Badpak gesneuveld: welke moet ik kiezen van deze 11 leuke badpakken?

Oh nee! Ik zag het gebeuren de laatste zwemles. Kleutertje kwam terug van een toiletbezoek en vroeg hulp aan 1 van de juffen. Het bandje van haar badpak was kapot gegaan. De juf in kwestie maakte het losse bandje met een goede knoop vast aan het andere bandje zodat mijn meisje weer verder kon zwemmen. Het badpakje was hiermee onbruikbaar geworden, dus na het uitkleden heb ik het ter plekke in de vuilnisbak gemieterd.

Zigzags voor 8 euro bij Kiabi.
Zigzags voor 8 euro bij Kiabi.

Vorig jaar voor 2,50 euro in de uitverkoop gekocht, dus no worries. Maar nu? Waar haal ik een leuk badpak vandaan? Op één van de blogs die ik volg (ben even kwijt welke) spotte ik een tof My Little Pony badpak van de C&A. Die zou super zijn (want ook betaalbaar) voor de rest van het seizoen. In de lunchpauze ging ik op pad, tussen de buien door. Helaas had deze vestiging alleen wat effen badpakjes en Frozen bikini’s.

Gespot bij Zeeman voor 4,99 euro.
Gespot bij Zeeman voor 4,99 euro.

Voor zwemles vind ik een bikini niet zo geschikt. Door naar de HEMA dus. Daar zag ik een geinige ripoff van het supergave Snapperrock badpak van kleine zus (wil de meiden met badpak liever niet twinnen dus ik wil niet dezelfde kopen). Heel schattig met die flamingo’s, maar er hing niet de juiste maat bij. Door naar Zeeman die ook wat leuke modelletjes had. Wederom niet in de juiste maat. Dus nu ga ik eerst online speuren.

Ik ben nog een beetje in dubio over de juiste maat… nu droeg ze 110/116, maar hoe lang nog tot maat 122? Leggings en ondergoed draagt ze al in deze grotere maat. Ik wil het liefst een niet te duur badpak met wat bredere banden die niet tijdens de les losschieten.

Ik ben er nog niet uit welke ik ga aanschaffen, maar ik vond ik zulke leuke dat ik mijn speurtocht meteen maar in een blog verwerk.

Welke van deze badpakjes is jouw favoriet? 

My Little Pony 

Rode polkadots

(lekker brede banden, UV werend)

 

speedo
Gespot bij Kleertjes.com, Speedo voor 34,99 euro.
Prijzig maar ZO gaaf, dit badpak van Molo gespot bij Kleertjes.com voor 44,99 euro.
Prijzig maar ZO gaaf, dit badpak van Molo gespot bij Kleertjes.com voor 44,99 euro.
Bij Olliewood spotte ik deze van Little Pieces voor 24,95 euro.
Bij Olliewood spotte ik deze van Little Pieces voor 24,95 euro.
Spetters van Name It voor 12,95 gezien bij Zalando.
Spetters van Name It voor 12,95 gezien bij Zalando.
Bij Zalando gezien, lievelingsdier van mijn kleuter de giraf op een badpak van GAP á 29,95 euro.
Bij Zalando gezien, lievelingsdier van mijn kleuter de giraf op een badpak van GAP á 29,95 euro.
Meer moois van Molo, afgeprijsd bij Wehkamp naar 33,96 euro.
Meer moois van Molo, afgeprijsd bij Wehkamp naar 33,96 euro.

Waar komt de zwemkleding van jouw kinderen vandaan? Welke van deze badpakjes zou jij kiezen?

(Mocht je ook op badpakkenjacht zijn, ik heb de linkjes achter de plaatjes geplakt, dus als je er op klikt kom je bij het badpakje in de betreffende webshop terecht. Ook handig voor mezelf als ik een keuze heb gemaakt…)

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sonja zegt:

  Die van Name it vind ik toch wel heel erg tof

 2. Die giraffe is echt geweldig!

 3. Nathalie zegt:

  Ik vind de laatste heel gaaf!

 4. Ester zegt:

  Die laatste vind ik geweldig.
  Ik kocht vorig jaar een héééél leuk badpakje in de Zeeman.

  Dit jaar is de collectie iets minder geslaagd, maar soms is’t daar best de moeite 😀

 5. Yvonne zegt:

  De zwart roze helemaal geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.