Flamingotime met UV-fashions

Op de modebeurs Kleine Fabriek smulde ik van de nieuwste collectie van UV Fashions. Ken je dit merk? Ik won er een shirtje van en kocht er razendsnel een tweede bij, de allergische reactie op de Egyptische zon van mijn oudste dochter nog goed in het geheugen. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van een goede zonnebescherming tegen de zon. Jezelf en je kinderen om de paar uur van top tot teen insmeren is niet altijd even prettig en praktisch. Wij gebruiken de uv-beschermende shirtjes als basis en smeren de rest in met zonnebrandcrème. En UV-kleding en -badkleding is net zo hip als die zonder beschermingsfactor. 

Hip detail: gouden pootjes.
Hip detail: gouden pootjes.

In mijn blog over de Kleine Fabriek liet ik jullie al het flamingo-badpakje zien waar ik verliefd op werd. Tot mijn grote blijdschap kreeg ik het toegestuurd voor een review! In de zon beschermt het tegen UV-straling, maar ook met puppyzwemmen in het binnenbad kwam mijn peuter hip voor de dag. Het is een maat 110/116 en dochterlief draagt maat 110. Ze had bij het broekje inderdaad nog iets ruimte, maar het badpakje zat verder goed en kroop niet tussen haar billen.

badpak

Bling bling badpak

De kwaliteit van het badpak is erg mooi, al had van mij het waslabel iets minder stug en prominent gemogen. Dochterlief leek hier tijdens het zwemmen overigens geen last van te hebben. Erg leuk vind ik zelf de gouden accenten in de poten van de flamingo’s op het badpak en ze komen ook terug als polkadots op de roze biezen. Dit geeft het badpak echt cachet! Je ziet er aan af dat het een kwaliteitsproduct is. Het roze biesje aan de voorkant en de bijzondere halslijn aan de achterkant dragen daar aan bij. Plus mensen vragen je waar je dit mooie badpakje toch vandaan hebt, nou mensen het is van het merk Snapper Rock uit Nieuw-Zeeland! UPF 50+ en tot 98% UV-beschermend. Bij UV Fashions vind je hem hier in de webshop voor 44,95 euro. Is ie niet supergaaf?

uv fashions flamingo badpak
De halslijn aan de achterzijde is heel bijzonder.

Niet alleen badkleding

UV-Fashions heeft overigens veel en veel meer dan alleen beschermende badkleding. Het is een one-stop-shop voor jong en oud. Met grote zorg heeft deze webshop wereldwijd de beste merken geselecteer en een hele mooie en uitgebreide collectie samengesteld die bestaat uit UV-beschermende kleding, zwemkleding, hoeden, zonnebrillen, strandschoenen en andere accessoires. Kleding en accessoires die niet alleen de huid beschermen, maar ook gezien mogen worden.

Partner van het Huidfonds

Niet alleen UV-Fashions, maar ook het Huidfonds vindt bewustwording van de gevaren van UV-straling belangrijk. Huidkanker is namelijk de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. En ook de vorm die het beste voorkomen kan worden, bijvoorbeeld door overmatige blootstelling aan UV-straling door de zon te voorkomen. Het Huidfonds is voorstander van UV-beschermende kleding en beveelt dit aan bij iedereen. Door er nu voor te zorgen dat kinderen nooit verbranden door de zon, kan de huidige generatie baby’s en kinderen worden behoed voor het krijgen van huidkanker. Van top tot teen insmeren is daarbij niet nodig, UV-kleding en zonnebrandcrème gaan hand in hand. UV-beschermende kleding is de basis en als aanvulling worden de onbedekte delen ingesmeerd.

Flamingo badpakUV-Fashions is Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van UV-beschermende kleding en accessoires. Het assortiment bevat diverse topmerken zoals Snapper Rock, Coolibar, Cabana Life, Dorfman-Scala, BabyBanz, Playshoes en Swimpy. Ik hoop jullie deze zomer ook wat kleding uit de damescollectie te kunnen showen, want ook ik houd van de zon maar niet van verbranden. Als je een lichte huid hebt, of jonge kinderen raad ik je aan om een kijkje te nemen in deze webshop. Ik ben als gezegd zelf erg geschrokken toen onze dochter – die we goed insmeerden – tijdens een vakantie in Egypte ineens onder de bultjes zat. De Nederlandse zon is weliswaar iets milder, maar toch letten we er goed op dat ze niet te lang in de zon zit en áls ze in het zonnetje speelt ze beschermende kleding heeft die haar schouders bedekt.

Lees ook:

Heb jij al eens te maken gehad met zonneallergie? En hoe vind je dit badpak van Snapper Rock?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Ik vind het een mooi badpak! En er zit een goed verhaal achter 😉

  2. Ik vind het idee van uv-beschermende kleding zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.