Gouden kans? Geld voor waarde bij goud inkoop in Utrecht

Als je op zoek bent naar je kans op een eerlijke goud inkoop in Utrecht, hebben we goed nieuws. Je goud laten inkopen en hiervoor een eerlijke prijs in ontvangst nemen, het kan niet zomaar overal. Het liefst wil je dat je waardevolle bezittingen op waarde worden geschat. En op een correcte manier. De budgettip van vandaag is daarom: Argentum Aurum. Dat is één van de grootste inkopers van oud goud in Nederland. Ken je ze al?

Ze kopen ook Zwitserse merkhorloges, gouden sieraden, diamanten en zilver bestek op. Je denkt misschien aan verkopen omdat je bijvoorbeeld bij het overlijden van een dierbare sieraden hebt ontvangen, maar weet dat je ze niet zal gebruiken of ze niet in de smaak vallen. Ook kan het zijn dat je er klaar voor bent om je eigen bezittingen te verkopen en wat anders te doen met het geld dat je ervoor terugkrijgt. Zei iemand scheiding en een nutteloze trouwring over? Welke reden je ook hebt, je goud en andere sieraden laten inkopen, kan op een betrouwbare manier.

sieraden verkopen

Transparantie in prijs per karaat

Vooral wanneer het gaat om waardevolle zaken met een hoge emotionele of financiële waarde, wil je graag dat het proces eerlijk verloopt. Daarom in dit artikel iets meer uitleg. Hoe gaat dat nu precies als je iets wilt verkopen? Op de website van de genoemde aanbieder kun je zien welk edelmetaal op dat moment welke prijs heeft. Een trouwring van witgoud is bijvoorbeeld 14 karaat en per karaat kun je zien wat de prijs per gram is. Dit geeft je alvast een idee van de actuele prijzen. In Utrecht bieden ze de hoogste goudprijs die je kan ontvangen, zeggen ze. Als erkende inkoper werken ze met een gediplomeerde taxateur in goud en zilver, die precies kan aangeven wat je aangeboden juwelen of andere relevante bezittingen echt waard zijn. Daar rekenen ze geen extra kosten voor en ze werken met netto prijzen. In de lijn van transparantie wegen ze het goud waar je zelf bij bent. En heel fijn: je krijgt je centen meteen uitbetaald, zonder wachtrijen, vertragingen of tussenkomst van andere partijen. 

Je sieraden in vertrouwen verkopen

Je sieraden verkopen kan dus zorgeloos en in vertrouwen, want het is toch een beetje spannend en er komt gevoel bij kijken. Je wilt met respect behandeld worden, en terecht. Dit soort inkoopketens koopt naast waardevolle sieraden desgewenst ook Turks goud, tandgoud, Surinaams goud, Marokkaans goud en fysieke goudbaren van je over. Bijvoorbeeld bij Argentum Aurum kun je hiervoor terecht. Je krijgt een vrijblijvende taxatie, vrij van kosten, door een ervaren en deskundige taxateur. Zo weet je wat je kunt verwachten qua waarde en kun je een weloverwogen beslissing nemen. Verkoop ik het wel of toch liever niet? 

Lees ook:

Heb jij weleens oude sieraden verkocht?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.