13+ Boekentip: Mystery Guest door Maren Stoffels

Op zoek naar een spannend boek voor lezers vanaf 13 jaar? Het boek ‘Mystery Guest’ geschreven door Maren Stoffels is een ‘whodunnit’ oftewel wie heeft het gedaan? Er zijn 3 bekentenissen, maar slechts 1 persoon kan de moord op Mirza gepleegd hebben. Hoe zit het nu precies?

mystery guest
Van uitgever Leopold kregen we het boek Mystery Guest (doelgroep 13+) om te reviewen.

Wij kregen dit boek toegestuurd voor een recensie door uitgever Leopold. Het is bestemd voor lezers van 13 tot 16 jaar oud. Het is onder meer te koop bij Bol.com, de adviesprijs is 15,99 euro. Als je voor de e-book variant kiest, ben je uiteraard goedkoper uit.

We kregen er ook een doe-boekje voor de zomer bij, dat je bij je plaatselijke boekhandel gratis kunt ophalen. Deze is voor iets jongere lezers erg leuk!

Wat vonden wij van dit boek?

Het leest lekker weg en speelt zich af in de zomervakantie, wat nu natuurlijk actueel is. Voor jonge lezers vind ik het zelf best wel heel spannend, ik hoop niet dat het kinderen op ‘ideeën’ brengt. Hoofdpersoon Mirza heeft best een lastig leven en allerlei figuren uit het boek maken dit nog lastiger. Naarmate het verhaal vordert, blijken de zaken toch anders te zitten dan je als lezer in eerste instantie denkt. En je voelt aankomen dat het niet goed af zal lopen met de hoofdpersoon, maar het is toch naar. Vaak voel je veel dingen uit een boek wel aankomen, maar bij Mystery Guest werd ik ook zelf verrast door hoe de vork in de steel bleek te zitten. Kortom, een spannend boek dat ik in 2 dagen uit had.

Lees ook:

Lijstje mooie cadeaus voor een kind van 10 jaar

Een Gameboek: korte stukjes lezen werkt

Boekreview: ESCAPE face your nightmare

Ontspannen met hobbys op de Blogboot

Leerzaam cadeau voor een 9-jarige: een abonnement op National Geographic Junior

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.