Met deze schoenen heb jij deze zomer de perfecte outfit

Voor velen een herkenbare situatie: je hebt dé outfit samengesteld voor een zomerse dag; de jurk klopt, je hoed en je accessoires staan er top bij. Je schoenen, die passen er alleen niet bij. De perfecte schoen uitkiezen bij de perfecte outfit kan een hele uitdaging zijn. Laat ons je daarom hier bij helpen. Lees snel verder!

Ga voor comfort met sandalen

Met hoge temperaturen wil je niets liever dan een beetje comfort. Daarom kun je maar beter een goed paar sandalen in huis halen. Ze zijn er in allerlei kleuren, maten en vormen en zullen je voeten niet knellen. Door het open ontwerp kunnen je voeten gemakkelijk ademen en zullen ze niet oververhitten. Daarnaast zijn ze gemakkelijk en snel aan te trekken waardoor je zonder zorgen de auto instapt naar je favoriete strand.

primark fashion
Lekker luchtig met sandalen. Foto: Primark

Til je outfit naar een ander niveau met espadrilles

Wil je jouw zomeroutfits net dat extra beetje spark geven, maar ben je nog niet klaar om all the way te gaan? Dan zijn espadrilles de perfecte oplossing! Deze schoenen hebben, door middel van de gevlochten zool, een bekende zomerse uitstraling. Doordat ze zo veelzijdig zijn zorgen ze ervoor dat je gemakkelijk comfortabel en modieus de zomer door kan. 

c en a espadrille
Foto”C&A espadrilles

Hou het sportief met sneakers

Waar je bijna nooit de mist mee in kan gaan zijn sneakers. Vrijwel iedereen heeft ze in de kast en ze staan top onder elke outfit. Tegenwoordig hoef je sneakers echt niet alleen meer onder een spijkerbroek aan te trekken, maar staan ze ook goed onder je favoriete zomerjurk. Lig je lekker met je vrienden in het gras en worden jullie uitgenodigd voor een potje voetbal? Voor jou geen zorgen, want jij hebt je meest sportieve schoenen aan om dit potje te winnen! 

skechers slipins NVY
Foto: Skechers slip-ins

Steel de show met hakken

Wil je er deze zomer volledig voor gaan wat betreft je outfits? Dan kies jij natuurlijk voor een prachtig paar hakken. Als je naar het strand gaat of een wandeling maakt in het park zal je ze natuurlijk niet zo snel aantrekken. Maar op de zomerborrel van je werk of dat nieuwe terras in de stad trek je alle aandacht met goede hakken! 

mexx hakken omoda
Foto: Mexx x Omoda
esprit beachwear
En op het strand kunnen slippers natuurlijk ook heel stijlvol zijn. Foto: Esprit beachwear

Of je nou kiest voor comfort, sportiviteit of er juist helemaal voor gaat, de perfecte schoen staat altijd voor je klaar. Met deze tips ga jij zonder twijfel modieus genieten van de zomer! Met welke schoen maak jij je outfit helemaal af?

Lees ook:

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.