gaan stickers verzamelen van de LOL poppetjes!

Num Noms unboxing

Mijn dochters kennen zoals gezegd de Num Noms al, dus ik heb de unboxing voor jullie gefilmd. Met 4 en 6 jaar zijn ze precies de doelgroep van deze speelgoedrage en dat kun je zien. Voor wie de Num Noms nog niet kent even een kleine toelichting op dit speelgoed. Ze bestaan uit twee delen: de Nums zijn de zachte figuurtjes, die je stapelt op de hardere Noms. Ze zijn voorzien van een eigen geurtje waardoor je geurcombinaties kunt maken. De Noms hebben elk een eigen gadget, zo zijn er Noms met wieltjes, lipgloss, een stempel en nu dus ook met een lampje.

Wat vinden wij van deze nieuwe Num Noms?

We hebben ze uitgebreid getest en bekeken. Daarna werden ze gecombineerd met de Num Noms die we al hadden (de lipglossjes uit de vorige editie waren razendsnel leeg trouwens…) Na de eerste speelmomenten hebben we een hut gebouwd van de Vlakkies, zodat we de lampjes goed konden zien én er extra leuk mee konden spelen. Lichtjes in het ‘donker’ zijn natuurlijk heel interessant en bijzonder. Inmiddels betrap ik mijn dochters er regelmatig op dat ze een Lumiere Num Nom als een soort nachtlampje aan hebben gezet naast hun bedje. Dat lichtje knippert dan in het donker… en zet ik vervolgens toch maar uit als ik zelf naar bed ga en het lampje ontdek.

Wishlist: Luxe Num Nom lunchboxen

Op de wishlist van mijn meisjes staat nu de luxe lunchbox van de Num Noms. Dit is een grote trommel met tien geurige Nums, een verrassings-Num en twee Noms. Deze Noms zijn eigenlijk kleine stempeltjes, allemaal met een eigen kleur en icoontje. Ook zijn er in deze set Noms met gummetjes. De Num Nom lunchboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maaltijdthema’s, met herkenbare geuren. Het handige van deze box is dat hij een hele fijne opbergplek voor je Num Noms vormt. Zelf vind ik de kleine Num Nom verpakkingen leuk materiaal voor op de verlanglijst voor mijn jongste dochter haar 5e verjaardag: een leuk klein cadeautje.

Lees ook: Leuke cadeaus voor kinderen van 8 jaar waar je misschien niet aan had gedacht

Koop ze hier of kijk voor meer cuteness op de website van de Num Noms. Je shopt een klein surprise yoghurtpakje bij Intertoys al voor 3,99 euro.

Verzamelen jullie al Num Noms?Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Fleur zegt:

    Hier ook fans van de Num Noms! Die met lichtjes zijn wel erg leuk

  2. Nee, hier worden ze niet verzameld, maar ze zijn zeker schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.