Wow, is het ineens tijd voor verwennerij voor mama?

Schiet shoppen voor jezelf er bij jou ook vaak bij in? Of het plannen van een kappersafspraak? Hier in huis wel, de kinderen groeien natuurlijk rap en hebben daarom steeds nieuwe dingen nodig. De man moet er representatief uit zien op het werk. En ik? Tja, ik zet mezelf toch meestal onderaan het lijstje. Noem het karma of toeval, maar ineens lijkt de tijd daar om eens goed voor mezelf te zorgen.

pet van sachaIk ben nog niet helemaal bij met reviews schrijven, maar wie mijn pagina op Facebook volgt is het vast opgevallen. Na alle verwennerij voor mijn kinderen, is mama aan de beurt. Vlak voor mijn verjaardag mocht ik voor mijzelf shoppen bij Sacha en heb ik wimperextensions laten zetten bij Star Lashes. Terwijl ik dit schrijf wil ik eigenlijk heerlijk op de bank hangen, want ik ben vanmorgen verwend met een Relaxing Back Massage in de nieuwe Spa van het Kurhaus. Bovendien mag ik vanaf januari deelnemen aan de Soul Styling Club én heb ik van de nood een deugd gemaakt door gisteren weer eens naar de kapper te gaan, omdat we wegens werkzaamheden geen stroom hadden. Bovendien heb ik na het bloggen (om kwart over 10 ’s avonds, haha) het bad vol laten lopen om nog even te relaxen voor het slapen gaan. Ondertussen las ik wel een interessant boek dat ik aan het reviewen ben, maar het was heerlijk!

zwarte laarzen

Rustiger aan doen?

Van veel lieve lezeressen kreeg ik de afgelopen maanden al opmerkingen of ik niet wat rustiger aan moest doen, of ik mezelf niet voorbij liep, of ik wel genoeg aan mezelf dacht. Het lot heeft besloten dat jullie gelijk hebben, zo lijkt het wel. “Wat zie je er goed uit en wat heerlijk dat je even tijd aan jezelf besteed,” zei een lieve vriendin vanmiddag tegen me. Het voelt ook fijn en heerlijk allemaal. De blogs mét winacties over mijn mooie nieuwe wimpers (echt zó blij mee!) en alle ins en outs van de Spa in het Kurhaus komen snel hoor. Ik deel mijn ervaringen graag, er valt over beiden heel veel te vertellen 😀 En wat de Soul Styling Club precies is, deel ik binnenkort met een fijne kortingscode 😉 Een hele fijne samenloop van omstandigheden in ieder geval, die ervoor zorgt dat ik naast het harde werken tijd neem voor mezelf. Bovendien probeer ik de online tijd ook wat te minderen als de kinderen thuis zijn.

Wat heb ik geshopt?

De eerste me-time kwam zoals gezegd van webshop Sacha, waar ik mocht winkelen. Voor mijzelf. Yes! Op de foto’s van mijn blogtoer zag je misschien dat het enige paar laarzen dat ik heb niet zo mooi meer is. Ze zijn ook al een jaar of 10 oud. Bovendien zijn ze bruin, dat past niet overal bij. Mijn zwarte laarzen heb ik vorig jaar in de prullenbak moeten gooien. En verder heb ik alleen lage laarsjes. Ik ging dus voor een goede basic waarmee ik onder rokjes en jurkjes voor de dag kan komen: zwarte laarzen. Alleen de doos waarin mijn bestelling werd geleverd was al genieten, check mijn instagram.

Love this box! #sachashoes @sachashoes En dan heb ik de inhoud nog niet eens gezien #mamablogger #marstyle #linkinbio #schoenen #review

Een foto die is geplaatst door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Zwart & suede

Voorwaarden: zwart, hoog, een hakje maar niet al te hoog en geschikt voor mijn dikke kuiten. Ik kwam uit op dit suede paar met een mooi patroon van stiksels. Ze zitten gelukkig heerlijk! Alleen het aan en uit trekken gaat nog wat lastig, maar ik merk dat het materiaal steeds makkelijker mee geeft en soepeler wordt. Vandaag had ik ze ook weer aan om netjes voor de dag te komen. Hoe vinden jullie ze?

Sale in de Sacha webshop

Na het uitzoeken van deze fijne basic had ik nog een klein beetje shoptegoed over en besloot ik in de sale te kijken. Nou, die moet je dus gezien hebben: heel veel leuke items afgeprijsd naar 1 of 2 euro! Ik kon dus zo een hele mooie ketting, 2 paar oorbellen én een gebloemde pet in mijn winkelmandje stoppen. Hoppa! Helemaal blij om op de valreep nog zo’n voordeeltje te scoren, dat snappen jullie.

Met dank aan Liesbeth en mijn man voor de foto’s (genomen voor de wimperextensions).

Lees ook:

Shoplog: saleshoppingLeuk voor NL, heeft leuke winactiesStoere schoenen, lieve laarsjes en ander stapplezier(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)

Wat vinden jullie van mijn aankopen? En wanneer heb jij voor het laatst echt tijd aan jezelf besteed (schoonheidsspecialiste, kapper, massage, styling, shoppen, …)?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Fleur zegt:

    Groot gelijk! Afgelopen dinsdag ging ik een dagje winkelen, helemaal alleen. Heerlijk!

    1. Marguerita78 zegt:

      Oeh heerlijk! Nog leuke dingen geshopt?

  2. Dhini zegt:

    AAah heerlijk zo verwennen. Dat wil ik ook

  3. Natasja zegt:

    Ik vind je laarzen erg leuk!

    1. Marguerita78 zegt:

      Dankjewel Natasja! Ik ben er erg blij mee 🙂

  4. Susan zegt:

    Wat een toffe laarsjes!

    1. Marguerita78 zegt:

      Thanks Susan! Ben er heel blij mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.