Wat geef je creatieve meisjes van 8 en 9 met kerst?

Kerst is aardig in zicht. Voor mij betekent dat kerstcadeautjes inslaan voor 8 kindjes variërend van nog niet geboren tot bijna 10 jaar. Hierover heb ik zelf altijd ideeën genoeg, ik ben gek op cadeautjes kopen! Helemaal voor kinderen :-). Toch informeer ik ieder jaar wel even bij de moeders wat er op het lijstje staat. Dit jaar heb ik me netjes aan die wensenlijstjes gehouden. Het wensenlijstje van de oudste twee nichtjes bestond uit “misschien een leuk knutselproject”. Dat had ik zelf ook al in gedachten.

Mijn nichtjes houden erg van creatief zijn en hebben thuis ook een fijne knutselplek. Ik was er nog niet helemaal uit wat, toen het antwoord al kwam van Ravensburger. Een mooi Duits speelgoedmerk waar ik eerder al over schreef. Zo viel ik dit jaar flink in de prijzen via de facebookpagina van dit merk, mochten wij de TipToi boerderijset reviewen (Sinterklaas kocht hier nog wat uitbreidingen bij en een kinderatlas) en het spel La Cucaracha Loop én werd ik gevraagd als merkambassadeur!

Ambassadeur

Als merkambassadeur ontvang ik eens per kwartaal een verrassingspakket voor mijn blog. Ze kijken hierbij niet naar de leeftijd van je kinderen, het kan dus van alles zijn. De eerste zending blijkt het perfecte kerstcadeau voor mijn nichtjes: de Braceletsfactory uit de So Styly lijn. Als ex-loomverslaafden weet ik zeker dat ze dit bijzondere weef-, knoop- en vlechtgetouw (inclusief maar liefst 1000 kralen!) heel gaaf gaan vinden. Het cadeau is dus ingepakt en niet zelf door mij getest, maar het ziet er heel gaaf uit. De doos is megagroot ook!

Wel kan ik vertellen wat mijn nichtjes er straks mee kunnen doen! Ze gaan hun eigen geknoopte armbandjes en kralenarmbandjes ontwerpen. In de bovenste stand van de Braceletsfactory kun je met het weefgetouw hele mooie geknoopte armbanden maken. Leuk, dit deed ik vroeger altijd met de hand, met dit weefgetouw maak je nog bijzonderdere patronen. In de laagste stand kun je met het weefgetouw kralen weven en rijgen. Die worden er dus heel mooi in verwerkt. Vervolgens kun je de armbanden aan elkaar vastmaken met mooie slotjes. Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl.

Braceletsfactory

Er zijn verschillende instructiefilmpjes beschikbaar, zodat kinderen met de iPad of op de computer stap voor stap één van de ontelbare ontwerpen kunnen maken. Kijk zelf maar eens op:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7mw9s0YRCGg]

Deze filmpjes zijn ook leuk:

Te koop bij Bol.com voor 29,99 euro (in plaats van 34,95). Wil je graag een review lezen? Kijk dan op de blog van Kiddowz. Hebben ze ook vaak leuke prijsvragen, trouwens 😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. KiDDoWz zegt:

    Thanks voor de naamsvermelding 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.