Winactie: beestachtig leuke TabZoo tablethoes

Poldermama spendeert heel wat uurtjes achter de ipad, maar ook mijn dochters mogen er wel eens op. Ik heb hem vol staan met educatieve apps afgestemd op hun interesses. Uiteraard is alles gratis gedownload uit de appstore. Ze leren letters, ruimtelijk inzicht of kijken een filmpje. Dat laatste werkte ideaal bij het voorbereiden van de spreekbeurt van mijn kleuter over de giraf. Om de ipad te beschermen zit deze sinds kort in een fraaie tijgerhoes van TabZoo. Uitgekozen door mijn peuter toen wij dit leuke merk ontdekten op de Trademart in Utrecht. tabzoo1 TabZoo is een nieuw merk met dierenvriendjes die de tablet of smartphone beschermen. Mijn peutertje rende op de beurs heel snel naar deze stand toe, vanwege de nieuwste TabZoo case met oogjes die hier werd gepresenteerd. Eind juni komt deze hoes op de markt in de varianten Tijger, Aap en Kat. Zoals je ziet heeft nieuwe tabletcase uitsparingen bij de oogjes, je kunt er namelijk gratis de MyPal app bij downloaden (zowel op iOS als Android tablets) die hier doorheen kijken. Met de oogjesapp kunnen de kinderen allerlei grapjes uithalen. Bekijk dit filmpje maar eens! trademart

De ‘gewone’ tijgerhoes die mijn peuter uitkoos, heeft een zachte, schokdempende neopreen binnenkant en grappige tandjes waarin je de tablet kunt neerzetten. Bijvoorbeeld om er, zoals mijn peuter, filmpjes mee te bekijken in de app van Zappelin. De rits is veilig afgedekt met zacht plastic en ook de tanden zijn stevig maar flexibel zodat de tablet er niet door beschadigd. De hoes is ideaal om de ipad veilig mee te nemen op een uitstapje met wachttijden, zoals het ziekenhuis waar mijn peuter binnenkort weer oogcontrole heeft. Er zijn allerlei toffe varianten: een dinosaurus, kat, aap, konijn, monster, krokodil… En TabZoo heeft verschillende maten, dus je kunt ook een smartphone of ipad mini beschermen met een leuke dierenhoes. Zelfs aan een speciale rugzak voor de tablet is gedacht!
tabzoo2

Winnen

Lijkt het jou ook wel wat? Zo’n leuk dierenvriendje om je tablet of smartphone? Dat komt goed uit, want Poldermama mag maar liefst 3 mensen blij maken met een tablethoes naar keuze (let op een hoes zoals die waarop mijn peuter Sesamstraat bekijkt, dus niet de rugzak of nieuwe case met oogjes). Hoe maak je kans? Laat onder deze blog een bericht achter welke hoes je zou kiezen en waarom. De hoezen vindt je hier. Like voor een extra winkans Poldermama en Tabzoo op facebook. Na vaderdag maak ik de 3 winnaars bekend.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia zegt:

  Een hele leuke actie. Daar doen we zeker aan mee.

 2. Elske de Jong zegt:

  Ohhhh ik zou er graag 1 willen winnen met een aap voor mijn 2 kleine aapjes die stiekem allebei een beetje I pad verslaafd zijn….

 3. Bianca Hoogduin zegt:

  De Tabzoo Hond tablethoes zou mijn dochter het allerleukste vinden. Ze is dol op hondjes en speelt regelmatig op de Ipad, dat verschilt van youtube filmpjes naar leerzame spelletjes. De hoes die wij hebben is niet zo geweldig en de ipad valt telkens om, dus deze is enorm welkom en ook nog eens super leuk

 4. Miranda de Jong zegt:

  TabZoo Nijlpaard tablethoes vinden de kinderen het allerleukste. Omdat hij in het echt ook zon grote bek heeft.

 5. Nancy zegt:

  Ik zou dolgelukkig worden van die tijger, echt helemaal te gek! Zo maakt veilig en leuk de perfecte combi 🙂

 6. Melissa van Stipdonk-maas zegt:

  Superleuk zeg; ik ga voor TabZoo T-Rex Dino tablethoes (en beide fb pagina’s geliked onder melissa.vanstipdonkmaas). gr. melissa

 7. lauracollin zegt:

  Mijn zoon heeft kortgeleden een tablet gekocht van zijn communiegeld, dus een hoes als deze lijkt me beestachtig verstandig. 😉

 8. Patricia zegt:

  Ooooh wat een leuke actie, als ik win dan kies ik het hondje !! Super leuk voor Lily

 9. Aniek zegt:

  Ik ga voor de aap tablet hoes

 10. Anita te Gussinklo zegt:

  De TabZoo Kat tablethoes vinden we hier erg leuk.
  Ik like nu ook Poldermama en Tabzoo op Facebook.

 11. Jose M. zegt:

  ooh, wat super leuk!! Ik heb de site even met de jongens bekeken… en het was telkens ‘die is het leukst! Nee, die is het leukst!’, maar uiteindelijk werd de tijger echt als aller-allerleukst bestempeld 🙂

 12. Jan zegt:

  Die T-Rex Dino tablethoes is super leuk !

 13. Sabine Flothuis zegt:

  Helaas hebben we geen tablet maar mijn dochter mag wel af en toe een spelletje spelen op mijn telefoon. Vol spanning kijk ik toe of ze er niet te wild mee omgaat….Ik zou het daarom heel leuk en handig vinden om zo’n mooi hoesje voor mijn smartphone te hebben. Een prettig idee voor mij (en ook nog eens leuk meenemen zo 😉 ) en natuurlijk SUPER leuk voor mijn dochter!!

 14. Jannie zegt:

  Weer zo’n gave winactie! Ik zou heel graag een Tabzoo honden hoesje willen winnen voor mijn dochtertje. Ze kijkt dagelijks filmpjes op de IPad, maar door haar enthousiasme gooit ze hem nog al vaak om. De IPad heeft al heel wat vallen en stoten meegemaakt, hopelijk is hij snel goed beschermd met dit super leuke hoesje.

 15. Helma keijzer zegt:

  Schattig en roze….meer heeft een 4 jarige niet nodig!!’ Het roze konijn is super cute!! Leuk zeg, ik doe graag mee!!!

 16. Esther zegt:

  Die van het nijlpaard!! Super leuk voor onze kleine mannen. Blijft de tablet misschien wel op de tafel staan ipv dat ie door het huis meegesleept wordt.. Zulke tanden zorgen daar wel voor! Enne het gebit van die nijlpaard lijkt op dat van onze jongste, die net zijn tandjes krijgt hihi

 17. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Jammer dat ik hier geen foto’s kan plaatsen (wel even erbij gezet op je fb blog 😉 ik heb van die leuke boeffies die het al twee keer voor elkaar hebben gekregen om mijn ipad te laten vallen en scherm stuk.. zou de hoes eromheen niet in de smaak vallen? wellicht zon gave leeuwenhoes wel..

 18. Debby Rozen zegt:

  Ik doe graag mee voor mn kleine man. Vanaf de dag dat hij geboren is zijn hij en onze kat Bommel de dikste vrienden… Daarom denk ik dat hij de katten hoes helemaal geweldig zal vinden…

 19. Nynke B zegt:

  Als kattenliefhebber weet ik al waar ik voor ga…Ik volg je ook via FB en dat geldt ook voor tabzoo.

 20. Liesbeth zegt:

  De tabzoo nijlpaard telefoonhoes is beestachtig leuk!!!

 21. Wauw, wat een leuke hoes zeg! Die heb ik nog nooit eerder gezien.

 22. natasja zegt:

  Die konijn hoes maat 10/11 inc is gaaf.
  Mijn dochter mag soms op de tablet filmpje kijken op de bank en dan ligt ze op haar buik op de bank maar dan vind ze het lastig dat de tablet niet goed blijft staan.
  Met deze konijn zou het super zijn en haar lieverlings dier is een konijn dus dubbel feest.
  Ga hard duimen voor ons

 23. Dorine zegt:

  Het liefst het aapje, voor onze twee aappies die graag aapjes kijken…uhh bedoel appjes ♥
  Ik denk dat ze daar heel blij van worden en mijn ipad ook…die heeft het soms zwaar te voortduren;-)

 24. sylvia zegt:

  Ik denk dat mijn dochter hier heel erg blij van word….en ik stiekem ook?
  De keuze is erg lastig..want ze zijn allemaal erg schattig.
  Maar ik denk dat mijn dochter voor de grijze muis of de tijger zou kiezen………

 25. Wat een super leuke hoezen!! Ik zou er graag eentje voor mijn nichtje en neefje willen winnen, welke mogen hun dan uitkiezen! X

 26. maddy van Houtu zegt:

  Wat leuk!! De kattenhoes zou echt in de smaak vallen bij mijn meisjes!!

 27. Henny zegt:

  Goh wat een leuke hoezen zeg. Hier zouden mijn kinderen erg blij mee zijn. Die aap past wel bij mijn dochter, die kijkt alleen maar naar “five little monkeys jumping on the bed.”

 28. Mariska zegt:

  Super leuke actie!
  Mijn kleine meisje van 2 vind de kleine grijze kat (cat) vast geweldig.
  We gaan lekker met z’n allen duimen en wie weet hebben we geluk.

 29. Wij zouden voor de tijger gaan! Leuk voor jongens en meisjes 🙂 Helaas hebben we al een keer meegemaakt wat er gebeurd als je de tablet niet beschermd maar de kindertjes er wel mee laat spelen… Nu zit er een degelijk zwarte hoes omheen maar zo’n goede stastand lukt ons hier niet!

  1. marguerita78 zegt:

   Ik heb stiekem ook een degelijke zwarte hoes, maar met die hoes past ie ook in de bek van de tijger 🙂 ideaal dus

 30. Hoi poldermama! Wat een super leuke actie zeg! Echt iets voor ons, Liam is gek van de ipad en dean vind het steeds leuker worden.
  Deze actie komt dus echt op het goede moment!

  1. O en als we winnen, dan willen we de tijger het leukste

 31. puijkjes zegt:

  Oh ik zou voor Boris Ipad mini wel een blauwe monster hoes willen winnen….kan hij em eindelijk verantwoord rondsjouwen zonder dat ik er een rolberoerte van krijg als ik dat zie. En hij is natuurlijk onwijs leuk….en handig voor die vlugge kleine Jongens handjes, dit blauwe monster. Ik maak dus graag een kansje! Beide FB site zijn geliked!

 32. Jobi zegt:

  Ik ga voor de: T-Rex Dino tablethoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.