Geproefd: Fred & Ed pretpakket

Jummie jummie, Fred & Ed kwamen met de post! We mochten de nieuwe kleurenpret bakmixen uitproberen. Twee soorten pannenkoekmix, 3 kleuren koekjesbakmix en 3 kleuren cakebakmix. Superleuk, want met de verschillende kleuren deeg kun je lekker creatief zijn. Met dit miezerige weer een leuke activiteit voor de herfstvakantie. Daarom heb ik de cakemix ook bewaard, de pannenkoeken met Fred & Ed stroop en de koekjes hebben we al wel gebakken. Kijk je mee?

fred en ed kleurenpretKleurenpret koekjes bakken

Wie mij kent, weet dat ik geen held in de keuken ben. Daarom heb ik foto’s gemaakt terwijl papa met de meisjes ging koekjes bakken. Dat vonden ze erg leuk. Ieder kreeg haar eigen kleur deeg om te kneden en vormpjes uit te steken. Daarna met contrast kleuren figuurtjes ervan maken. Met het overgebleven deeg maakte papa nog mooie langwerpige driekleurenkoekjes. Erg lekker en je huis geurt altijd zo fijn als er koekjes in de oven zitten…

Pannenkoekentijd!

Toen er een neefje over de vloer kwam, probeerden we de pannenkoekmix. Dat vond hij wel een leuke verrassing 😀 . Overigens leert een vergelijking van de ingrediënten dat er niet heel veel verschil zit tussen de meergranen pannenkoekmix en de gewone versie. Beiden lekker 😎 . Grappig is het bijgesloten sjabloon om vormpjes te maken met poedersuiker. De stroop van Fred & Ed is zoals je ziet ook door kinderen makkelijk en zonder knoeien te gebruiken. Mijn neefje schreef zijn eigen naam ermee op z’n pannenkoek, dat had hij leuk bedacht!

Het enige dat we nog niet hebben uitgeprobeerd zijn de kleurenpret cakejes, maar ik denk dat ook die er heel vrolijk uit zullen zien! Een leuke activiteit voor een regenachtig weekend in ieder geval. (Als papa thuis is, hihi. Ik besteed dat echt liever uit, laat mij maar met ze knutselen, op stap gaan en spelletjes spelen.) Mocht je graag online boodschappen doen, bij Albert.nl vind je hier de Fred & Ed producten. Fred & Ed hebben ook een leuke facebookpagina met zo nu en dan een mooie winactie.

Meer lezen over pannenkoekenpret?

Bak jij regelmatig met je kinderen? En vind je dat leuk of doe je het vooral voor hen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    De pannenkoeken vallen hier ook in smaak. Wij hebben er voor de gein nog een beetje kleurstof door het beslag gegooid met als resultaat blauwe pannenkoeken.

  2. marjon zegt:

    Wij bakken geregeld met de kinderen koekjes. Meestal de eenvoudige zandkoekjes.
    Maar deze gekleurde zijn wel eens leuk voor de verandering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.