Marstyle’s Winspiratie van Mei 2016

De hooikoortsmaand is begonnen: mei! Dit is ook de maand van de meivakantie, dodenherdenking, bevrijdingsdag en de maand waarin het eindelijk mooi weer gaat zijn. Wat winacties betreft is vooral moederdag op 8 mei natuurlijk een fijne aanleiding. Zelf organiseer ik geen specifieke moederdag winactie, maar staan er nog wel leuke acties online waaraan je kunt meedoen. Overigens kreeg ik wel een hele leuke aanvraag voor een moederdagreview met winactie in mijn mailbox…

Waarom dan toch niet online? Omdat deze aanvraag pas gisteren binnenkwam. Ik werk niet heel ver vooruit, maar dit is toch wel erg kort dag. Zeker omdat winacties minimaal een week lopen en er nog een product naar mijzelf opgestuurd moet worden. Hopelijk kunnen we op een latere datum samenwerken.

Prijzenregen?

Tussen alle regen en hagelbuien van afgelopen maand, was er ook voor mij een kleine prijzenregen. Dankzij Mamaisthuis kan ik mijn oudste met een leuke korting in nieuwe enkellaarsjes hijsen bij Lili Shoes. En vandaag kreeg ik een mailtje van Womanistical dat ik shoptegoed heb gewonnen bij Webprint. Fotoboeken voor de meiden maken dus! Ik ben er blij mee!

winspiratieWinactie overzicht

Leuk om de ‘seizoenen’ in winacties terug te zien. Vanwege moederdag ligt de focus nu minder op speelgoed en meer op verwennerij voor mama. Er zijn weer veel fijne acties in bloggerland!

Verzorging

 • Bij Thuisleven mag je vertellen hoe jij het beste ontspant om kans te maken op een fijn verzorgingspakket.
 • En relaxen doe je ook wanneer jij de winnaar bent bij Every Day Life van die heerlijke hamamdoek.
 • Nu de zon weer gaat schijnen, is het van groot belang om je kinderen goed in te smeren. Zonnebrandcrème is echter niet goedkoop, dus doe snel mee aan de winactie van MadebyMalou.

Voor baby’s

 • Kiddowz verloot een bijzondere vinding voor baby’s. De Hangloose, een comfortabel ding dat tussen een boxkleed en hangmat inzit. Schijnt goed te werken tegen overstrekken.
 • Een heel bijzonder kraamcadeau is de gepersonaliseerde stapeltoren die je kunt winnen bij InmatesmyStory.
Creatief met de activity sheets van Bugs Bunny.
Creatief met de activity sheets van Bugs Bunny.

Voor kids

 • Op mijn eigen blog mag ik 2x een broodtrommel en worteltjeszaad van Bugs Bunny verloten. Je moet er alleen wel wat voor doen en daar heeft tot nu toe niemand zin in gehad: een kleurplaat uitprinten en een foto posten van kleurende kinderhandjes… Ik hoop dat er toch 2 mensen zijn die mee willen doen?
 • Leren tekenen lastig? Niet als je de stappen volgt uit het doeboek dat je bij Badschuim kunt winnen! Ik heb dus meegedaan, want ik bak er niets van.
 • Mijn dochters vinden pretpark Julianatoren zo leuk en willen er dit jaar graag nog eens heen, daarom heb ik meegedaan bij Go-or-No-Go waar je 4 toegangskaartjes kunt winnen.
 • Dat zandsculpturen heel erg mooi zijn, kun je met eigen ogen bekijken wanneer je bij Saskia’s Wereld de 4 toegangskaartjes voor het Veluws Zandsculpturenfestival wint.
 • Moet jouw zoon of dochter een broertje of zusje missen? Speciaal voor de brusjes van sterrenkinderen kun je bij Day-Dreamer een fotoknuffel winnen. Om het verlies een plaatsje te geven…
 • Bij 1400 facbooklikers verloot Website4Mama een uitgebreid spellenpakket, nog maar 50 te gaan!
 • Lief! vond ik altijd zo’n heerlijk merk, maar ik dacht dat mijn dochters er te groot voor waren. De leuke spijkerblouse van dit merk die Meisje Eigenwijsje verloot kun je echter winnen van maat 56 tot 116, dus ik heb snel meegedaan.

Cadeautjes voor mama

 • Opruimen wordt leuk als je zo’n superhippe Big Shopper hebt! Zelf kreeg ik de roodkapjevariant en die is ideaal om bijvoorbeeld kinderspeelgoed mee te sjouwen op vakantie. Je kunt een print naar keuze uitzoeken als je wint bij Marstyle.
 • Estherdepret heeft een hele mooie ketting met de namen van haar kinderen gekregen voor moederdag en ze verloot shoptegoed waarmee jij er ook een kunt uitkiezen.
 • Eenzelfde namenketting is ook te winnen bij de Mama’s met Thee, blijft een heel persoonlijk sieraad dus een aanrader om mee te doen.
 • Een ander mooie sieraad kun je winnen bij Breg Blogt, een pommetje noemt ze dat. Ik vind de foto bij deze blog heel leuk gevonden, met spekkies!
 • Laura Collin, jij van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en de 500 facebooklikes! Ik hoop dat ik dat aantal ook in 2016 mag bereiken, mooi hoor. Oh en ze geeft om het te vieren dus een vrolijke armband weg 😉
 • Voor 250 euro de mooiste sieraden bij elkaar shoppen? Een heel vervelend klusje voor de winnaar bij Kiki’s Closet.
 • Twinkelbella heeft een heel fijn prijzenpakket samengesteld voor moederdag, op haar blog licht ze een tipje van de sluier op.
 • Zei iemand chocola? Check Mamaisthuis.

Vakantie

 • Je wilt graag dat je kinderen veilig zitten in de huurauto op vakantie. Surf naar Bblogt want zij verloot een opblaasbare zitverhoger.
 • Voor vakantiegevoel in eigen tuin surf je naar Ondeugende Spruit die een hangmat of hangstoel verloot.
 • Hebben hebben hebben, want onmisbaar op de camping: regenlaarsjes! Je kunt ze winnen bij So Mama.
 • Het gelukkigste meisje ter wereld. Dubbelop als je dit leesboek wint via Passie voor Boeken 😉 heerlijk voor de vakantie.
 • De grappigste, leukste en meest bijzondere foto’s daar neem je de tijd voor. Mocht je nu geen spiegelreflexcamera hebben, maar wel een smartphone dan kun je hiervoor bij xByMe een speciale lenskit winnen. Heel bijzonder, als je van fotografie houdt moet je deze blog zeker even lezen.

Het is weer een leuke, afwisselende lijst geworden! Alle bloggers bedankt voor jullie tips. Ik hoop dat mijn lezers hierdoor weer nieuwe blogs ontdekken. Iedereen veel wingeluk gewenst! Delen van deze blog op social media wordt gewaardeerd 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nathalie zegt:

  Op Volgmama maak je kans op een Dump Truck van Fisher-Price Little People

 2. Marguerita zegt:

  Zelf heb ik zojuist op D Mama Company een leuke winactie geplaatst:

 3. Cassandra zegt:

  Mei staat in teken van Moederdag en wie ben ik om dan geen leuke winactie te organiseren?! Win daarom voor Moederdag 4 kaartjes voor de Julianatoren in Apeldoorn, want wat is er nu leuker dan een dagje uit winnen voor het hele gezin?!

 4. Annelore zegt:

  Leuk overzicht, er zijn er zeker een aantal waar ik aan ga meedoen! Bij mij kun je momenteel een lekker chocoladepakket winnen 🙂

 5. Melissa zegt:

  Super mooie overzicht

  Wist je dat je nog steeds kans maakt op deze Magische mok?! Lees hier hoe je kans maakt.

 6. Yvonne zegt:

  Wat super tof dit! Ik ga zeker wat acties bekijken. Bedankt dat je mijne er tussen staat!

 7. Batboy zegt:

  Super leuk! Hierbij de winactie van Batboy.
  Een super gave houten vlaggenlijn van Hippe Huisjes!

 8. Sigrid zegt:

  Vrolijke actie van Bugs Bunny maar vandaag heb ik een broodtrommel van maar liefst 24 euro gekocht. Vier-en-twintig euro… Ja, echt. Maar dan heb je wel een BPA vrije en RVS variant die hopelijk tot in lengte van dagen meegaat. Ik heb het mijn man nog maar niet verteld 😉 Haha, dat ik ooit tot zo’n moeder zou verworden…

 9. Linda zegt:

  Leuk, wat een mooi overzicht weer van hele fijne winacties! 🙂

 10. Ceciel zegt:

  Thanxx voor het opnemen van mijn winactie. Super fijn! Sinds vandaag staat er bij mij nog een leuke online voor het winnen van te gekke Bento spulletjes:

 11. Kim zegt:

  Superleuk weer! Ga zeker wat blogjes bekijken 🙂
  Onze winactie is vandaag ingegaan, win € 25 shoptegoed bij EMOB:

 12. Nathalie zegt:

  Leuk overzichtje weer. Hier nu even geen winactie online, maar er komt er binnenkort wel weer één voor de kids aan 🙂

 13. Saskia zegt:

  Wat een leuk overzicht weer.Ik ga zeker even kijken bij een paar winacties. En bedankt voor de vermelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.