Zin in zon en zomer: slippertijd!

Jaaaaaa afgelopen weekend scheen de zon! Het was heerlijk warm, dus wij genoten van het zonnetje. Dat maandag en dinsdag helaas niet meer zo warm was… Toch, eindelijk een beetje het zomergevoel dus tijd om jullie te vertellen over mijn nieuwe slippers van Bandajanas! Ken je dit merk al? Pimp je slipper, is waar het op neer komt.

DSC_0044

Ik mocht een bestelling doen in deze webshop en dat was nog best lastig, ze hebben er namelijk zoveel keus. Eerst zoek je uit welk voetbed je wilt: met sleehak of plat en welke kleur. Daarna kies je de banden, hierin hebben ze nóg meer keus. En dan maak je het af met de leukste versierselen om je banden jouw persoonlijke vibe mee te geven. Ga je voor Ibiza-look kwastjes? Een bedeltje? Ringen?

Op verschillende manieren geknoopt, de ene in Boho-stijl met vlecht en bedels, de andere in een meer klassieke, simpele look.
Op verschillende manieren geknoopt, de ene in Boho-stijl met vlecht en bedels, de andere in een meer klassieke, simpele look.

Slippertje van de maand

Uiteindelijk koos ik voor gemak: het slippertje van de maand! Dit is een voordelige keuze waarbij het voetbed en de banden al op elkaar zijn afgestemd (en de prijs is dus iets lager). Deze blauwe kleur met die banden, waarvan één met vrolijk patroon en twee kleuren blauw, vond ik echt té leuk. Als bedeltjes koos ik een bloempje, sterretje en zo’n leuk roze ibiza-kwastje.

DSC_0068

Variëren

De foto’s heb ik overigens ruim een maand geleden al gemaakt, vandaar dat ze niet buiten zijn. Het was een beetje koud. Het strandjurkje dat ik erbij bestelde hoop ik snel aan te kunnen passen, duimen voor meer warm weer. Het leuke van zowel de Bandajans als de Wrapajanas (het strandjurkje), is dat je ze op meerdere manieren kunt dragen. De slippers, banden en accessoires zoals je die ziet op de eerste foto zorgen daarmee voor eindeloze variatiemogelijkheden op het strand. In het zakje met de slippers (love die spreuk: “wrap me, wear me, love me” – mooi gevonden!) zit namelijk ook een knoopinstructie om de banden op verschillende manieren te dragen.

DSC_0069

Knooptips

Ik ben niet heel handig, maar had toch vrij vlot een andere knoopstijl gerealiseerd voor de linker- en rechterslipper. Even proberen wat lekker zit, welk resultaat het mooiste lukt. Mijn dochters waren onder de indruk, dat is wat telt hè? Als je je er echt in wilt verdiepen, kijk dan even hier op hun site waar ze draagtips en filmpjes delen (ook voor de Wrapajanas).

Dit jurkje is dus op 3 manieren te dragen.
Dit jurkje is dus op 3 manieren te dragen.

Wat kost het?

Bandajanas is hiermee echt een leuk en hip merk plus een goede investering omdat je met een andere bandenset of andere manier van knopen direct een nieuwe look voor jezelf creëert. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar sinds ik kinderen heb, bezuinig ik erg op mijn eigen garderobe en koop ik heul veul voor de kleintjes. Als je dan een keer jezelf verwent met iets nieuws, is het heel fijn als je er zoveel kanten mee op kunt. Het slippertje van de maand april is een rood-wit-blauwtje en kost 27,50 euro. De Wrapajanas wordt geleverd in een handig opbergzakje en is er in 5 varianten, ik koos de Bora Cora van 24,95 euro. Mijn bestelling was vlot in huis en de webshop klikt makkelijk door. Nu nog meer mooi weer!

Hoe vind je ze? En was je al bekend met dit merk?

Lees ook:

Rook uit je doos; ervaring met een lisexcisie

Monocolor is dé trend in zwemkleding dit jaar

Schoenenwinkeltje spelen met Ipanema slippers

Strandmomenten om verliefd op te worden

Makani Beach: lekker lunchen aan het strand bij Ter Heijde

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Leuk, heel creatief! Ken de winkel nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.