Shop de glitters in je leven: wandelen op Premiata’s

“Ik heb bewondering voor hoe positief je bent.” Iets dat ik de afgelopen jaren veel heb gehoord. Voor mij is het ondanks de diepe dalen vanzelfsprekend. Als ik niet het positieve zou zien, was het allemaal nog zwaarder geweest. Het blijkt voor veel mensen toch moeilijk om die glitters in het leven te zien en voelen. Ik wil op mijn blog graag laten zien waar ik zelf die positiviteit vandaan haal om jou op ideeën te brengen en besloot nu die ‘glitters in het leven’ letterlijk te nemen. Al voelt het zwaar onwennig en over de top: ik heb glitter sneakers van Premiata!

premiata glitterschoenen

Niet alleen moesten de schoenen een beetje ingelopen worden, ook mijn eigen mindset moet er even aan wennen. Deze Premiata’s zijn met hun knalgroene en roze glitters nogal opvallend. Er uit knallen met je blog is één ding (dat staat hoog op de wishlist), maar om in ‘het echte leven’ zo in het oog te springen met je outfit… of nou ja, je schoenen, daar voelde ik me de eerste dag dat ik ze aanhad nogal opgelaten over.

premiata sneakers omoda
In Brussel op mijn kekke lage sneakers.

Dat is overigens ook precies de bedoeling van het merk Premiata. Ze geloven dat het leven een prachtig en altijd afwijkend pad is dat zichzelf nooit herhaald. Dat je dus altijd je eigen instinct moet volgen om te zijn wie je werkelijk bent. Normaal bestaat niet, zeggen ze. Niks mis met afwijken van de ‘standaard’ en lekker opvallen hier en daar. Bij webshop Omoda koos ik dan ook hun meest opvallende model STEVEND uit, omdat ik hier enorm blij van werd.  

premiata sneakers omoda

De X op de zijkant maakt het merk herkenbaar, maar deze roze lage sneakers knallen er uit door de glitters in groen op de neus, goud langs de veters en roze op de enkel. De veters ‘vloeken’ hier qua kleur een beetje mee met hun roodwitte patroontje. Eigenlijk precies wat ik zelf wil uitdragen met mijn blog: niet het perfecte plaatje, maar wel glinsterend en inspirerend.

Ik vind het fijn om mezelf af en toe uit mijn eigen comfort zone te trekken. Nu ik schoenen mocht uitzoeken van Omoda, greep ik dan ook mijn kans. Tijdens een citytrip in Brussel droeg ik ze voor het eerst. Een grote stad dus dan zijn de mensen wat meer aan ‘opvallende looks’ gewend. Raar eigenlijk, vroeger had ik zo’n knalblauwe streep in mijn haren. Nu maak ik me druk over of mijn schoenen te opvallend zijn.

premiata sneakers omoda

Wil je nou door het leven sprankelen of niet? Wel dus. En de schoenen gingen aan. Ook op de regenboogzebrapaden in Brussel, want dat vond ik wel bij deze schoenen passen. Je ziet het alleen niet zo goed op de foto’s.

In het begin voelde het wat onwennig, maar steeds als ik naar beneden keek en mijn glitterschoenen zag kreeg ik een smile op mijn gezicht. Ze zijn gewoon cool! Het is weer eens iets anders dan de standaard zwarte enkellaarsjes die ik in de winter graag draag. Bovendien leverde het hier en daar nog een leuk complimentje op ook.

premiata sneakers omoda

De schoenen gingen dus ook mee tijdens mijn moederdochter shoptrip in de Westfield Mall. Dochterlief op haar gouden Puma sneakers en ik op de glitter Premiata’s. De geluksmomentjes in je leven creëer je tenslotte zelf! Al is het maar door af en toe even naar je voeten te kijken. In het Youseum moesten de sneakers uit voor het enorme roze ballenbad, maar daardoor kon ik wel een supertoffe foto maken op het randje van dit ‘fotogenieke zwembad’. Net zo over de top als mijn schoenen. En van dit selfiemuseum werden wij al net zo blij.

youseum instagram museum

Draag jij weleens letterlijk glitters om jezelf met je neus op de sparkles van het leven te drukken? Of moet je dan – net als ik – toch wel echt even iets overwinnen omdat het te opvallend voelt?

*Deze schoenen mocht ik uitzoeken bij Omoda.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.