Nieuwe sets van My Little Pony + winactie (gesloten)

My Little Pony is al decennia lang het meest succesvolle meisjesspeelgoed van Hasbro. Geen wonder als je bedenkt dat kleine meisjes grote ontdekkers zijn met een rijke fantasie. Ik kreeg zelf een My Little Pony voor mijn 6e verjaardag (in 1984), wat was ik daar blij mee! Ik had er slechts 1, maar heb er veel mee gespeeld. Mijn meisjes zijn wat rijker bedeeld in het speelgoed. Moet ik iets compenseren uit mijn jeugd? Uhm… Nee hoor, ik ben gewoon een enorme speelgoedfan. En dankzij mijn bloghobby kon ik mijn dochters ook verwennen met My Little Pony’s 🙂 We kregen van Hasbro Pinky Pie toegestuurd en Rarity met haar Booktique. Zo leuk!

Op mijn 6e verjaardag kreeg ik een pony 🙂


Zoals jullie al vaker konden lezen, heb ik echte meisjesmeisjes. Ze verzinnen verhaaltjes met alle soorten figuurtjes. My Little Pony past dus goed in hun straatje. Peuter koos Pinky Pie uit, dus mocht haar zus Rarity hebben. De moderne paardjes zijn wel iets kleiner dan die van vroeger. Ook de tekenfilms, die we via Netflix regelmatig kijken, hebben een update gehad. Het leuke van de Pinky Pie die wij ontvingen is dat hij net als een schudbol gevuld is met glimmende ballonnen. Die dansen door het paardenlijfje als je hem op z’n kop houdt.

DSC_0012

De doelgroep van Little Pony, inclusief mijn kinders, zit in de leeftijd (3+) waarop ze langzamerhand de waarde van vriendschap en hun eigen plaats daarin ontdekken. De magie van vriendschap is precies waar het om draait in de wereld van My Little Pony! Ik las in het persbericht dat dit ruim 30 jaar geleden begon met zes magische Pony vriendinnetjes, gebaseerd op de creaties van de Amerikaanse illustratrice Bonnie Zacherle. Aangezien ik mijn pony kreeg in 1984, klopt dat wel (dat is 31 jaar geleden)! Wat voel ik me ineens trendsettend 🙂 of early adopter moet ik eigenlijk zeggen hè, in marketing termen?

Haartjes kammen
Haartjes kammen
De Pony-heldinnen van nu, Twighlight Sparkle, Pinkie Pie, Fluttershy, Rainbow Dash, Applejack en Rarity, beleven samen de leukste avonturen in het land van Equestria. In tegenstelling tot vroeger heb je het geen barbie-achtige kleertjes bij, de accessoires in de Booktique zijn erg leuk maar wel van plastic. Het assortiment waar Sinterklaas in 2015 uit kan kiezen anno 2015 bestaat uit My Little Pony’s, met een prachtig sieraad, of een pony met magische glitters als je
haar schudt (zoals onze Pinky Pie), of een grote Rarity van wel 19 cm met diamanten!

DSC_0016

Voor de stoerdere dames (of vrouwelijke heren) is er een Pinky Pie met op afstand bestuurbare scooter met afstandsbediening in vlindervorm (kost ongeveer 40 euro). Het ultieme Pony droomcadeau dat niet in de zak past, maar wel ernaast is het kasteel van Canterlot. In dit kasteel geven Princess Celestia en Spike de draak de beste feesten. Het kasteel is bijna 75 cm hoog, heeft drie verdiepingen en een echte lift om alle pony’s naar de eerste en
tweede verdieping te brengen. Bij dit kasteel zitten meer dan 40 accessoires., de prijs ligt rond de 100 euro. Maar goed, daarmee geef je wel uiting aan de dromen uit je eigen kindertijd, haha.

DSC_0019

My Little Pony Rarity Booktique
Wij ontvingen de Rarity Booktique (ongeveer 40 euro in de winkel), een schattig draagbaar huisje dat je kunt openslaan als een boek met pagina’s die de kamers voorstellen: een boetiek, slaapkamer en een schoonheidssalon. De Booktique bevat 20 accessoires die vooral mijn peuter razend interessant vindt! Het huisje is een leuke bijzaak, alle kleine priegeldingetjes daarmee wordt gespeeld, haha. De kleuter is ook gek op haar pony, maar kijkt niet zo om naar het huisje en de accessoires. Mijn peuter is er echter helemaal weg van! En ze slepen de pony’s overal mee naartoe.
DSC_0024
Winactie
Voor meer informatie over dit speelgoed kun je kijken op de site van My Little Pony en de site van Hasbro. Ik mag onder de lezers van mijn blog een Little Pony verloten. Wil je kans maken? Ik hoor graag of jij zelf met Little Pony hebt gespeeld toen je klein was en voor wie je een paardje wilt winnen. Laat een berichtje achter en maak kans.
Maak kans op een My Little Pony
Maak kans op een My Little Pony

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.