Waar vind je de hipste geboortekaartjes?

Er is een ware babyboom gaande in mijn omgeving. Vorig jaar regende het zwangerschapsaankondigingen en nu worden één voor één de liefste baby’s geboren. Ik ben er zelf alweer even uit, maar als blogger blijf ik wel op de hoogte van de laatste babytrends natuurlijk. En waar ik mijn auto vol laadde met zware mappen vol met geboortekaartjes van de drukker… hoef jij dat als zwangere niet meer te doen! De kwaliteit van kaartjes die je via internet besteld, is namelijk ook met zijn tijd meegegaan. 

Omdat ik niet alleen kraamcadeautjes shoppen leuk vind, zet ik vandaag voor jou de leukste geboortekaartjes op een rij die je online kunt bestellen. Ik heb wat verschillende stijlen uitgezocht en ben erg benieuwd of er iets tussen zit in jouw smaak?

Snel naar Hip voor de Heb!(Opent in een nieuwe browsertab)

Hippe Geboortekaartjes

Deze 5 kaarten vond ik bij Hippe Geboortekaartjes. Als ik een jongetje zou krijgen, is die met de olifant echt helemaal te gek. Voor meisjes hadden ze ook leuke kaartjes met flamingo’s, maar die dromenvanger is een kaartje om verliefd op te worden. De kaarten zijn in verschillende formaten te bestellen en je kunt kiezen uit meer dan 20 kleuren enveloppen! Een proefdruk bestellen kan ook en als je voor 18.00 uur besteld dan ontvang je de kaartjes de volgende dag.

Babyboy shopping (kwam thuis met veel meisjesspul…)(Opent in een nieuwe browsertab)

Geboortekaartjes van Hier ben ik

Hier ben ik adverteert met betaalbare geboortekaartjes en je kunt hier ook kaartjes bestellen met de foto van je baby er op. Die foto hoeft dus niet persé op de buitenkant te staan, maar kan ook prima aan de binnenzijde worden gedrukt. Er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden en stijlen. Ook hier kun je weer proefdrukken bestellen en kiezen uit meer dan 20 kleuren enveloppen. Zo’n kaartje met foto vind ik zelf altijd wel leuk om te ontvang, omdat je dan weet hoe het kindje er uit ziet. Wel is het zaak om echt een mooie foto hiervoor te gebruiken, liefst door een professionele fotograaf of zelfs een speciale geboortefotograaf. Dan heb je toch het mooiste resultaat.

6 nieuwe baby musthaves!(Opent in een nieuwe browsertab)

Geboortekaartjes van Hip Design

Ook bij Hip Design Kunst & Kaarten volgen ze de laatste trends en kun je eenvoudig online bestellen. Het leuke is dat je hier ook de papiersoort kunt bepalen waarop het kaartje wordt gedrukt. Kies bijvoorbeeld natuurkarton, zijdeglans, fotopapier, yvory gold, parelmoer of oud-Hollands materiaal, passend bij de stijl van jullie kaartje. Ook hier kun je natuurlijk een proefdruk ontvangen en heb je je bestelling binnen een dag in huis, wanneer je voor 18.00 uur besteld.

Tot slot nog een tip van mij, wij vonden destijds de kaartjes met lintjes en doorzichtige omhulsels prachtig. Vinden we nog steeds, maar het was wel erg veel werk om de kaartjes in elkaar te knutselen! Gelukkig kregen we hulp van oma.

Prinsesjes op de kerstkaart(Opent in een nieuwe browsertab)

Persoonlijke postzegel

Oh, en bij dochter 2 hebben we als geboortezegels een persoonlijke postzegel laten maken. Hierop stond een foto van de oudste die Nijntje op mijn dikke buik tekende met schmink. Hoe schattig is een bellypaint van je eigen kind tenslotte? (Ok, papa had Nijntje getekend, de dreumes mocht haar inkleuren, maar het was toch supercute om te doen en we kregen leuke reacties op de postzegels.)

Ben jij naar de drukker gegaan voor je geboortekaartjes? Of heb je ze online besteld? En zit er hier iets tussen in jouw smaak?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Fleur zegt:

    Ik vond het heel lastig om er eentje te kiezen, er is zoveel keuze. Ik heb het daarom mijn vriend ook laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.