Marstyle bloggersupdate Mei

De bestgelezen rubriek op Marstyle blijft de maandelijkse Winspiratie. Die van mei staat weer online en in de reacties er onder blijven bloggers leuke nieuwe prijsvragen toevoegen gedurende de maand (ik heb er zelf ook een gespamt haha). Klik maar eens door, er staat een leuk rijtje onder! Ook jij kunt hierdoor heel makkelijk in de prijzen vallen. Zonder deelnemers geen prijsvragen, niet geschoten altijd mis. De enige andere vaste rubriek die ik hanteer is deze maandelijkse bloggersupdate. Hoe loopt het en wat kun je verwachten?

Tja, wat zal ik zeggen? De bezoekcijfers bleven een beetje achter bij de maand ervoor helaas. Op mijn oude Poldermama blog had ik wel wat pieken bij populaire berichten. Met overzetten van berichten zwerf ik nog steeds rond in de maand september. Door ziektes en druktes lukt het me maar niet om vooruit te werken, waardoor ik meestal gewoon de avond voor plaatsing mijn blogjes typ. Het voelt als keihard werken, maar gelukkig wel voor ‘de leuk’.

Blogplaatje

Vakantie

Afgelopen week was ik op vakantie. Heerlijk! En helemaal voordeelgoeroe-proof ook, want mijn lieve papa en mama trakteerden ons en de gezinnen van mijn broertjes. Vandaag zijn ze alweer 40 jaar getrouwd! Incredible! Een hele prestatie. Deze vakantie was ook daardoor grandioos. Gezellig met elkaar, maar toch genieten van je privacy op de momenten dat je er even behoefte aan hebt. Ik had gedacht dat ik dan wel wat vooruit zou kunnen werken, maar nee. Ik heb gewoon ook lekker genoten van de vakantie. En veel bloginspiratie opgedaan (zoals het uitje naar Schateiland) en voorgelezen voor mijn blog. En ’s avonds laat heel stilletjes met mijn schoonzusjes het vakantiehuisje van mijn ouders versierd, hihi en dan niet keihard gaan giegelen. Best lastig, maar gelukt. Opa en oma genoten ook enorm van de kleinkinderen die zo af en toe even zelf op ‘visite’ kwamen. Het weer zat mee en iedereen had het naar de zin. We dachten vooraf dat we iedere avond wel spelletjes zouden doen, maar verder dan een potje Boggle is het niet gekomen. Van uitrusten kun je namelijk ook best moe worden!

Slecht voorbereid, maar wat dan te verwachten?

Tja, mijn to-write-lijst is niet zo heel lang en ik heb weinig conceptjes waarin ik vooruit aan het werken ben, maar toch kan ik wel iets vertellen. Afgelopen maand heb ik namelijk niet alles gepubliceerd dat op mijn planning stond. En er zijn nog dingen in aanvraag. Komt ie:

 • Twee verschillende onthaarmethodes waarvan 1 met winactie
 • Ervaringen met de Duosleep
 • Iets over het interieur
 • Films: eentje voor de grownups met winactie en een kinderfilm
 • Sieraden
 • Een pannenkoekenblog
 • Een review over de wandelroute die wij deze week liepen
 • Een fotoboek met fotografietips
 • T-shirt van Jake Fischer
Waar kun je Elsa pannenkoeken krijgen?
Waar kun je Elsa pannenkoeken krijgen?

Ik ben afgelopen maand overigens wel voor heel erg veel leuke bloggersevents uitgenodigd, maar wegens werk, vakantie en andere verplichtingen kon ik er niet naartoe. Jammer, maar met het mooie weer komt er vast weer genoeg aan op uitstapjes gebied, al dan niet gesponsord, waarover ik wil bloggen. En ik ben bewust niet op bepaalde aanbiedingen ingegaan omdat ik er voor mijzelf (en dus mijn lezers) niet direct veel toegevoegde waarde in zag. Enthousiast over dingen schrijven blijft toch leuker dan een ongemotiveerd verhaal. Bovendien blijft er met een kortere to-write lijst meer ruimte om te bloggen over actuele gebeurtenissen zoals dodenherdenking.

Spannend

Verder zitten er nog een paar dingen aan te komen, die ik zelf heel spannend vind. Zo heb ik een aanvraag ingediend voor een weekendje weg naar aanleiding van een persbericht en duim ik dat mijn bereik groot genoeg is. Ook deed ik een aanvraag voor pretparkkaartjes, we waren hier eerder voor een event uitgenodigd maar daar konden we niet bij zijn. Wie weet kunnen we alsnog dit uitstapje maken. En ik heb een hele dikke stapel dagje-uit vouchers van de Jumbo bij elkaar gespaard, waarmee we misschien ook nog wat blogtripjes kunnen maken. Vorig jaar deed ik mee aan de zomermamachallenge met allemaal leuke zomerse uitdagingen om over te bloggen. Daar wil ik dit jaar weer aan mee gaan doen, was erg leuk! En dat is ook best spannend, want de challenges zijn nog niet bekend…

Als ik het zo opschrijf voelt het een beetje alsof ik een pas op de plaats maak, maar ik blijf dagelijks een bericht posten natuurlijk. En wat ik vooral wil blijven doen is op zoek gaan naar echt leuke en bijzondere dingen om mijn lezers te verrassen! Ken je nog een leuk bedrijf met iets dat ik echt zou moeten reviewen (met mijn dochters)? Wijs ze dan vooral op mijn blog 🙂

Fijne mei-maand iedereen en geniet van het mooie weer!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nathalie zegt:

  Zou leuk zijn een weekendje weg! Er zijn al verschillende bloggers naar Limburg geweest dat ziet er zo leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.