Leuk voor NL, heeft leuke winacties

Maandelijks wordt er iets leuks verloot door webshop LeukvoorNL. In de maand april mocht je zelf kiezen welke prijs je wilde winnen. Poldermama waagde ook een gokje. Er was keuze uit tien verschillende items met winkelwaarde 29,95 uit de webshop. Ik viel voor de modern Delfts blauw gedecoreerde schaaltjes van Pols Potten.

 
De selfie is niet helemaal gelukt en voor dochterlief bleek het nog lastig om te fotograferen met de ipad, maar you get the picture. Ik viel in de prijzen! De kommetjes zijn echt erg mooi. De webshop zelf is ook een aanrader voor originele cadeautjes. De snelle levering kan ik beamen, de ene dag hoor je dat je gewonnen hebt en twee dagen later stond de postbode aan de deur. LeukvoorNL verzend gratis bij bestellingen vanaf 20 euro, retourneren is kosteloos. Weer een leuk onbekend webshopje gevonden op deze manier dus!

Ennuh… Mijn schaduw is best creepy! Whahaha.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjon1911 zegt:

    Wat ben jij toch een geluksvogel 😀 Al mag ik niet klagen… ik had afgelopen twee keer prijs: het mam vertel eens boek en een kinderboek de Koning & ik…. Maar het komt zelden voor hoor 😉

  2. Wat ben jij toch een held in dit soort dingen vinden… Geweldig! En die schaduw… Hahaha Volgens mij vloog er echt een heks voorbij want hierin herken ik je niet echt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.