100 mooie wishlistplekken #3 zwembad

Reizen gaat op dit moment even alleen in gedachten. Gratis en voor niks kun je daarom met mij mee naar 100 mooie wishlist plekken! We reizen er samen heen via een prachtig plaatje met een praatje. Ik snak naar positieve energie en wegdromen van reizen die wellicht alleen in gedachten worden gemaakt, is de snelste manier om daar te komen. Reis je met me mee?

zwembad canlluc
Foto: Hotel rural Can LLuc – Ibiza

relaxen aan het zwembad

We wandelden in gedachten langs prachtige watervallen in Kroatië en hebben parels gevonden in Ras Al Khaimah. Terwijl ik dit schrijf is het koud en giet de regen met bakken de hemel uit. Ik ben moe en ik wil zon! Het Spaanse Ibiza schijnt daarvoor the place to be te zijn, een plek waarover je vaak hoort in roddelprogramma’s als RTL Boulevard en dat ook veel als decor voor films fungeert.

Ben jij ooit al eens op Ibiza geweest? Ik niet, dus we gaan er NU naartoe! Kom maar door met dat mooie zwembad en die luxe hotelkamer. Deze prachtige plaatjes komen van Hotel rural Can Lluc op het Spaanse eiland. Ik zie mezelf wel chillen met een goed boek en lekkere hapjes op die ligbedden, met af en toe een dip in het water om een balletje over te gooien met jullie (mijn reisgenoten).

De Luis Vuitton gids Ibiza 2024 heeft Can Lluc opgenomen als één van de beste hotels op Ibiza, dus ik weet waar ik je mee naartoe neem vandaag. Met deze bestemming kan ik wel aankomen toch, op dag 3 van onze 100 dagen reis?

canlluc vakantie
Foto: Hotel rural Can LLuc – Ibiza

Het interieur van de hotelkamers in dit boetiekhotel is al net zo rustgevend. Eventueel wandelen we nog langs wat amandelbomen (even indenken dat het voorjaar is he, met die mooie bloesems) of langs de kliffen met mooie vergezichten. Ons kleinschalige luxe complex ligt namelijk in een vallei in het midden van het eiland op 2 km van het dorpje San Rafael in een groene omgeving met olijf-, amandel-, vijgen-, pijn- en Johannesbroodbomen.

Voor een spectaculaire zonsondergang hoef je niet naar de kust: er is een speciale zithoek op vijf minuten lopen ietsje hoger gelegen waar je een prachtige zonsondergang kunt zien. Het hele terrein is voorzien van weelderige tuinen en bossen. Absolute privacy en rust maar zoek je drukte dan is dat ook vlakbij.

Het hotel rural Can LLuc opende in 2003 en is een verbouwd 200 jaar oud familielandgoed, waarbij veel originele materialen zijn hergebruikt. Het hotel opende zijn deuren in 2003. De 25 kamers van het luxe hotel omvatten zes tweepersoonskamers en vijf superiorkamers. Deze kamers zijn gelegen rondom het hoofgebouw bij het zwembad en hebben een rustieke ibicenco inrichting allen voorzien van airconditioning. Veertien villa’s, die allemaal omgeven zijn door eigen tuinen. Er zijn vier luxere tweepersoons Garden Villa’s en recent zijn er twee private pool villa opgeleverd met twee slaapkamers en kitchenette.

amandelbomen
Foto: Hotel rural Can LLuc – Ibiza

Ibiza Stad prijkt sinds 1999 op de UNESCO Werelderfgoedlijst en schijnt schilderachtige straatjes te hebben. Als we uitgechild zijn, wandelen we ook daar doorheen en ploffen we neer op een terrasje om samen gezellig te borrelen.

Ben jij al eens op Ibiza geweest? Of een ander Spaans eiland? Ik deed vanuit Alicante ooit eens een boottochtje naar een klein eilandje samen met mijn dochter, maar dat was minder groot dan Ibiza. Wel leuk om samen een stukje te varen en door de glazen bodem van de boot de vissen te zien.

Overzicht 100 mooie wishlistplekken

#1 waterval – Kroatië, Plitvice Meren

# 2 parels – natuuremiraat Ras al Khaimah

# 3 zwembad – luxe hotel op Ibiza

Leuk dat je digitaal met me meereisde naar Ibiza, bestemming 4 volgt binnenkort!

Lees ook:

Vakantietip: Cultureel erfgoed in de Costa Daurada Spanje

Destination dupes: hippe alternatieven voor te dure hotspots

Subtropisch zwemmen en genieten in het vernieuwde Landal De Lommerbergen

Wat een luxe: Dormio Resort Maastricht

Hotel Clos Violette d’Aglaé in l’Isle sur Sorgue

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Lou zegt:

    Lekker slijmen bij Baltus heeft echt geen zin. Geen bureau in de reiswereld is zo grillig als deze. Lekker negeren is het advies van iemand die al heel lang meedraait in het wereldje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.