Back to school met BagPets

Wij genieten nog volop van de zomer, maar als dat voorbij is zullen de kids toch echt weer naar school en het kinderdagverblijf moeten. En dat kun je met BagPets een heel stuk leuker maken. Deze webshop verkoopt namelijk mooie rugzakken die opvallen aan de kapstok. Ook wie nog op vakantie gaat kan hier terecht voor toffe kinderkoffers, koptelefoons voor kinderen, nekkussens en tablethoezen. Ik mag shoptegoed verloten, lees dus vooral verder!

bagpets
Rugzak uit de BagPets webshop

Zo’n eerste dag van het nieuwe schooljaar is heel leuk, maar ergens toch ook wel weer een klein beetje balen. Het lekkere luieren is voorbij, er moet weer gewerkt worden. Neem wat van het vrolijke vakantiegevoel mee naar school met de grapige rugzakken van BagPets. De rugzakken van My Doodles bijvoorbeeld, zoals de Robot-rugzak of Olivia de Uil? Mijn eigen kleuter is inmiddels ingeschreven voor zwemles. Daarbij past de serie rugtassen van Paddlepak gebaseerd op de oceaan. Zo is het mogelijk een heuse octopus, anemoonvis, haai of dolfijn op je rug te dragen. Deze bijzondere tassen hebben een reflecterende bedrukking en zijn gemaakt van luchtig en duurzaam materiaal. Daarnaast zijn ze helemaal waterdicht, ook te gebruiken als het regent dus.

minions-koptelefoon

Koptelefoons en tabletproducten

Voor de wat oudere kinderen die niet van hun telefoon of tablet zijn weg te slaan, heeft BagPets ook heel veel leuks. Bijvoorbeeld de koptelefoons, telefooncases en tablethoezen van de Minions. De kleine gele figuurtjes die bij mijn dochters bekend staan als “Banana!” Ook die beestachtig leuke telefoon- en tablethoezen van TabZoo waar ik al eerder over schreef, verkopen ze hier. Schuif je tablet maar in de bek van een groot blauw monster. Of van een T-Rex! Wie durft?

Stoere brandweer rugzak + winactie (gesloten) 

poezelige tabzoo tablet hoes

Over BagPets

BagPets biedt tablethoezen, rugzakken, koffers, koptelefoons, rugzakken, telefoonhoezen en meer voor kids. Allemaal producten die opvallen door design, kleur, functionaliteit en kwaliteit. BagPets biedt het totale productaanbod van TabZoo en heeft daarnaast merken als My Doodles, Cuties and Pals, Minions, Trunki, Hello Kitty en PaddlePak. Verzending is gratis!

tabzoo tablet hoes
Winactie

Ik mag van BagPets shoptegoed van 17,50 euro verloten. Wat moet je doen om kans te maken? Surf naar de webshop, zoek uit wat er op jouw wishlist staat. Waar zou jij dit shoptegoed voor gebruiken? Laat het mij weten in een berichtje onder deze blog. Over ongeveer 1,5 week loot ik de winnaar.

Back to school: groep 1(Opent in een nieuwe browsertab)

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.