Slippers of the day: de Sunshine Beach

Ik hoop op een zonnig weekend en deel daarom een OOTD met teenslipper Sunshine Beach van het merk Wolky. De naam zegt het al, met Wolky loop je op wolkjes. Comfort is het uitgangspunt bij dit Nederlandse schoenenmerk en ook deze slipper heeft een doordacht, mooi afgewerkt ontwerp met anatomisch gevormd voetbed. Dat wilde ik graag aan den lijve ondervinden natuurlijk en ik mocht kiezen uit Sunshine Beach in zilver of goud. Zilver is echt mijn kleur, dus daar ging ik voor!

Met vrolijke print op de onderzijde.
Met vrolijke print op de onderzijde.

De Sunshine Beach is een bijzonder slippertje, want hij is alleen verkrijgbaar via de Wolky Select Partners en dus niet in de webshop van Wolky zelf. Dit oer-Hollandse familiebedrijf heeft sinds de oprichting in 1982 een uitgebreide collectie damesschoenen opgebouwd: van sandalen, schoenen en pumps tot klompjes en laarzen. Later is daar voor heren het label Cloud 9 aan toegevoegd. Leuke naam vind ik! Mijn testset slippers werd geleverd in een handig, wasbaar opbergzakje, zodat je ze eenvoudig in je tas of koffer mee kunt nemen.

Tenenfoto!
Tenenfoto!

PLOG ideetje

De ontwerpen van Wolky zijn herkenbaar, van hoge kwaliteit en bijzonder. Ze lopen heerlijk (ik heb ooit al eerder een soort instapklompjes van Wolky gehad, knalrood van kleur), zo ook deze slippers door het zachte voetbed. Dat viel mijn dochters meteen op, want ja dochters willen natuurlijk mama’s schoenen stiekem passen als je even niet kijkt ;-). Misschien een leuk PLOG ideetje: de dames in mama’s schoenen en slippers. Heb er nu even geen foto van, dus jullie moeten het doen met mijn voetjes. Maar goed, mijn oudste trok ze stiekem aan, deze slippers en verraadde zichzelf door heel hard vol verbazing te roepen “mama wat voelen ze zacht!” Dat vond mijn moeder ook, die ze eveneens even heeft gepast. Er is toch niets leuker dan samen kleren of schoenen passen he? Ook als je groot bent.

Laat de zon maar komen! Ben er klaar voor met mijn zilveren slippertjes :-)
Laat de zon maar komen! Ben er klaar voor met mijn zilveren slippertjes 🙂

Details slippers

De mooie en bijzondere details van deze slippers zijn wat ze zo opvallend maken. Alleen die gespleten teen al! Heel apart! En niet alleen het voetbed voelt heel zacht aan, ook het leer van de bandjes is heel soepel. Deze zijn bovendien vastgemaakt met een luxe knoop  met de letter W er op. Daarbij werd ik nog verrast door de onderzijde. Op de onderkanten staat een vrolijke ‘reclameprint’ van Wolky. Erg leuk en een onverwachts detail waaruit blijkt hoeveel zorg er in het ontwerp is gestopt. Dan werden de slippers nog geleverd in een handig en mooi meeneemzakje. Ik vind ze helemaal leuk en dus niet alleen vanwege het draagcomfort.

OOTD: de Wolky's passen heel goed bij dit jurkje van Desigual.
OOTD: de Wolky’s passen heel goed bij dit jurkje van Desigual.

Eerlijk product

Wist je dat Wolky meer dan vijfentwintig schoenen per seizoen uitbrengt? Gelukkig gebruikt het merk daarbij zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen, zoals leer dat aan de strengste eisen voldoet en gerecycled rubber voor de zolen. Vernieuwing met oog voor materiaal, comfort, kleur, design en duurzaamheid staat na dertig jaar nog steeds met stip op nummer één. Het merk heeft inmiddels wereldwijd een goede naam opgebouwd en meer dan 2000 verkooppunten. Mooi dat een Nederlands merk zover is gekomen!

Geleverd met een handig meeneemzakje, gaat zo in je koffer of in je handtas.
Geleverd met een handig meeneemzakje, gaat zo in je koffer of in je handtas.

‘Mijn’ Sunshine Beach slipper is alleen verkrijgbaar via de Wolky Select Partners. Maar de webshop is zeker ook een kijkje waard met al die fijne sneakers, slippers, wedges en andere schoenen. Het enige nadeel van deze slippertjes? Ik kan er niet mee autorijden…

Happy in de sunshineZin in zon en zomer: slippertijd!Schoenenwinkeltje spelen met Ipanema slippersVerslag: Kleine Fabriek – deel 2(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)(Opent in een nieuwe browsertab)

Hoe vinden jullie de Sunshine Beach? Was je al bekend met het merk Wolky? En leuk idee zo’n dochters-in-mama’s-schoenen-plog?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Die zijn leuk zeg!

  2. Ik vind ze je bijzonder goed staan! Echt hele leuke slippers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.