Stoere brandweer rugzak + winactie (gesloten)

Van het merk Kidzroom ontvingen wij voor onze peuter – die later bij de brandweer wil – een stoere rugzak. Ze vond hem ontzettend mooi, maar ze wilde toch haar Dora rugzak niet missen. Daarom besloot ze deze mooie tas aan haar neefje te geven, zodat hij hem naar de peuterspeelzaal kan gebruiken. Zoals jullie op de foto’s zien is mijn neefje helemaal de bink met deze rugzak. Superstoer! En we mogen een soortgelijke rugzak verloten!

Foto: Else Suddaby
Foto: Else Suddaby

De rugzak is perfect van formaat voor een peuter. Hij heeft twee ruime vakken die afgesloten zijn met een rits. Niet zomaar een rits, maar eentje van vlammen! Heel stoer! Zou jij die rits aan durven raken?

Dit is zo'n tof detail, de vlam op de rits. Foto: Else Suddaby
Dit is zo’n tof detail, de vlam op de rits. Foto: Else Suddaby

De tas is ruim genoeg voor een beker, reservekleding en desnoods nog een paar regenlaarzen. Of een knuffel, billendoekjes en een luier. Ook prima te gebruiken om bijvoorbeeld mee te nemen met een playdate of een verwendagje bij oma.

IMG_8539

Winnaar kan kiezen uit de graver of de bus. Foto: Kidzroom
Winnaar kan kiezen uit de graver of de bus. Foto: Kidzroom

Winactie

Is zo’n stoere Kidzroom rugzak ook wel wat voor jouw kleine bink? Doe dan mee met de winactie, want dit is natuurlijk een heel mooi cadeau voor in de zak van de Sint! Laat hieronder weten of je de bus of de graver kiest (de brandweerauto is helaas niet beschikbaar), mocht jij de winnaar zijn en wie je hiermee zou verblijden. Wie toch liever de brandweer rugzak heeft, shopt hem bijvoorbeeld hier.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Saskia zegt:

  Wat een leuke tassen. Jammer dat die brandweer tas niet meer beschikbaar is. Ik doe niet mee aan de winactie (als deze nog loopt). Ik zie dat je bericht van november is maar zag hem net pas voorbij komen.

  1. Saskia zegt:

   Sorry ik heb nu pas door. Dit komt natuurlijk door de verhuizing van je artikelen.

   1. Marguerita78 zegt:

    Yes, twitter plaatst automatisch door. Ik ben nu in november, moet nog tot januari verhuizen. Gaat niet zo snel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.