Tips voor meer opslag in huis

Je huis opberg vriendelijker maken is een geweldige manier om het ruimer en minder rommelig te laten aanvoelen. Wie houdt er immers niet van het gevoel om alles op zijn plaats te hebben? Als je op zoek bent naar manieren om rommel te verminderen en jezelf meer opbergruimte te geven in huis, lees dan verder voor een paar handige ideeën. Deze opberg hacks zullen je minder stress bezorgen over hoe je je spullen moet opbergen en inspiratie geven over hoe je je spullen kunt opbergen!

Afbeelding van JayMantri via Pixabay

Gebruik je muren

Wandplanken zijn een geweldige manier om meer functionaliteit aan de ruimte toe te voegen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen, kleuren, maten en materialen, zodat ze in bijna elke kamer van het huis passen. Wandplanken zijn ook geweldig als je in een kleine ruimte woont, omdat ze minder ruimte in beslag nemen dan een boekenkast of een kast. Je kunt er leuke foto’s, boeken of decoratie stukken op kwijt.

Organiseer met opbergbakken

Er is niets beter dan een ouderwetse opbergbak. Ze zijn een geweldige manier om kleren en andere zachte spullen in op te bergen. Je kunt ze ook gebruiken om het speelgoed van je kinderen of je knutselspullen in op te bergen. Opbergbakken zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren, dus je kunt je opbergruimte er echt mee personaliseren.

Verder is het gebruiken van opberg bakken de beste manier om je berg ruimte maximaal te gebruiken, je kan namelijk alles stapelen waardoor je geen lege ruimtes overhoudt. Ook brengt het mooi overzicht, doordat alles georganiseerd in de bakken ligt. Zo hou je het huis netjes en heb je alles mooi opgeborgen.

Organiseer de spullen op soort

Een goede manier om je spullen op te bergen is om het op soort op te bergen in plaats van alles door elkaar. Doe in de jassenkast bijvoorbeeld niet alles bij elkaar, maar jassen bij jassen en damestassen bij de andere tassen.

Als je gebruik gaat maken van bakken kun je makkelijk organiseren op soort. Je kunt de bakken vervolgens labelen, zo heb je alles bij elkaar en maak je alles makkelijk vindbaar voor jezelf. Het is wel een hoop werk om alles in eerste instantie bij elkaar te zoeken, maar wanneer je het eenmaal hebt georganiseerd hebt zul je meer dan tevreden zijn. Het is de tijd dubbel en dwars waard!

Lees ook:

Hoe houd jij je huis opgeruimd?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.