Verlanglijstje en partijtje 5e verjaardag

Wat gaat de tijd toch snel, mijn kleine mopje viert alweer bijna haar 5e verjaardag! Ik moet nog druk aan de bak met traktaties, plannen van een partijtje, bestellen van een taart en het inslaan van de benodigde spullen voor alle feestjes. En ik heb nog maar 1 weekend dat eigenlijk al vol zit. Eeps! 

 Eerst maar eens een verlanglijstje opstellen. We krijgen nu zo vaak speelgoed om uit te proberen, dat ik het belangrijk vind dat mijn dochter op haar verjaardag geen ‘rommel’ krijgt, maar dingen waar ze echt graag mee speelt. Liefst uitbreidingen dus van haar favoriete speelgoed en bezigheden. Maar niet te duur, want het moet wel betaalbaar blijven. Een aardigheidje.

Wat zet ik op haar lijstje?

 1. Vlakkies – uitbreidingen heb je al voor 12,50 en hiermee speelt ze iedere dag.
 2. Bunchems – binnenkort volgt de review, erg leuk en uitdagend speelgoed en een uitbreidingszakje heb je voor nog geen 7 euro.
 3. Lego – duurzaam en ze pakt dit steeds vaker nu ze ouder wordt.
 4. Knutselspullen – ze bergt haar stiften altijd zonder dop op, het stoepkrijt van vorig jaar is versleten en ze is erg graag creatief bezig. Een stoepkrijtmandala zou erg leuk zijn voor buiten.

Wat vraagt ze zelf?

 1. Een fiets zonder zijwieltjes. Maar die heeft ze al (papa heeft alleen de zijwieltjes er weer terug op gezet, want het is nog erg moeilijk). Way too expensive!
 2. My Little Pony – alle 4 de seizoenen op Netflix worden keer op keer herhaald. Denk dat we elk seizoen inmiddels 10x hebben gezien als het niet meer is.
 3. Bezoek aan Lego World (dat is pas in oktober weer), de Efteling (zijn we vorig week op vakantie geweest), de dierentuin en… Nog veel meer. Ze geniet erg van dit soort uitjes 🙂
 4. Knutselspullen, vooral vrolijke plakbandjes en andere dingen waarmee ze iets in elkaar kan zetten.
 5. Een prinsessenpartijtje <3
 6. LalaLoopsy – binnenkort mag ik waarschijnlijk een setje hiervan reviewen, dus leuk voor haar. Hoop dat het doorgaat!

Na het schrijven van het eerste deel van dit blogje, kreeg ik een mystery visit toegewezen en kon ik tot mijn blijdschap vast wat benodigdheden voor het partijtje afstrepen: 

Superleuk toch? Mevrouw heeft helaas al 3 dagen koorts, dus ik hoop dat ze snel opknapt. Papa heeft haar vertroeteld en morgen is het mijn beurt. Ik denk dat we dan wat verjaarsvoorbereidingen gaan doen, ze was in ieder geval blij met mijn aankopen. “Wauw, krijg ik een Anna-partijtje?”  Morgen ook vast een draaiboekje maken voor het partijtje met leuke activiteiten. We willen ruimte laten voor vrij spel, maar er moeten natuurlijk ook wat dingen in prinsessen-thema op het programma staan. Onze kleine meid krijgt een thuispartijtje en ze wil zelf heel graag snoephappen en koekhappen. Ik zat te denken aan een prinsessenrace op de verkleedhakjes (met aardappel oid op een lepel) en een knutselactiviteit. Bij Lobbes ga ik op zoek naar iets leuks en dan wil ik ook meteen blikgooien en soortgelijke dingen aanschaffen, voor als het mooi weer is. Kunnen we eventueel nog even buiten spelen. En een vriendin tipte marshmellows om een iglo van te bouwen.

De Oreo’s zijn voor de traktatie, ik pik het idee van Mammiemammie (zie deze blog). Zo cute!

Hebben jullie nog leuke ideeën?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Evelien zegt:

  Wij hebben afgelopen november ook een prinsessenfeestje thuis gehouden, onze middelste werd vijf. Als knutselactiviteit heb ik bij de Action kartonnen speeldoosjes kunnen kopen (je kent ze wel, met een ballerina die rondjes draait op een muziekje 🙂 Ik had veel glitter plaksteentjes en andere mooie glitterstickertjes gekocht waarmee ze het hebben versierd, erg leuk geworden.
  Bij aankomst van de prinsesjes lag er een stapel Frozen kleurplaten klaar die we nog even hadden uitgeprint. Verder kwamen alle dames verkleed als prinses en heb ik ze geschminkt (naar eigen keus)
  Op mijn Instagram staan nog wat fotootjes 🙂
  Heel veel plezier alvast en natuurlijk veel beterschap!

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuke ideetjes, dankjewel! Hopelijk kan ik zaterdagmiddag even langs de action, maar vandaag wat freubels bij Lobbes besteld. action is toch een half uur rijden, dus daar kan ik niet zomaar even heen

 2. Sigrid zegt:

  Hopelijk knapt ze snel op. Lief dat je zo je best doet voor je meisje. En tijd laten voor vrij spel is idd ook iets wat ik heb geleerd, dat vinden ze echt leuk. Een DIY kroontje van de Action zelf inkleuren, beplakken met diamantstickers of als je het aandurft (ik gruwel ervan…) glitters is ook leuk, of maskers maken… Nouja, volgens mij wordt het wel gezellig 🙂 Succes met voorbereiden!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel! Morgen kunnen we hopelijk de uitnodigingen uitdelen, want het is volgende week al. Ze is gelukkig weer aardig opgeknapt vandaag, al zijn we toch even langs de huisarts geweest.

 3. Mahwish zegt:

  Klinkt gezellig! Voor het knutselen is een kroontje maken of een toverstaf ook leuk. Bedankt voor de pingback 😉

 4. Saskia zegt:

  Beterschap. Nu maar hopen dat ze op tijd beter is voor haar verjaardag. Het klinkt in ieder geval als een heel leuk feestje.

  1. Marguerita78 zegt:

   Duurt gelukkig nog een week 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.